I mi smo priželjkivali dečkića, a izgleda da i je naš mali pišonja! Samo nek su živi i zdravi!
Ja sam za kupanje i dječje ulje uzela od hippa, iako sumnjem da ću šampon koristiti u početku. Za guzu imam JGL i testere od sudokrema i san kremice, pa ću vidjeti još što će mi biti najbolje . Cure jel koja naručivala posteljinu ili tetrice od Malog anđela i da li ste zadovoljne? Meni još fali ogradica za krevetić, a pošto mi se ne da kroz cijelu ikeu zbog toga, mislila sam naručiti jednu posteljinicu od njih jer set ukljućuje ogradicu
Mary meni izgledaju predivno i mislim da su dosta kvalitetne..ja ću od njih naručiti ogradicu i jednu posteljinu a onda i koju tetricu jer su neodoljive sa svojim motivima
Sad sam i ja nagovorena Bebily Vidjela sam da sad imaju popust na posteljinu, ne znam do kad će to trajati! Nije jako puno - oko 20 kn, al to je taman poštarina.
I ja planiram isto od malog andela narucit posteljinu i tetra pelene. Vidim da je dosta ljudi koji su narucivali zadovoljni. A i cini mi se kvalitetno
teško mi se odlučiti za motiv kad su sve krasne na svoj način..jednu ću ja uzeti a jednu ću naručiti čim netko pita što želim neznam koliko dugo još popust traje ali ja ću tek u drugoj polovici 6mj naručiti jer imam vremena
Ja naručila Isto sam se dvoumila koju da uzmem, ali je na kraju prevagnula bijela s medvjedićima. Imam već jednu iz ikee bijelu s zečevima, pa da mi pašu skupa ako se samo dio zakapa i nešto moram mijenjati
. Mislim da im popusti ne traju dugo, al će se sigurno pojaviti neki novi do šestog mjeseca!
Ja sam od Malog anđela kupila jastuk za trudnice i stvarno je dobar, dobro punjenje, udoban..jer sam na Sajmu beba u Westgateu imala prilike isprobati na vise standova i neki su bili totalno losi.
Sortiraj odgovore
Najstariji