Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    02. Travanj 2015. 20:49

Na svim tabletama i vaginaletama pise da se ne preporucava trudnicama. Oni se na taj nacin "zastite" a i s tim te upozore da nista ne uzimas na svoju ruku al ako ti je gin. to prepisala onda sigurno mozes

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bobica9
    02. Travanj 2015. 21:34

Rina, tako sam se i ja brinula jer se kao elevit ne bi smio piti uz euthyrox. Pitala ginića pa me samo pogledao, a endokrinologicu je isto zanimalo zašto se ne bi moglo zajedno uzimati pa je išla gledati sastav. I rekla mi je neka slobodno pijem, nema nikakve veze. Takve smo mi buduće mame, već sad previše brinemo.

Ivaaaa, jao...onaj video...dva puta sam morala zaustaviti jer sam se cijela zabalavila... Prekrasno!!!

Ivaaaa
    02. Travanj 2015. 23:09

Bobica, zasuzila sam vec na onome "Mama, ovo je nas prvi dan zajedno, ti to jos ni ne znas..."  bas nekako dirljivo 💕

Rina5
    03. Travanj 2015. 09:25

Bobica kad se sad vec vako brinemo sta ce bit kad rodimo 
    Bome mene moja dobro lupeta pogotovo kad je tata mazi onda mu se javlja! 

Ps mogu van rec da ove vjezbe sta iden u klub trudnica su super 

CUUuu
    07. Travanj 2015. 09:27

Pozdrav cure. Sretan Uskrs! Kako ste provele blagdane. Mene počela baš mučiti kiselina. Jedem one rennie tabletice kao bombone... veselim se petku i 3d ultrazvuku. Moja je starija cura jutros u suzama ostala u vrtiću nakon što je bila 6 dana doma. Baš sam i ja cijela nekako cmoljava od toga. Ništa. Valjda ću doći k sebi na poslu, a sutra je tata vodi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.