uf, ni mi još ništa nismo kupili, sve smo nabavili, ali ništa još nije došlo doma. nekako mi se čini da ima vrimena, ja ko da sam prije dva tjedna skužila da stvarno stiže beba, valjda mi je postalo jasno tek kad sam se jedno jutro susrela s vlastitim stomakom. guzice me strah i pogledat :)
nešto me počelo boluckat zadnjih dana, ništa strašno, vidim da je sve to normalno, pa me zanima ako mi koja može opisat kako se osjeća kad se počne otvarat i jel se uopče osjeća?
inače, to boluckanje, ako zanemarim višednevni nadrkitis na početku i očigledan rast, su mi jedini simptomi trudnoće. sad smo u 26 tt
Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite
Mi smo bili jučer na pregledu,sad smo 26+3 t.,dobili uputnice za KKS i OGTT ... Sve je hvala Bogu u redu,ali nikako,ama baš nikako bebač nije htio pokazat jel cura ili dečko... Sjedi po turski i neda se! A dr. se stvarno jako trudila. Zadnja 2 puta je rekla da misli da je cura,al nije sigurna. Očito nas želi držat u neizvjesnosti još mjesec dana...uh
mene je sinoć počelo bolit sa lijeve strane onako ko kad slezena boli i dugo me držalo..nikako se nisam mogla namjestiti noćas sam ustajala na wc ali je manje boljelo, jutros ko da ništa nije ni bilo..pa se nadam da je to normalno
Normalno je da bolucka stalno nešto, a otvaranje se nažalost ne osjeti, barem ja nisam... meni u zadnje vrijeme kontrrakcije stisnu zdjelicu i debelo crijevo, pa mozda me tako otvaraju, u sri imam kontrolu pa ćemo vidjeti, ali ja sam 33 tjedna trudna pa je valjda i normalno... ali od cca 24 tjedna me stalno nešto probada, bolucka i tako... Inače isto nisam imala nikakve druge simptome, mora nešto biti, ipak je to drugo stanje
Što se tiče Mustele, čuvala sam kao studentica trojke, tri curice i kupali smo ih u musteli i mazali i sve je ok bilo i diiiiivno su mirisale tak da ja sam se za mustelu odlucila. Malo je skuplja, ali uzela sam u dm-u preko bonova kupku 2 u 1 i znaju bit na akciji mustelini proizvodi pa čekam za ostalo. Uzeti ću još losion i moooozda kremicu za lice, ali cak mislim da nije potrebna nego čisto da ju mogu ušminkat kad joj gosti dođu
Alo ekipa evo da se i mi javimo nismo odavna! Za sad smo kupili samo kolica jos vazen sta nan sve treba.... Sve mi se cini ka jos rano a mogla bi me uvati panika, pregled nan iduci tjedan a jos nismo sigurni sta smo bitno da smo zdravi! Bili na ogtt od nas 5, 3 rigale al ni strasno ako stavis limuna i povedes nekoga inace bi rigala od dosade ahahahah! A sta se spavacica tice za Split ja mislin da nisu potrebne jel dobijes sve njihovo! (Bar nesto da ne moran kupovat osin pidjamu za doma za dojit)
Sortiraj odgovore
Najstariji