Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    27. Travanj 2015. 13:33

Da, super je ta mustela torba, samo sto mene muci da li zelim bebu mazat sa toliko krema...mislila sam kupit samo kupku, a inace bebu prat uljem i vodom. Sta ce bebi krema za lice?! Dok nisam na cisto sama sa sobom necu je uzimati.

Ali lijep je paketic sto je je.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

CUUuu
    27. Travanj 2015. 13:49

Što se kupanja tiče prvih nekoliko mjeseci sa stavljala tetru na dno kadice onda malenu pridržavala jednom rukom ( leđa i glavicu) a drugom je kupala. .. na samom početku mi je uvijek netko bio pri ruci za pridržati, dodati i slično. Ne sjećam se točno kad, mislim kad je počela sjediti da sam je prebacila u veću kadicu koja je imala taj uložak i onda bi ona sama tamo sjedila i stavila bi joj igrackice  (kad kažem sama mislim bez da je pridržavam cijelo vrijeme). Ali i tamo sam stavljala pelenu na dno... Nadam se da sam nekome pomogla iako sam s malenom izbjegla kupanje s pupkom - jer sam je rodila mjesec dana ranije pa je ostala na neonatologijo 14 dana i to su tamo riješili

CUUuu
    27. Travanj 2015. 13:51

Sad u svom potpisu vidim da mi je ostalo još manje od 100 dana

iva.lu
    27. Travanj 2015. 15:53

Ja sam seki kupila stokke kadicu onu sklopivu...prakticna joj je jer nema bas mjesta...cure su sad godinu dana stare...kupuje novu pa cu ja tu uzeti...tako da kadicu ne mislim kupovati...dovoljno je velika i sad ali ona planira kupiti vecu da joj stanu obadvije...ima samo tus kabinu pa ce joj ovako biti lakse...rekli su da je bitno da kadica ima ravno dno...ova ga ima...seka s njom nije imala problema tako da se ne brinem oko toga

...molim Te za malo sreće....

Lollypop
    27. Travanj 2015. 16:13

Mislim da se ni ne kupa bebica dok ne otpadne pupak. Jer se ne smije mociti. To se ionako desi unutar 7 dana od rodenja, mislim, nisam sigurna.

Ivaaaa
    27. Travanj 2015. 23:36

Zadnja dva tri dana me, cim nesto radim, boli povise pupka al više s desne strane...nije strasno ali tipa ispeglam majicu, jastucnicu i stolnjak, ja moram sjest jer me bolicka...:/ hrpica i dalje ceka :) pa se dignem pa opet brzo pauza. koliko znam, maternica se podize povise pupka u 6.mj.tr. (meni je 25.tt) ne znam...netkome poznato? 

Lollypop
    28. Travanj 2015. 00:03

Prestala sam analizirat boli, ima je previse i posvuda. Trenutno se osjecam kao hodajuca upala misica. Osobito mi je draga ona bol kad hodam pa me boli npr lijevi kuk kad stanem na lijevu nogu. Kao sepava baba.

Mene je to desno od pupka bolilo isto oko 25 tj, ali dok sam hodala sam to primjetila prvi put - kad bi stala na tren nebi me vise bolilo. Pa malo boli, pa stane samo od sebe...kao sto rekoh, prestala sam analizirat bol :D :D

• sladja28
    28. Travanj 2015. 09:50

Mi smo od Malog andela uzeli komplet posteljinu sa ogradicom, poplunom i jastukom, rucnik za kupanje i tetra pelene...ceka u ormaru, ali materijali su im divni i velik je izbor, nase je sve u njezno zelenim tonovima...tetre su divne sa svim tim uzorcima..super smo prosli jer smo u West gateu bili na Danima beba pa su imali popust, jedino mi je zao sto nisam uzela jastuk za dojenje jer mi se cini savrsen.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.