Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    09. Srpanj 2015. 11:21

Čestitam curke na porodu i bebicama!! Ja si trenutno uopće ne želim razbijati glavu s time što me čeka na porodu...naravno da bi htjela što prije i bezbolnije donijet na svijet to malo čudo ali ja još uvijek ne vjerujem da ću roditi svog malca...nekako mi je to sve u oblacima...
    Mi sutra idemo na pregled i baš me zanima što će nam reći...nestrpljiva sam jer bi htjela da se nešto ubrzo pokrene

...molim Te za malo sreće....

• Beba16
    09. Srpanj 2015. 11:26

Svim mamama čestitam na bebicama i želim puno sreće sa dojenjem.

IIIIII77 i meni je ovo 3 trudnoća i sad sam 36+4 i baš sam bila na pregledu prije dva dana i doksa mi je rekao da je grlić odličan i ušće zatvoreno tako da ja smatram da neću ja još iako sam treća trudnoća.
    Ja bi iskreno volila da to bude negdje oko termina, koji je 02/08.

iva.lu
    09. Srpanj 2015. 11:29

Imam par pitanja:
    Jel istina da se bebice stvarno malo primire pred porod ili je to mit?
    Jel rade utzv prije poroda da procijene tezinu bebe jer mi smo ga recimo radili na tocno 35tt i sad sam samo narucena u trudnicku ambulantu...beba je tad po njihovom bila 2600? 
    Mislim cisto me zanima kako na porodu znaju da je beba prevelika ili da je glavica prevelika pa sve to na kraju zavrsi carskim nakon sto se mama i beba dobrano namuce. Mozda pitam gluposti ali sve mi je to nekako blesavo i nejasno

dea32
    09. Srpanj 2015. 12:39

Mrvica

Imam par pitanja:
    Jel rade utzv prije poroda da procijene tezinu bebe jer mi smo ga recimo radili na tocno 35tt i sad sam samo narucena u trudnicku ambulantu…beba je tad po njihovom bila 2600? 
    Mislim cisto me zanima kako na porodu znaju da je beba prevelika ili da je glavica prevelika pa sve to na kraju zavrsi carskim nakon sto se mama i beba dobrano namuce. Mozda pitam gluposti ali sve mi je to nekako blesavo i nejasno

Meni su u trudnickoj radili uzv u 37tt, beba procijenjena na 3180g, u 39tt rekao da nema vise potrebe radit uzv jer nije mogla puno dobit na kilazi a sve ostalo je ok..
    A za smirivanje ne znam, svi kazu da se umire, a ja imam osjecaj da se moja beba nece nikad umirit.. Nema mira kao ni njen tata.. 

saabby
    09. Srpanj 2015. 13:08

Mrvica

Imam par pitanja:
    Jel rade utzv prije poroda da procijene tezinu bebe jer mi smo ga recimo radili na tocno 35tt i sad sam samo narucena u trudnicku ambulantu…beba je tad po njihovom bila 2600? 

ni ja neznam za umirivanje, ovo mi je treca trudnoca i sve tri razlicite od pocetka do kraja.
    ovaj bebac je od samog pocetka mirniji i ima odredeno doba dana kada se jaavlja i moji odredeni polozaji koji mu smetaju. ali sad zadnjih tj dana ne lupa vec samo osjecam kako se okrece i namjesta ali da je ono bas miran i nije.
    ja sam drugi tj opet narucena na uzv, a tad cu biti 38+2, dal ce biti jos uzv-a nakon tog neznam.
    sa drugim mi je bio zadnji uzv u 39.tj i procijenjen je na 4000g. kad sam bila 41+2 mi je puknuo vodenjak i onda su mi opet radili uzv u radaoni i rekli da ima oko 4200g. roden je sa 4600g carskim rezom nakon 26 sati. sada je dr rekao da cu ici odmah na carski bude li beba velika, ali se samo nadam da nece krivo procijeniti tezinu.

iva.lu
    09. Srpanj 2015. 13:21

Ma i moj se razvlaci po trbuhu...uvijek se javi...stalno se namjesta...ali ne lumpuje bas kao prije...zato me zanima jel to to smirivanje...a jedino me strah te njihove procjene tezine jer po privatniku beba je uvijek veca i nekako mu vise vjerujem jer ne izmjeri bebu taj cas vec detaljno a ne u tih par min uztv kao sto to rade u bolnici...mozda sam samo paranoicna zbog tog kad me vec nist drugo ne brine...

Tina160
    09. Srpanj 2015. 14:48

eto da se i mi javimo.. 
    Nama je termin za 2 dana.. već 2 tjedna imamo neke kontrakcije ali sve ostaje na tome..nismo ni malo otvoreni :/ ..curica je i rekli su nam da smo već na 3300..
    Na termin se sad moramo javiti na ginekologiju,vjerojatno obaviti amnioskopiju (a zatvoreni smo) pa ćemo vidjet dalje.. nadam se uskoro :D ne možemo dočekati

Lollypop
    09. Srpanj 2015. 15:20

Nije to "vec" 3300 nego taman za termin, cak mozda i malo prema manjem curka :D

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

11.7. <3 can't wait :)

gagulina
    09. Srpanj 2015. 16:50

Da vam se javim
    Sinoc u 10 poceli trudovi u 1 otisli u bolnicu ctg biljezi trudove,pregled posve zatvorena i tvrda.posto danas ionako imam termin kod svog gina idem kuci i da se javim njemu.cijelu noc i jutro imam trudove,povracam od istih kod mog gina ctg biljezi te trudove a ja ista ko i nocas ni milimetra se nisam otvorila.i tako je meni moj gin zakazao sutra ujutro u 6:30 carski.sad sam nestrpljiva,tko ce nocas spavati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI