Nama curka stiže 9.6,mi smo se na zadnjem pregledu u 31 tjednu udebljali samo kilo,teški smo bili 1620 grama.Meni su sad pregledi svako tri tjedna,jedva čekam sljedeći tjedan pregled u 34 tjednu.Sta se tiče kontrakcija,jedino mogu reći da je mene počelo sve bolit u 32 tjednu,ne mogu čak ni sidit,a curka me udara na sve strane
ifv-Nora možda je i meni to od toliko udaraca bebe, trbuh se stvrdne i više nemam pojma da li je to beba tako velika pa se gura ili kontrakcija Al lakše mi je kad čujem da i druge boli jer sam se već prepala da je to nešto krenulo...danas mi je dosta bolje nego jučer. Ma baš sam paničar
Mi smo zapravo sve dobili, ostale su samo neke male sitnice i imamo sve
mi smo kupili komodu, kolica, nešto robice, kinderbet ćemo dobiti, hrpu robice smo dobili i neznam uopće odkuda da krenem haha pa sve odugovlačim jer imam vremena..treba još sitnice pokupovati kako za bebu tako i za mene za rodilište..najgore su mi spavaćice..inače ih uopće ne nosim i sad moram kupit bar 3 za bolnicu a sve su mi ružne
Hvala na dobrodošlici ima nas puno u 8 mjesecu.....mi još nismo kupili ništa osim kolica koja su bila na akciji pa smo zato već kupili....u biti ćemo sve dobiti od kume i šogorice...još imamo vremena nekako...
Ah što se kila tiče ja sam na -8kg smršavila zbog gest. dijabetesa....
Imate u Deviću u Areni spavaćice dobre za porod po 45 kn, jesu babske, ali za porod su ok. Ima i lijepih i isto su po 50-60 kn, ali se ne kopčaju pa ne znam kolko su zgodne za rodilište. Dević ima super pamuk i znaju imati i bodića po 15 kn i tak... Ja sam si spavaćicu kupila u c&a i čak mi i nije ružna za 99kn i jednu mi je mama dala što je dobila od nekog i to je to, valjda mi neće trebati treća. A možda i uzmem jednu kod Devića s cvjetićima hahaha... I našla sam super ogrtač u Extreme intimo, tamno plavi, tanki, bas je lijepi, tak da mi se fućka za spavaćice
Ja nisam puno robice kupovala dok ne vidim jel veca-manja beba, a i moguće je da ću ranije roditi... Kupila sam od svakog broja po 2 kombinacije pa ćemo vidjeti. Bodića imam 10-tak svih veličina i jedno 5 hlačica. Ljeto će biti pa se ne uzrujavam toliko oko robice. Zivim 6 min od Arene tak da se uvijek moze netko zaletiti ako šta zatreba
Sortiraj odgovore
Najstariji