I u Osijeku se sprema lagano neka kišica. Napokon, ovih par dana je bas bilo neizdrzivo. Baby1 i Pikica, vas dvije ste u terminu :D jeste uzbudjene? Blago vama jos jako malo :)
Joooj mi ne mozemo docekati...sad vrijeme ide ko na kapaljku...u pocetku nikako se maknut od 10og pa 11og tjedna...pa svaki tjedan gledas sta se razvija....a sad dan ko mjesec...meni na zadnjem uzv pomaknuo termin na 16.06.jer je mrcina vec imao 3340g tak da.mi stvarnoooo brojimo sitno
Mary mislio bude da si mu se popisklia .
Ja cu s mamom (nadam se sutra odmah i ostati da rodim ) ili cu cekat muza da dode s posla po mene. Sreca pa nije daleko. Samo se nadam da se u toj nervozi nebude smotao pa umjesto autom dosao biciklom po mene.
Jao i ja bi da sam jos blize terminu....ova dva dana mi je koma...kicma me rastura bez obzira jel hodam jel lezim...budim se skoro svaka dva sata i manje...stalno se dizem pa sjednem pa opet legnem...jos i ove vrucine...fakat je tesko...trbuh mi je velik....ne znam samo kak je maloj mrvici unutra...nadam se dobro jer se rita stalno
...molim Te za malo sreće....
Meni cike jos nisu pocele curkati, vec me malo zabrinjava. Dosad sam nasla sveukupno mozda 2-3 kapi na grudnjaku, i to 1 kap svakih 7-10 dana, i samo iz lijeve cike :(
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji