Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ifv-Nora
    24. Travanj 2015. 14:43

Nama curka stiže 9.6,mi smo se na zadnjem pregledu u 31 tjednu udebljali samo kilo,teški smo bili 1620 grama.Meni su sad pregledi svako tri tjedna,jedva čekam sljedeći tjedan pregled u 34 tjednu.Sta se tiče kontrakcija,jedino mogu reći da je mene počelo sve bolit u 32 tjednu,ne mogu čak ni sidit,a curka me udara na sve strane

Mary36
    24. Travanj 2015. 15:01

ifv-Nora možda je i meni to od toliko udaraca bebe, trbuh se stvrdne i više nemam pojma da li je to beba tako velika pa se gura ili kontrakcija  Al lakše mi je kad čujem da i druge boli jer sam se već prepala da je to nešto krenulo...danas mi je dosta bolje nego jučer. Ma baš sam paničar 

Doris7
    24. Travanj 2015. 16:44

Mi smo zapravo sve dobili, ostale su samo neke male sitnice i imamo sve 

Bebily
    24. Travanj 2015. 16:58

mi smo kupili komodu, kolica, nešto robice, kinderbet ćemo dobiti, hrpu robice smo dobili i neznam uopće odkuda da krenem haha pa sve odugovlačim jer imam vremena..treba još sitnice pokupovati kako za bebu tako i za mene za rodilište..najgore su mi spavaćice..inače ih uopće ne nosim i sad moram kupit bar 3 za bolnicu a sve su mi ružne 

vita22
    24. Travanj 2015. 17:25

Hvala na dobrodošlici ima nas puno u 8 mjesecu.....mi još nismo kupili ništa osim kolica koja su bila na akciji pa smo zato već kupili....u biti ćemo sve dobiti od kume i šogorice...još imamo vremena nekako...
    Ah što se kila tiče ja sam na -8kg  smršavila zbog gest. dijabetesa....

renchiii
    24. Travanj 2015. 17:58

Imate u Deviću u Areni spavaćice dobre za porod po 45 kn, jesu babske, ali za porod su ok. Ima i lijepih i isto su po 50-60 kn, ali se ne kopčaju pa ne znam kolko su zgodne za rodilište. Dević ima super pamuk i znaju imati i bodića po 15 kn i tak... Ja sam si spavaćicu kupila u c&a i čak mi i nije ružna za 99kn i jednu mi je mama dala što je dobila od nekog i to je to, valjda mi neće trebati treća. A možda i uzmem jednu kod Devića s cvjetićima hahaha... I našla sam super ogrtač u Extreme intimo, tamno plavi, tanki, bas je lijepi, tak da mi se fućka za spavaćice 

Ja nisam puno robice kupovala dok ne vidim jel veca-manja beba, a i moguće je da ću ranije roditi... Kupila sam od svakog broja po 2 kombinacije pa ćemo vidjeti. Bodića imam 10-tak svih veličina i jedno 5 hlačica. Ljeto će biti pa se ne uzrujavam toliko oko robice. Zivim 6 min od Arene tak da se uvijek moze netko zaletiti ako šta zatreba 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.