Previse sam kupila. Za ljeto nisu potrebni body kratki rukav+hlacice sa stopalicima+benkica nego je dosta kombinezonic. Ali jbg, sad je gotovo.
Jos sam kupila i preslatku kapocu sa papucicama u h&m-a, 70kn, a sad vidim da mi je predebela. Jebemu, vidim da cu imat previse robice za pocetak, vjerovatno necu ni koristit sve to jer je LJETO. Prvih 10 dana uvrh glave.
Previse sam kupila. Za ljeto nisu potrebni body kratki rukav+hlacice sa stopalicima+benkica nego je dosta kombinezonic. Ali jbg, sad je gotovo.
Jos sam kupila i preslatku kapocu sa papucicama u h&m-a, 70kn, a sad vidim da mi je predebela. Jebemu, vidim da cu imat previse robice za pocetak, vjerovatno necu ni koristit sve to jer je LJETO. Prvih 10 dana uvrh glave.
A joj...i ja sam već dosta kupila, a na kraju dobila Nipcomovu robicu pa nisam ni morala kupovati. Čini mi se dosta kvalitetna, a mislim da je moja 56 hmmm... sva sreća pa imamo i drugih stvari 62. Naše sve nešto žuto i bež haha

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
A joj Bože...koje slatke muke! Ja se još tješim da ćemo u babinje dobiti veće robice haha

Ili uzmes si neki slatki bombon prije nego udes u ordinaciju cisto eto da je nesto razbudi..Meni je pregled traja 40 min pa se uspila "izludirat" pred mamom i tatom i cak okrenit leda i malo zaspat al to je bilo pred sam kraj kad nam je zijevnila i okrenila se haha

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Javi nam kako je bilo

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji