Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    29. Travanj 2015. 20:29

Isuse, pa sad mi se baš čini jakoo maloo, a dr. je rekla da sve odgovara tjednima. Stvarno ne znam... 

bobica9
    29. Travanj 2015. 20:33

Baby1

Isuse, pa sad mi se baš čini jakoo maloo, a dr. je rekla da sve odgovara tjednima. Stvarno ne znam… 

Ako dr kaže da je to ok, onda ništa ne brini. Sigurno bi rekla da misli da nešto ne valja. Pa ima još 2 mjeseca za udebljati se!

bobica9
    29. Travanj 2015. 20:30

Meni jučer sveki priča kako je mm rođen sa 7 mj. i imao je 42cm i 2050g! Da vidite tog štrkljavca!  Zato se sad u trudnoći udebljao više nego ja!

Bebach22
    29. Travanj 2015. 20:36

I meni se moja bebica čini bas mala s obzirom na tt,jedva čekam sutrašnji pregled,mislim da neću ni spavat danas

bobica9
    29. Travanj 2015. 20:45

Meni to ima logike. Ako su roditelji sitniji (ili jedan od njih), velike su šanse da će i beba biti na njih. Štajaznam, genetika. Valjda zato meni moj dr. nije htio reći težinu. Čim je upalio uzv sam ga pitala koliko je velik i jel to ok, s obzirom da sam dobila sam 3kg.

Mary36
    29. Travanj 2015. 20:51

Mene baš zanima koliko moja sad ima jer je na pregledu s 28 tjedana imala 1300! Kod nas je to posebno smiješno jer smo i muž i ja totalni štrkljavci, a ja sam posebno sitno građena...malo me strah što će biti ako bebica tako nastavi rasti  Zato ne mogu dočekati pregled! U obitelji nemamo uopće krupnih ili debljih ljudi, tako da si mislim da možda to neće imati veze s time kako će naša curica na kraju izgledati!  A ni trbuh mi nije baš velik, tako da nemam pojma...

Baby1
    29. Travanj 2015. 20:58

Pa ja sam sitna, a ni muž nije nešto krupan. Trbuh se meni čini velik, ali to je valjda moj doživljaj jer mi svi kažu kako mi zapravo uopće nije velik, tako da... A možda onda ima smisla da je i bebač sitniji. A mislim si, samo nek je sve u redu i da se rodi zdrav!! 

Gricko3
    29. Travanj 2015. 21:59

Baby1 na internetu pise da beba u 30 tjednu ima izmedu 1100 i 1400 grama :)

Baby1
    30. Travanj 2015. 14:09

Gricko

Baby1 na internetu pise da beba u 30 tjednu ima izmedu 1100 i 1400 grama :)

Hvala ti Gricko, i ja sam kasnije našla tu informaciju pa sam se malo smirila.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Bublica123
    29. Travanj 2015. 22:20

A jooooooj...a moja mrcina u 29tt 1800g 

dea32
    30. Travanj 2015. 13:20

pikica

A jooooooj…a moja mrcina u 29tt 1800g 

Moja curka je sa 27tt imala 1100g i poslao me ginic na treci ogtt (jer je kao beba veca nego bi trebala bit) bez obzira sto su prosli bili uredni..sad mi nista jasno.. a do sad dobila 4 kg, usla u 30tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI