još nisu ni izašle a već na zezaju i igraju se s nama samo neka se one javljaju da znamo da je sve ok ja sam neku večer držala ruku i osjetila njezin potez nogom, onako poštena izbočina na trbuhu i cijeli zamah kako je prošla, baš prekrasno
Tako i naša curka u zadnje vrijeme,baš kad jako lupa kažem mužu ajde evo sad stavi ruku i naravno ne bi udarila nema šanse. A čim makne ona udari Prije je uvijek kad bi znao stavit ruku obavezno se javila a sad kako joj se hoće nekad zeza i neće, a nekad čim stavi udara
Moja divlja od 20. tjedna konstantno, mozda je par dana bilo da sam se morala skoncentrirati da ju osjetim, inace je pravi divljak. Mama kaze da sam i ja bila nemoguca, ali da sam ko beba bila dobra, dok mi prijateljice kazu da su njihovi koji su bili mirni u trbuhu i ovako mirni, a oni koji su divljali da su zivahni i sad. Ko bi znao! Ali bas kako je netko napisao, s obzirom na komplikacije koje imam, ovo mi je utjeha samo takva... Ona vec sad tatu zabavlja, javi mu se skoro svaki put kad joj se obrati, a najsmjesnije je kad dođe iz izlaska ili od nekud kasno tj rano i uvuce se u krevet, a ona ga drmne ko da mu kaze di si do sad!
Trbuh mi se pomice i zabavlja sve na kavama vec nakon par gutljaja sokica tak da bas imam veselkicu malu... jedino kaj ja imam osjecaj da su mi svi organi izlupani, ali nema veze... nocas me tak izmlatila po rebrima da sam do podne osjecala bolove.... Al neka, ljubi je majka, samo da izdrzi do kraja!
Joj ja sam tak bila sretna zbog kila i sto nemam strije i sad odjednom svaki tjedan kila gore, a kako kazete i trbuh puca na kraju...
Mi smo bili na 4d u 26. tjednu, super je bilo, pisulina se skrivala rukicama, ali uspjeli smo par fotki dobiti i ista je mama
Joj jedva cekam da prđe ovo dosadno mirovanje... E jesu vam postale bolne kontrakcije? Meni su sve jace i nekad me bas bole...
Da se i mi prijavimo u ljetnje bebice termin nam je 12.8. i stiže nam curka koja lupka kao luda od 21tt......
Meni je ogtt bio super. Probava koja mi je blago receno uzas je taj dan radila kao luda. Bas sam bila sretna :D
Meni su vadili sva tri puta iz vene. Dva puta iz desne ruke, jednom iz lijeve. Ja bila prije 3 dana.
Ledja i mene ubijaju. Ali ja cijeli zivot imam bolove u gornjem dijelu ledja, samo sto se sad prosirilo i na donji. Ne mogu se nikako namjestiti. Uzas.
Dobrodosla Vita, mi smo blizu. Nasa sinčina dolazi 10.08.
Bobica kad je tebi termin?
I meni je termin 10.08.!
A ta leđa, tako i mene cijeli život bole, a sad još i donji dio i trtica. Bolje mi je kad više ležim. Napokon sam kupila jastuk za dojenje i baš sam se naspavala! Nisam se pomaknula cijelu noć i jutros sam kao nova!
renchiii, meni kontrakcije još nisu bolne. Malo me znaju uhvatiti ali ništa strašno. Rekao mi je doktor da se više odmaram kad ih osjetim. I naravno pijem Mg.
vidim da nas ima dosta u 8mj...Ajde pisite,sta ste kupile,kakva kolica, sta od robice, pelena.kozmetike,ja bi se pocela pripremat pomaloImam kolica i jaje od muzve sestre, tako da to nemoram kupovat...
Sortiraj odgovore
Najstariji