Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    21. Lipanj 2015. 17:28

Ne brini, Tinčice, ostajem ja s tobom!
    Mene je mali izlupao po rebrima da me sve boli. I mene nekad bole leđa i pluća, i zaključila sam da je to normalno. Ali kako je zahladilo više mi stopala nisu ko buhtlice i vidim si gležnjeve!

Vrijeme će me pregaziti, nisam još ni počela spremati torbu (ni nemam još torbu), nisam sve ni kupila.
    Koju veličinu robice za bebe ste uzele za izlazak iz bolnice? 

gagulina
    , nadam se da su ipak lažnjaci.

CUUuu
    21. Lipanj 2015. 18:46

Gagulina super da ti je muž doma. Bar te ima kod vozit na hitnu i čuvat site ako starta...

iva.lu
    21. Lipanj 2015. 19:07

Ja jos ni robicu nisam oprala...ni posteljinu a ni torbu spremila a kamoli sve kupila za bolnicu...sve kao imam vremena...moram se uozbiljit malo

...molim Te za malo sreće....

bobica9
    21. Lipanj 2015. 19:10

NI ja nisam još ništa oprala... Sad sama sa sobom pregovaram oko praška, s čim ću prati baby robicu. Stvarno mi je vrijeme da se pokrenem...

Buco tvoj
    21. Lipanj 2015. 19:15

Cure koje ste pred termin dali vam se dogodilo da vas uhvate kao lazni trudovi pred termin ali samo u ledima??? Mene danas to ubijalo,kad sam se malo odmorila prestalo je,a kuma mi kaze da je to znak ili da se otvaram ili da je beba pritisla kraljesnicu jer se apustila glavicom u zdjelicu. Ima neko iskustva s tim? Help mameeee. 

Mamatobe
    21. Lipanj 2015. 20:06

Curke, ja ću ostati zadnja , ja sam 19. 8.  Ni ja nikako da konkretno nešto počnem spremati, kao imam vremena ... A vrijeme leti ... Ja sam kupila Persil za dječju robicu.

Bublica123
    21. Lipanj 2015. 21:27

Iiiiii sluzbeno od danas krecemo sa LJETNI  BEBASITAMAjupiiiiii...sretno svim mamasitama koje zeljno iscekuju svoje princeve i princeze 

Buco tvoj
    21. Lipanj 2015. 21:49

pikica

Iiiiii sluzbeno od danas krecemo sa LJETNI  BEBASITAMAjupiiiiii…sretno svim mamasitama koje zeljno iscekuju svoje princeve i princeze 

Piki i mi upale u ljetne bebe 

Tinčica3
    21. Lipanj 2015. 22:09

bobica, juhuhuhu nama je i termin isti :)
    Sluzbeno pocele ljetne bebeee jaoooooo kako je to vrijeme proletilo! 
    Ja robicu nisam ni dotakla. Meni je sve mama oprala i spremila. Ja ko svinjica, samo se gegam po kuci. 
    Jeste vidjele danas ovo u novinama sa Anom Gruicom? Odnos prema trudnicama? Sto mislite?
    Ja mislim da je zena u pravu. Nije bitno imale vi laku, tesku trudnocu- osnove kulture i dobrog odgoja moraju postojati. Da vas cujem?

Lollypop
    22. Lipanj 2015. 00:08

Tinčica

Ja robicu nisam ni dotakla. Meni je sve mama oprala i spremila. Ja ko svinjica, samo se gegam po kuci. 
    Jeste vidjele danas ovo u novinama sa Anom Gruicom? Odnos prema trudnicama? Sto mislite?
    Ja mislim da je zena u pravu. Nije bitno imale vi laku, tesku trudnocu- osnove kulture i dobrog odgoja moraju postojati. Da vas cujem?

Vidjela sam...katastrofa sto su jadnoj zeni sve napisale druge zene..i stvari koje nemaju veze s trudnocom nego koje su usmjerene prema njoj kao javnoj osobi (npr spominjanje sminke?!?), a zena radi svoj posao i zaraduje za zivot kao i svi drugi. Drago mi je sto je skrenula paznju na tu problematiku, zao mi je sto kao trudnica cita te splacine i sekira se. 
    Znam te bolove niskog nosenja i koliko je tesko radit nesto kad te boli tako a moras..i rizike za bebu...nekultura i neukus na svakom koraku.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

bobica9
    22. Lipanj 2015. 10:50

Tinčica

Užas, šta su joj sve napisali! Baš to što kažeš, pustiti trudnicu ili joj ustati u busu ili gdje već je osnova kulture i dobrog odgoja. Žena ima takav posao pa je često po novinama, ali to ne znači da joj je lako stajati i hodati okolo. Mene ne puštaju nigdje preko reda. Neki dan me jedan striček pustio ispred sebe u dm-u, a cura koja je došla na blagajnu kad i ja uredno je stala ispred mene, kao ne vidi me. I baš se strzala kad me ovaj pustio ispred i još je komentirao da to tako treba biti i čudio se kad sam rekla da je ovo prvi put da me netko pušta ispred sebe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI