Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    22. Travanj 2015. 09:01

Dobrodošla mamatobe...sretno!
    Mi smo 10kg u plusu...a covjece ne znam gdje...sve u trbuh i malo mi se guza povecala...trbuh mi nekako ide skroz u piramidu (ne znam kak da se drugacije izrazim) onak u špic...kad se okrenem leđima nitko ne bi rekel da sam trudna...struk još uvijek tu...a imamo još 3mj do kraja...koliko bum dobila ak se pred kraj dobija puno vise
    Strija nemam...mažem se svako jutro...ponekad i navečer

...molim Te za malo sreće....

mare27
    22. Travanj 2015. 09:25

bobica drago mi je da je sve ok što se tiće strija na ih na trbuhu nemam al odmah na početku sam ih dobila na sisama donji dio i baš se vide,al eto što ću hehh mlky ja sam 13.8. tj .termin mi je !!!
    Pozdrav i svim ostalim curama

bobica9
    22. Travanj 2015. 10:23

Dobrodošle nove cure! Vidim da vas još ima blizu mene termin, ipak neću ostati tu sama. Meni je 10.8. termin.

miky21, ja planiram bebolina pokrivati s nekom dekicom. Kupila sam i poplun, ali mu to za početak neće trebati. Ako bude baš vruće, pokrit ću ga s plahticom ili samo s navlakom za poplun.
    Gledam danas dugoročnu prognozu za ljeto i trebalo bi biti jako vruće. Prokuhat ćemo...

Mamatobe
    22. Travanj 2015. 10:28

@miki21, @mama 23, @bobica, sve smo tu negdje.  Što se tiče kila, ja sam još u minusu, trbuh do prije par dana skoro uopće nisam imala, a sad mi nezaustavljivo raste. Meni su u 14. tjednu rekli da je curica i poslije svaki put potvrdili... I to različiti doktori jer sam išla i na triple i anomaly u Petrovu.

Ja nisam kupila još ništa za bebu, imat ću dosta od seke.

Baby1
    22. Travanj 2015. 15:56

Dobro došle nove cure!!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.