bobica, juhuhuhu nama je i termin isti :)
Sluzbeno pocele ljetne bebeee jaoooooo kako je to vrijeme proletilo!
Ja robicu nisam ni dotakla. Meni je sve mama oprala i spremila. Ja ko svinjica, samo se gegam po kuci.
Jeste vidjele danas ovo u novinama sa Anom Gruicom? Odnos prema trudnicama? Sto mislite?
Ja mislim da je zena u pravu. Nije bitno imale vi laku, tesku trudnocu- osnove kulture i dobrog odgoja moraju postojati. Da vas cujem?
Da, svaka cast t-comu, i ja sam to primjetila u svom gradu, imaju dobru polotiku prema invalidima i trudnicama.
Ma zenturace, javljale su se neke koje nikad ni nisu bile trudne..jbt ka da se prica o otkidanju od usta ditetu a ne o prepustanju jedne zene u redu za slaju ili placanje racuna. Katastrofa. Meni je jos najgore sto tocno znam kako joj je, jer sam nedavno sve to isto prosla! Isti porast kilaze, isti tjedni, isti bolovi, isti problemi, isto cekanje u redu dok kriza probijaju...a kad se sjetim da mi jednom jedna "majka troje djece" - kako mi se sama identificirala, nije prepustila bez svade kupnju peciva u konzumu iako mi je bilo slabo od gladi, nego sam se morala prepirat s njom..sto reci?!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Evo mene jos uvijek 2u1,bolovi vise nisu pravilni negdje od nocas.jos malo samo da izguram.
Sortiraj odgovore
Najstariji