Uuu pravu lavinu moja debelica pokrenula... Ja isto mislim da to nije bas tak tocno u gram, ali moja je i sa 27 tjedana imala 1200 tak je malo veća oduvijek i ima veliku glavu na tatu i duge noge na mamu pa ako se gledaju mjere mozda je zbog toga
Ak doktor nis ne kaže ne brinite, bitno da su zdrave... Curki iza mene je rekao da ide neke pretrage obaviti jer joj beba ima 2300 u 37. tjednu, jos kad sam joj ja rekla da moja sa 33 tt ima tolko bas se zbedirala jadna... Samo slušat doktora i ne igrati se medicine, tako je meni moj dr rekao i od kad sam ga poslusala bolje mi je. Bila sam lagano prolupala od interneta i foruma tak da sad kad me nes zanima nazovem svoju privatnu doktoricu ako ne mogu do socijalnog doci i oboje su super. Meni je jedan doktor koji slovi za nekog ko od muhe radi slona rekao u 26. tt da mi beba ima ventrikulomegaliju, tj prosirene mozdane komore u glvavici i ja sam mislila da cu umrijeti. 3 tjedna placa i očaja i istrazivanja da bi mi na kraju 3 doktora rekla da ne brinem da ce se to 99 % regulirati do 35. tt i da su im već dolazili s nalazima od tog dr po drugo misljenje da bi na kraju bilo sve u redu. I tak je i bilo, jucer komorice u redu, jedna blago prosirena ali se smanjila dosta i beba super.
Tak da sto manje cackanja i surfanja i vi ćete biti mirnije, meni moja psiha cuda radi
evo ja na zadnjem pregledu (26+5) nisam radila uz pa ne znam koliko je bebica teška, ali sa pregleda prije toga, znači sa 22+5 buckić moj je imao 660g. i isto je dr. rekao da je sve ok, samo je beba malo veća tako da sam odlučila slušat svog doktora i ne sekirat se bezveze
Nama je u 28.tj rekao da ima 1384g i da to odgovara tom tjednu, meni se to cinilo nekako puno ali sad kada gledam i nije bas
curke kak često imate uzv? ja sam zadnji imala sa nekih 20 tt i onda sam u 22 tt otišla na 4D privatno ,ddoktorica ništa ne spominje uzv ,kaže da imam pravo na 3,tj .ako je sve u redu 3 regularna uzv se rade u bolnici ne računajuči njezine uzv u početku. Znači jedan sam obavila ,sad me zanima kad bi mogao biti idući,iduća kontrola kod nje mi je sa 28 tt valjda ću oko 30 tt imat opet neki uzv
Moj je ima u 25tj oko 800-900 gr, vec san i zaboravila. Iako san se ja tad zdebelila (veliki skok sam imala) nije me poslala na ogtt doktorica, kaze da bebac odgovara kako treba tjednima, da je taman. I za nista me drugo nije briga!
J**** m**** svima koji me gledaju i procjenjuju mi kilazu (osim doktorici). Pa trudna sam, skinite mi se s one stvari! normalno da ce mi trbuh rasti! Beba je dobro, ja rastem zdravo, prema tome nadite si faking zanimacije drugdje!!!! Bas sam isfrustrirana!!!
Jucer mi je jedna ljubomorna baba rekla da koliki mi je trbuh, je li nosim blizance (krivo joj je sto ima stariju kcer koja je neudana i nema decka...), a sto je najgore drob mi je sasvim normalne velicine! Dapace, mogu ga i sakriti jos uvijek ako mudro odaberem odjecu (sto necu, hocu da mi se dobro vidi). Uzasno me to pogodilo, nisam tu babu smatrala tako pokvarenom. Samo je bacila "bombu" i otisla. Dotad mi nitko nije rekao nista slicno. Mozda ja jesam jaca, i mene moze napasti, ali moj trbuh i mog bebaca ne smije pogotovo kad laze..da je istina jos ajde, rekla bi i ja "je je beba ima veliku sobu" i sl., nije mi se tesko saliti, ali tako zlobno s****...ispricavam se na psovkama.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Bravo, lollypop!!! Tako je meni jedna žena (koja me vidi prvi put u životu!) rekla neki dan da nije normalno da imam tako malo trbuh, jesam sigurna da je sve ok sa bebom??? Wtf?!?!
Bože, koji komentari!! Ne mogu vjerovat da si ljudi to dopuštaju govorit i to ljudima koje niti ne poznaju, ajme...
Sortiraj odgovore
Najstariji