Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    12. Travanj 2015. 13:36

da i meni je doktorica spomenula da bi mogli bit žučni kamenci,ali kao i da ne mora bit,najbolje da napravim uzv abdomena,neznam ni sam ašto napravit luda sam

Bebily
    12. Travanj 2015. 16:23

pozdrav svima 
    evo da se i ja priključim..i nama stiže ljetna beba, termin je 02.08.  prva nam je bebica i jedva čekamo...

Bebily
    12. Travanj 2015. 18:19

slažem se s tobom Baby1..svi samo pametuju i loše stvari nabrajaju..a nitko ne spominje one lijepe od trenutka kada ugledaš to malo čudo pa do dojenja, kupanja, maženja, prvog osmijeha, prvog zubića..al takvi su ljudi nažalost..ja ne marim previše za komentarima..svaka majka i svako dijete je drugačije hvala vam na savjetima ali ja ću svejedno napraviti onako kako ja to želim i osjećam da bi trebalo, to je moj odgovor svakome ko pametuje  

Lollypop
    12. Travanj 2015. 18:24

Ka da mi same ne znamo da ce nam biti tesko i velika promjena. 

Mene zivcira kad mi neko govori ocite stvari, nevezano za temu. Jedino "bas je lijepo suncano danas" frazu podnosim. Tako da mi i "dijete mijenja stil zivota" dize zivac. Najradije bi odgovarala svima u stilu "no shit sherlock", no eto, zbog odgoja nesmijem.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    12. Travanj 2015. 18:27

"Spavaj sad neces spavati kad ti se beba rodi". - no shit sherlock a ja mislila uplatit ljetovanje.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.