Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagulina
    21. Lipanj 2015. 16:51

Cure kod mene se nesto desava nadam se da nece jos.krenuli mi trudovi na 10 pa na 8 pa na 6min al bili neki kratki i relativno slabi sad su se prorijedili ali su jaci i duzi.i nebitno sta radila tu su.a ja nisam jos nikako spremna.

CUUuu
    21. Lipanj 2015. 17:14

Uh gagulina, nadam se da su lažnjaci i da ćeš izdržati još bar koji dan u komadu. Možda topla kupka i magnezij za opuštanje. ..
    javi razvoj situacije. Di ti je malena s tobom ili?

gagulina
    21. Lipanj 2015. 17:22

Ma mg nesmijem zato sto se prosli put nisam uopce otvorila pa mi je dok rekao od 33tj da ga prestanem piti.da mala je tu al i muz mi je kuci.prvo sam prijepodne imala dole probadanja i odem na wc i nesto zuckasto sluzavo obilno mi izaslo,googlala nije cep jer je navodno smeckasto crvenkaste boje.i onda su se poceli javljati ti menstrualni bolovi pocnu dole u kicmi pa preko kukova i u stomak i tako na 10min.od 12-16h su pali na 6min ali nisu bas nesto jaki niti dugo traju.sad su promjenili ritam cc 15min ali su puno jaci i duze traju.tak da nadam se da su ipak lazni,vidjet cu kak ce dalje ici.nadam se da ce se smiriti.

bobica9
    21. Lipanj 2015. 17:28

Ne brini, Tinčice, ostajem ja s tobom!
    Mene je mali izlupao po rebrima da me sve boli. I mene nekad bole leđa i pluća, i zaključila sam da je to normalno. Ali kako je zahladilo više mi stopala nisu ko buhtlice i vidim si gležnjeve!

Vrijeme će me pregaziti, nisam još ni počela spremati torbu (ni nemam još torbu), nisam sve ni kupila.
    Koju veličinu robice za bebe ste uzele za izlazak iz bolnice? 

gagulina
    , nadam se da su ipak lažnjaci.

CUUuu
    21. Lipanj 2015. 18:46

Gagulina super da ti je muž doma. Bar te ima kod vozit na hitnu i čuvat site ako starta...

iva.lu
    21. Lipanj 2015. 19:07

Ja jos ni robicu nisam oprala...ni posteljinu a ni torbu spremila a kamoli sve kupila za bolnicu...sve kao imam vremena...moram se uozbiljit malo

...molim Te za malo sreće....

bobica9
    21. Lipanj 2015. 19:10

NI ja nisam još ništa oprala... Sad sama sa sobom pregovaram oko praška, s čim ću prati baby robicu. Stvarno mi je vrijeme da se pokrenem...

Buco tvoj
    21. Lipanj 2015. 19:15

Cure koje ste pred termin dali vam se dogodilo da vas uhvate kao lazni trudovi pred termin ali samo u ledima??? Mene danas to ubijalo,kad sam se malo odmorila prestalo je,a kuma mi kaze da je to znak ili da se otvaram ili da je beba pritisla kraljesnicu jer se apustila glavicom u zdjelicu. Ima neko iskustva s tim? Help mameeee. 

Mamatobe
    21. Lipanj 2015. 20:06

Curke, ja ću ostati zadnja , ja sam 19. 8.  Ni ja nikako da konkretno nešto počnem spremati, kao imam vremena ... A vrijeme leti ... Ja sam kupila Persil za dječju robicu.

Bublica123
    21. Lipanj 2015. 21:27

Iiiiii sluzbeno od danas krecemo sa LJETNI  BEBASITAMAjupiiiiii...sretno svim mamasitama koje zeljno iscekuju svoje princeve i princeze 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.