Mi smo jučer bili na pregledu, sve je u redu! Bebač je okrenut na glavu, 1400g je sada, a koliko je dugačak ne znam... Baš tražim u trudničkoj, ali sve je tako nažvrljano i ne da se pročitati a ovo sam zapamtila da je rekla. Po uzv je 1-2 tjedna manja trudnoća, a za termin mi nije ništa rekla, valjda ostaje 27.6.! Naručena sam opet za 3 tjedna, sad ćemo malo češće na kontrole.
Rekla nam je prošli put da je dečkić, međutim ovaj put nije nikako uspjela potvrdit spol, a baš me dosta dugo i detaljno pregledavala, al mali baš nije htio pokazati. Meni je najbitnije da je živahan, jako često i intenzivno se javlja. Noćas me prvi put udario u rebra onako da sam osjetila bol. I kad jedem onda se dosta javlja, voli i on papati ko i mama izgleda .
Nećete vjerovati, ja sam dobila samo pola kile od zadnjeg pregleda!! Ostala sam u šoku, čak sam rekla sestri da im vaga ne valja haha... A prošli mjesec 3kg u mjesec dana. Dr. je rekla da su normalni takvi skokovi u kilaži trudnica, bitno je samo da su tlak i šećer ok.
Dobro došle nove, kome nisam poželjela još dobrodošlicu!!
Ajme samo pola kile? Da je meni tako sve mi se cini da ce mi i iduci pregled biti +3
Baby, super za pregled. Normalno je da kolaža uspori u zadnjem tromjesečju. U drugom se tromjesečju najviše dobije.
Ja sam sad 25+5 i u plus u sam 7 kg. Doktor mi kaže da je to o.k. nekakav prosjek. U prvoj sam rodila s +12 ali mjesec dana prije termina. ..
ja idem u ponedjeljak na kontrolu pa ćemo vidjet šta vaga kaže vječiti ženin neprijatelj
bitno da je beba ok i da sve dobro prođe a kile će lako dole, bar se tako tješim
Baby1 ti ćeš imati iznenađenje na porodu kad nikako da ti točno spol odrede! Ja sam isto imala takav skok u kilaži - jedan mjesec +3 kg, a drugi samo +1. Isto sam se čudila i mislila da sestra to nešto krivo važe, al izgleda da to ide tako. Super da je sve ok, ja imam pregled tek za dva tjedna i baš se brinem jer me nitko toliko dugo neće pregledati...često osjetim da mi se stvrdnjava trbuh i te kontrakcije i samo se nadam da nikakvu štetu ne rade. Možda najbolje da se primirim do sljedećeg pregleda...
I meni se zna stvrdnuti trbuh, osobito u donjem dijelu, ali ja to osjetim više kao neko zatezanje, ne baš bol. Tako sam rekla dr., a ona kaže da je to normalno i neka samo pijem Mg. E baš nas zeza beba, sad se tješim da samo 3 tjedna moram čekati pa će se valjda smilovati da nam pokaže spol... Po njihovoj imam trenutno 63kg, a po mojoj vagi 64-sad tko je u pravu ne znam, ali to je oko 10kg u plusu.
Baby1, super za pregled!
Ja sam u zadnjih 7 tj. dobila 2 kg, ukupno 3 i sad sam na 63kg. I došli nalazi OGTTa - na tašte 4,4 i nakon 2 sata 5,0! Tako sam sad sretna!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji