I ja sam bila vise od pola sata unutra. A gleda sve mali mozak, veliki mozak, zeludac, bubrege, jetru, prste, nadlaktice, opseg glave, bedrene kosti i trbuha. Protok krvi kroz zile, pa srce, protok krvi kroz pupcanu i svasta jos sta se nemogu sitit haha. Dobila san cili papir mjera i sve mi je pokaziva dok je gleda. Slikice nam nisu bas uspile jer je beba bila prezivahna. Al mi smo prezadovoljni.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
To je meni sve napravio tada, 48 organa popisao, protoke, mjerio neki kut cela, nisam to tada ocekivala...550 kn, a sad idem na taj 3D/4D (600 kn) pa ne znam sta sad budemo...ali bi voljela vidjeti bebu bolje (isprintao mi te organe, nemam nikakvu sliku bebe) i ide muz prvi put...pa ajde. Glavno da sve bude ok. Moj necak je super ispao na slici- vec smo mu tad vidjeli crte lica i fora je bilo..al cujem da cesto taj snimak, iz raznoraznih razloga,ne ispadne bas kako ocekujes.
A neznan..mi smo platili 400 kn dobili cd sa 10 slika i 3 videa i 4 isprintane slike. Mene bilo strah kako ce ko beba spavat kad dodemo i nece bit zanimljivo a ona luduje haha. Vidili smo kako zijeva i imamo snimku kako je ispruzila skroz noge pa ih prekrizila i skroz me podsjetila na mene.
nesto predivno
Meni uvik upali 4d, samo za poziranje, na kraju pregleda . Ono sto mene uvik muci je sto mi se gin cini pomalo zaboravna...a mozda i nije. Samo mi nikad nije rekla "sad cemo radit anomaly scan". Onak, konkretno. Ona nesto mrmlja tamo, ja piljim u ekran, muz isto iza pilji samnom, ona pokusava uhvatit dite za fotku..gledali smo protok kroz pupcanu, to je ok, mjerila je bedrenu, kicma dobra, srce je gledala, mjehur...valjda je to taj anomaly scan. Ipak moram ponekad i sama sebi reci "zena je doktorica, ima iskustva, vodi i vodila je stotine trudnica, nije ni premlada ni prestara". Nemrem sve preispitivati jer cu poludit...moram ic na povjerenje (a i zaboravim sve kad vidim bebicu i ona kaze "sve je ok"). A onda me opet muci "sto ako nesto nije u redu a ja je nisam pitala na vrime". Ma. Rekla sam si da se necu sekirati!
Beba tuce, pregled za 2 tjedna. Kile se nakupljaju, rekordan mjesec dosad po tom pitanju a jos je i uskrs (na to cu se izvlacit kod nje, isplanirala sam to ). I tak.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lollypop, tako i ja cim mi kaze sve je okej ja sve sta sam tila zaboravin i onda kad doden kuci sama sebi postavljam pitanja, pa se opet pitam jel sve u redu, da sam je bar pitala mozda bi nesto povezala...uuuh uvik neke brige
cure drage ja sam iz Bjelovara i zanima me gdje ste u Zg-u obavljale te 4D uzv,idući tj sam 22 tt i tad mi je moja doktorica preporučila 4D???
Sortiraj odgovore
Najstariji