Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagulina
    09. Srpanj 2015. 16:50

Da vam se javim
    Sinoc u 10 poceli trudovi u 1 otisli u bolnicu ctg biljezi trudove,pregled posve zatvorena i tvrda.posto danas ionako imam termin kod svog gina idem kuci i da se javim njemu.cijelu noc i jutro imam trudove,povracam od istih kod mog gina ctg biljezi te trudove a ja ista ko i nocas ni milimetra se nisam otvorila.i tako je meni moj gin zakazao sutra ujutro u 6:30 carski.sad sam nestrpljiva,tko ce nocas spavati 

Ivaaaa
    09. Srpanj 2015. 16:55

Gagulina, sretno ja isto mislim da ne bi od uzbuđenja spavala, evo suze mi okice na posmisao da znam da ces upoznati svoju bebu za par sati...jesam dobro shvatila da povracas od trudova? To prvi put cujem..

saabby
    09. Srpanj 2015. 17:02

gagulina   jos samo malo i mazit ces se sa svojom bebicom... btw imas nekog super gina kad te poslao na carski bez da te pokusaju oni otvorit. sretno!
    uf i ja vec jedva cekam.

ivaa ja osobno nisam nikad povracala od trudova, dok moja sestricna je, i dosta cura u bolnici dok sam radala dvoje starije djece. meni se jedino vrtilo i povracalo kad su mi dali protiv bolova.

kachi
    09. Srpanj 2015. 17:03

Sretno gagulina sutra! i čestitke novoj mamici (i svim drugim novima). 

Moja mama je povraćala čitav porod od trudova, zna i to biti.

gagulina
    09. Srpanj 2015. 17:21

Hvala cure 
    Ma i sa starijom sam imala istu situaciju 9 dana su me pustili sa trudovima da se probam otvorit onda puko vodenjak mekonij pa 12h dripa i dalje posve zatvorena i kad su maloj pali otkucaji na 40 hitan carski.i zato gin sada ne zeli riskirati.znaci na pregledu vise od 17h sam pod trudovima na 120 a pomaka nema.
    Obavila sam sve pripreme za carski sutra,sad sam dosla kuci da se pripremim i da jos malo se pomazim sa svojom velikom curom.jos par sati je jedinica 

iva.lu
    09. Srpanj 2015. 18:03

Jooooj bas lijepo...ja bi isto bila nestrpljiva da znam da je to to i da se sutra upoznajemo...drzimo fige...i svaka cast kad su te odmah poslali na carski da te ne muce 

...molim Te za malo sreće....

• sladja28
    09. Srpanj 2015. 18:46

Sto se tice smirivanja bebe pred porod, ili se skroz umire ili postanu jako aktivne...moj je tokom dana pred porod bio dosta miran iako je stalno nemiran, ali dvije noci pred porod i pred same trudove imala sam osjecaj da ce preko trbuha izaci koliko se vrtio, neopisivo nesto. A sto se povracanja tice, mene je ulovilo neka 2 h pred porod ali cista tekucina jer sam puno vode pila cijelo vrijeme...a rodilja u boksu do mene je isto povracala pa joj nisu dali da vise pije vodu. A meni su 2 tj prije poroda tezinu procjenili na 3300 a eto rodio se sa 3870.

gagulina
    09. Srpanj 2015. 18:54

Meni je i moj gin i u bolnici procjenili bebu na 3250,bas me zanima dali su pogodili...ajme cure kako sam nervozna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.