Ma krasno,ova me mala bas muci cijelu trudnocu.
Mrvice mene konstantno tako nesto boli jos od 30tj tijelo ti se priprema siri se rasteze itd bit ce toga jos.meni pomaze kupka da se opustim.

Naša bebolina stigla točno na termin,09.06..Prvi porod i ugodno sam iznenađena kako se sve brzo odigralo.Zelim svim budućim mamama brz i što lakši porod.
Ima nas i iza 10.08 meni je termin 06.09.
Da mislim se što ću sebi obuć jer mi putovanje do kuće traje dugo a nećemo moči praviti pauze svako malo. Nebi htila uzet za izlazak nešto u čemu će me žuljat punti.
Tinčica ja sam ti 02.08. tako da smo blizu što se tiče bolova, mene zna malo zabolit i zatezat ali ne pridajem tome neku veliku pažnju s obzirom da brzo prođe pa vjerujem da se tijelo priprema
a i beba me konstantno lupa pa i ona sigurno pogodi gdje meni ne paše

Ma lupa i mene...danas i jucer je posebno zivahan...ali me jos ovak nije presjeklo tak da mi je to nesto novo...strah me jedino koliko sam lezerna oko svega da nebum obratila pozornost ak se nekaj pocne dogadat...
...molim Te za malo sreće....
Jeeeeee necemo ostati sami :)
Mene boli trtica najvise, pubicna kost svaka 2-3 dana,
Gornji dio kicme (izmedju lopatica) oduvijek, samo sad u trudnoci cesce i jace i nemam zraka, i ošit? Valjda je to to- nemam zraka i kao da me pluca bole. Najcesce odvojeno, a vrlo rijetko sve zajedno. Uglavnom osjecam se kao baba. I jedino je meni vruce non stop. Kao malo zahladilo, a ja se preznojavam kao na +35! Zivjele trudnicke tegobeee :D
Cure kod mene se nesto desava nadam se da nece jos.krenuli mi trudovi na 10 pa na 8 pa na 6min al bili neki kratki i relativno slabi sad su se prorijedili ali su jaci i duzi.i nebitno sta radila tu su.a ja nisam jos nikako spremna.

Uh gagulina, nadam se da su lažnjaci i da ćeš izdržati još bar koji dan u komadu. Možda topla kupka i magnezij za opuštanje. ..
javi razvoj situacije. Di ti je malena s tobom ili?

Ma mg nesmijem zato sto se prosli put nisam uopce otvorila pa mi je dok rekao od 33tj da ga prestanem piti.da mala je tu al i muz mi je kuci.prvo sam prijepodne imala dole probadanja i odem na wc i nesto zuckasto sluzavo obilno mi izaslo,googlala nije cep jer je navodno smeckasto crvenkaste boje.i onda su se poceli javljati ti menstrualni bolovi pocnu dole u kicmi pa preko kukova i u stomak i tako na 10min.od 12-16h su pali na 6min ali nisu bas nesto jaki niti dugo traju.sad su promjenili ritam cc 15min ali su puno jaci i duze traju.tak da nadam se da su ipak lazni,vidjet cu kak ce dalje ici.nadam se da ce se smiriti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji