Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    08. Travanj 2015. 18:35

A joj Bože...koje slatke muke!  Ja se još tješim da ćemo u babinje dobiti veće robice haha

Ivaaaa
    08. Travanj 2015. 19:16

Gricko, hvala na savjetima, onda bez banane i cokoladica prije :)

Gricko3
    08. Travanj 2015. 22:21

Ili uzmes si neki slatki bombon prije nego udes u ordinaciju cisto eto da je nesto razbudi..Meni je pregled traja 40 min pa se uspila "izludirat" pred mamom i tatom i cak okrenit leda i malo zaspat al to je bilo pred sam kraj kad nam je zijevnila i okrenila se haha

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

mare27
    09. Travanj 2015. 07:10

curke ja danas idem na 4D i suprug samnom ,po prvi put ide se upoznat sa svojim sinom,jedva čekam

Gricko3
    09. Travanj 2015. 10:05

Javi nam kako je bilo 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Rina5
    09. Travanj 2015. 19:39

Alo ekipa evo da se malo javin u nas sve po starome kile idu, vjezbe idu, beba tuce 😊 
    Raspitala san se za vjezbe u zg al ove moje u klubu trudnica nisu znale al su se rekla raspitat pa ako sta doznan odma van javin! 
    Pripreman se za sljedeci tjedan ogtt a mogla bi i na 4d jos se mislin 
    Pomalo gleduckan sta sve kupit nisan ni sama pametna 56/62 dugo kratko, pidame duge kratke... Puno sitnica se skupi al se tjesin da jos iman vrimena bitno da su kolica tu  haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.