Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    01. Travanj 2015. 16:14

Ne krivo sam napisala, ipak sam malo pretjerala, ima 1290 g

CUUuu
    01. Travanj 2015. 16:24

Meni moj do sad nije govorio koliko je beba teška... je li to neko posebno mjerenje ili isto ultrazvuk računa prema dimenzijama bebe. Baš ću ga pitati za 10 dana kad idem na 3d

Mary36
    01. Travanj 2015. 16:25

Meni se čini da to uzv izračuna, sad kako nemam pojma...

Filotea
    01. Travanj 2015. 16:34

I ja sam danas bila na pregledu ali nisam uspjela vidjeti svoju princezu Jer me gin samo nešto čačko dolje i reko da dođem za dva tjedna. I kad sam ga pitala jel mi može napravit uzv reko je paa mislio sam za 2 tj radit tako da tada ću ti napravit, a i uostalom radio sam ti ga zadnji put. Bretee mili zadnji put je bilo 24.2!!!! Baš sam se nazivcirala,a toliko sam se veselila tom pregledu da vidim svoju curicu kako napreduje i na kraju ništa. Uh cijeli dan mi je pokvario s tim svojim ponašanjem,ne znam sta mu je bilo teško dvije min da mi napravi. U zadnje vrijeme me baš sve više i više razočarava jer ga ništa ne mogu normalno pitat da se njemu ne žuri. Uvijek sve nešto nabrzinu ufffff.

iva.lu
    01. Travanj 2015. 17:03

To ti uzv izracuna kad dr izmjeri bedrenu kost, glavicu i opseg trbuha...ja kad sam bila sad na zadnjem uzv sa 22+2 rekao je 600g i 26cm a uz mjere je pisalo da je moguca pogreska plus/minus 88g...sto se vjerojatno povecava s tjednima trudnoce

...molim Te za malo sreće....

Gricko3
    01. Travanj 2015. 17:04

Mary, pa dobri ste velika bebica :)
    Meni je kilazu pocela mjerit od proslog puta cini mi se. Nisan ni ja vidila bebici, dala mi je sliku neku Boze sacuvaj zali Boze papira haha al nek ona napreduje i lupa i ja zadovoljna. Meni je posteljica straga i osjecan jakee udarce vec od 17 tjedna i osjecan kad se migolji i bas je jako jako osjecan vec me zna zabolit kako jako udre a sta ce bit kad bude bila jos veca haha

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Mary36
    01. Travanj 2015. 17:07

Moja je već sumo borac kako me zna puknuti...ja sam je vidjela kraće nego zadnja dva puta, ali mi ju je ipak kratko pokazala. Jedino za slikicu sam dobila grlić maternice  pa sam bila malo razočarana.

Gricko3
    01. Travanj 2015. 17:31

Okrenila je i meni ekran al nista nisan skuzila haha a slika a neznan sta je na njoj jos pokusavan definirat haha

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Bublica123
    01. Travanj 2015. 17:44

Ej mame...mi smo jucer imali pregled...sve super...za dva tjedna idemo na uzv...sta se kila tice, stali na +5, bas me to iznenadilo s obzirom da tamanimo sve po redu...na uzv vodimo i tatu pa smo bas happy...sad kad nam kazu da nema piše

Ivaaaa
    01. Travanj 2015. 19:27

Mame koje su radile 3D/4D- sto se sve pregledava osim sto pokusaju uhvatiti bebu da ispadne sto bolje na slici :) meni je sa 19 tt radio anomaly scan, sigurno smo pola sata mučili bebaca, al rekao je da je sve ok pa sam bila happy 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.