Na svim tabletama i vaginaletama pise da se ne preporucava trudnicama. Oni se na taj nacin "zastite" a i s tim te upozore da nista ne uzimas na svoju ruku al ako ti je gin. to prepisala onda sigurno mozes
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Rina, tako sam se i ja brinula jer se kao elevit ne bi smio piti uz euthyrox. Pitala ginića pa me samo pogledao, a endokrinologicu je isto zanimalo zašto se ne bi moglo zajedno uzimati pa je išla gledati sastav. I rekla mi je neka slobodno pijem, nema nikakve veze. Takve smo mi buduće mame, već sad previše brinemo.
Ivaaaa, jao...onaj video...dva puta sam morala zaustaviti jer sam se cijela zabalavila... Prekrasno!!!
Bobica, zasuzila sam vec na onome "Mama, ovo je nas prvi dan zajedno, ti to jos ni ne znas..." bas nekako dirljivo 💕
Bobica kad se sad vec vako brinemo sta ce bit kad rodimo !
Bome mene moja dobro lupeta pogotovo kad je tata mazi onda mu se javlja!
Ps mogu van rec da ove vjezbe sta iden u klub trudnica su super
Pozdrav cure. Sretan Uskrs! Kako ste provele blagdane. Mene počela baš mučiti kiselina. Jedem one rennie tabletice kao bombone... veselim se petku i 3d ultrazvuku. Moja je starija cura jutros u suzama ostala u vrtiću nakon što je bila 6 dana doma. Baš sam i ja cijela nekako cmoljava od toga. Ništa. Valjda ću doći k sebi na poslu, a sutra je tata vodi.
Sortiraj odgovore
Najstariji