I meni se moja bebica čini bas mala s obzirom na tt,jedva čekam sutrašnji pregled,mislim da neću ni spavat danas
Meni to ima logike. Ako su roditelji sitniji (ili jedan od njih), velike su šanse da će i beba biti na njih. Štajaznam, genetika. Valjda zato meni moj dr. nije htio reći težinu. Čim je upalio uzv sam ga pitala koliko je velik i jel to ok, s obzirom da sam dobila sam 3kg.
Mene baš zanima koliko moja sad ima jer je na pregledu s 28 tjedana imala 1300! Kod nas je to posebno smiješno jer smo i muž i ja totalni štrkljavci, a ja sam posebno sitno građena...malo me strah što će biti ako bebica tako nastavi rasti Zato ne mogu dočekati pregled! U obitelji nemamo uopće krupnih ili debljih ljudi, tako da si mislim da možda to neće imati veze s time kako će naša curica na kraju izgledati!
A ni trbuh mi nije baš velik, tako da nemam pojma...
Pa ja sam sitna, a ni muž nije nešto krupan. Trbuh se meni čini velik, ali to je valjda moj doživljaj jer mi svi kažu kako mi zapravo uopće nije velik, tako da... A možda onda ima smisla da je i bebač sitniji. A mislim si, samo nek je sve u redu i da se rodi zdrav!!
Baby1 na internetu pise da beba u 30 tjednu ima izmedu 1100 i 1400 grama :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Pikice mi imamo debeljuce Baby1 bar će ti biti lakše roditi ako je bebica manja, mi smo jadne nadrapale
. Imam jednu prijateljicu koja je nosila dečkića i bio je jako veliki cijelo vrijeme prema mjerenjima, a ona sitna i mršava. Mali se rodio malo ranije u 36 tjednu sa 3600, tako da je još i dobro prošla. Nekako si mislim da se priroda pobrine da se babač rodi dok još može proći ili ostane duže ako je još mali
Tak sam si ja to objasnila!
s 28+3tt je bio procijenjen na 1600g, ali to su procjene na osnovu duljine bedrene kosti, opsega glavice i obujma trbuščića....ne mora biti točno...važno da ove mjere odgovaraju tjednima trudnoće a za težinu ćete lako
Sortiraj odgovore
Najstariji