ja nažalost nisam stigla u westgate kada je bio sajam a baš zbog njih sam htjela, da uživo vidim kvalitetu ali stvarno nisam još niti na jedan loš komentar naletila stoga nema dvojbe
I ja budem naručivala s malog anđela...posteljinu,tetre i ogradicu...sviđa mi se a i nisu skupi...samo neću još...vidim jako puno naručuju od njih pa sumnjam da je loše kvalitete
...molim Te za malo sreće....
Uh, jeste se raspisale!
Mi smo uzeli 2 kompleta posteljine od Malog anđela i odlične su. Baš je fini puni pamuk. Jednu bijelu na medeke i jednu plavu s nekim životinjicama. Od ostalih stvari smo uzeli kolica i malo robice (od Nipcoma i isto mi se čine super). Planiramo početi uređivati sobicu za cca 10 dana pa ćemo onda u Ikeu po namještaj i još neke sitnice.
Malo gledan šta bi uzela od kozmetike i pelena i nemam pojma. Mm stalno priča kako je još rano, ali moj tajni plan je kad sobica bude gotova, polako dovlačiti stvari doma.
Jeste vidjele one kadice za kupanje u Ikei? Meni se čine jako male. radije bi uzela neku veću jer imamo veliku kadu i ne vjerujem da budem ga kupala bez kadice, bar prvih 7-8.mj.
Vidim da vam se svima sviđa Mali anđeo , ja sad jedva čekam da mi stigne. Javili su da dolazi tek za desetak dana
. Bobice meni se kadica iz ikee uživo činila baš dobra, dovoljno velika i prostrana, tako da mi je sada žao da je nisam kupila kad sam već tamo bila. Na internet stranici izgleda puno manje i nekvalitetnije nego kad je vidiš. Ja sam dobila anatomsku neonato kadicu koja ima i položaj za ležanje i sjedenje, ali se dosta brinem kako ću u tome kupati tako malu bebicu pošto još nemam iskustva s tim. Da li je koja probala kupati novorođenče u takvoj kadi ili ima neka saznanja o tome? Na tečaju su nam čak rekli da te kadice nisu dobre...nisam pametna.
Ja sam kupila obicnu kadicu, a ako pouelim, ima kupit taj nastavak za lezanje. Mos mislit da beba od 10-15-20 dana moze lezat na toj plastici, nebi ja to, da sklizne i neznam sto. I jedna primalja mi je rekla da je bolje obicnu pa da lijepo drzis bebu.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
A i ja bi radije običnu...ova moja ima gdje je nagnuta plastika gumirani dio na koji položiš bebu da ne sklizne...pa možda ako se ispod nje stavi još i tetrica neće kliziti ili joj biti neugodno...nemam iskustva pa zato i pitam ako nekoj nije prva beba, pa je probala.
Evo meni su stigle prošli tjedan tetrice od malog anđela, 10 kom bijelih i 2 na ovčice, premedene su. uzela sam i one male krpice, isto na ovčice.
Danas popodne imamo pregled pa smo uzbuđeni i nervozni! Samo da sve bude ok!
Lollypop hvala na savjetu, bila jucer u Mulleru, Mustela torba je mrak! Nisam kupila jer imam dosta upita od bliznjih pa cu nekome reci da mi kupi, bas je prekrasna, sad neku novu bež imaju… i JGL krema je na popustu u mulleru, ono veliko pakiranja 60 kn.
Kupila sam i grudnjak njihov za dojenje, cini mi se super, fini pamuk jedino sam ja sisata pa mi to ne stoji bez zice bas ko na slici al dobro, bit ce dobar po doma…
Ja sam isto narucila od Malog anđela tetrice, 10 bijelih i 10 bijelih sa ovčicama i maramice za curku pa kakve mi dođu. Posteljinicu nisam jer su mi malo presarene za moj ukus, jedino ta s medekima je super, ali vec sam iz ikee narucila sve za krevetić pa nisam onda htjela komplicirati. Zao mi je samo sto nisam prije za njih cula i njihov jastuk uzela jer je on valjda jedini sa mekim punjenjem, prešla sam cijeli ZG kad su me leđa u početku bolila i svi su s nekim kuglicama i tvrdi, a ak su meksi kostaju po 400 kn. sad sam od frendice posudila neki manji, ali poslužit će za dojenje jer su leđa hvala Bogu popustila.
Sortiraj odgovore
Najstariji