evo cure moje da vam se javim sa mojim-našim doživljajima sa 4D,jednom riječji- PREDIVNO!!!!!
tata nam je oduševljen što je vidio svog sina,svog nemirnog sina,jedva smo ulovili par slikica za bake i dede uglavnom sve je super,sve na svom mjestu i evo sa 22 tt imamo oko 530 g i dugačke nogice na svoje roditelje hehhehe ,pusa vam svima
a gle ja sam iz Bjelovara i tu sam i išla kod privatnika na 4D,platili 400 kn ,vjerujem da je ZG bolji al eto meni je teško putovati tj dugo sjedit i zbog muževog posla odlućili smo se ipak za naš grad!
Aha, ne znam zakaj sam mislila da si iz Zg. Sad sam zvala u Vili i Harni kažu kak je najbolje doći u 24 - 25 tt. Možda još onda pričekam 2 tjedna.
a gle definitivno će beba bit veća i ljepše će se vidjet,al neznam zašt meni je moja doktorica rekla da idem u 22 tt ,ako već mislim ić na 4D i ja tako i napravila
Suuuper, bas uzbudljivo! Drago mi je da je sve super sa bebicom, to je najvaznije, a i slikice su uspjeh, ipak je bio milostiv malisan
. Meni je dosao nalaz urinokulture radi cestog mokrenja, i nalaz je sterilan weeee (prosli put je bila Fizioloska flora-kao prirodna, al sam pila sok iz mullera neki, 100% brusnica, razrjedjivala s vodom, i to kad se sjetim...i ne mogu vjerovat kako je pomoglo!
Pozdrav svima! Da se pridružim temici nakon što sam se pridružila forumu.
Nama je termin 31.7. i čekamo curicu.
Vidim da pričate o klubovima i tečajevima u Zg. I meni se ponuda čini prilično siromašnom za jedan razvijeni grad i društvo. Mi smo planirali ići u Petrovu na tečaj jer se tamo planiram poroditi i muž želi biti sa nama. Nikako da nazovem i pitam kako se tečaj regulira ako je mama na strogom mirovanju. Zna li netko od vas možda? Neće valjda siroti muž morati sam ići na tečaj pa meni prepričavati?!
Ja sam iznenadno prije mjesec dana završila na strogom mirovanju pa mi je ideja trudničkog tečaja propala i žao mi je zbog toga jer sam totalna štreberica...tako sam htjela ranije vidjeti kako izgleda porođajna dvorana da se mogu zamisliti barem u prostoru (nemojte mi se smijati).
p.s. ja idem privatno i na svakom uzv malo se pogledamo i u 4d i dobijem sličicu. Zadnji put je bilo u 19.tjednu i svejedno se malecka lijepo vidjela (pa i prije toga, valjda u 15.t), onako čitavo licašce i ručice i nožice. U 15.t. jeste malo izgledala kao kosturko.
Kachi dobrodošla. ..
ja sam danas imala pregled. Bili su sa mnom muž i malena. Baš je bilo super. Stiže nam braco.
Pozdrav. Da se i ja javim. Evo ja ću brzo u 25. tjedan i stomak mi je baš ko lopta. Vidi se iz profila full.
Kakvi su vaši trbuščići?
U nas Dbk ja nisam čula za nikakve tečajeve, a iskreno uz posao, dvoje djece, građenje kuće nemam vremena za to.
Sortiraj odgovore
Najstariji