Ajme ja danas cijeli dan nisam bila na Kloki, a vi se raspisale! Ne znam više tko je pitao, ja planiram roditi u Našicama.
Kile: dobila 9 do sad, dr. me malo pokudila jer sam zadnji mjesec dobila 3kg, ali meni varira kila, dvije ujutro-navečer, valjda je to voda, tak da ja ne brinem puno. A i rekla mi je dok je tlak u redu, onda je sve u redu, a i glukoza mi je ok. Ja sam i smanjila kruh i slatko od početka trudnoće, pa opet, ne možeš ti puno na to utjecat, čini mi se...
Pozdrav žene!
Samo da se javim, u ponedjeljak bili na pregledu, 22+5.
Izgleda da imam veliku bebu jer prema svim mjerama beba je za 2 tjedna veća.
Uglavnom, doktor je rekao da je sve ok i da nema razloga za brigu, a i ja sama mislim da se nemam oko čega brinut budući da na svakom pregledu do sad prema mjerenjima je beba bila malo veća (cca 2 tjedna). Tako da izgleda da neću dočekati 30.07.2015.
Moja debela ima 850 grama sve je super i super se razvija i ja san presretna :) Rekla mi je da me boli zdjelica i da nemogu stat na lijevu nogu jer je beba kompletno na lijevoj strani pa da mi stvara opterecenje.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
I meni je posteljica sprijeda i osjećam udarce sasvim normalno, čak ponekad baš izrazito jako.
Kako mene moj udara diskretnije zadnjih dana, kad sam isla danas po doznake sam zamolila dr samo da pogledamo minuticu i beba je zivahna...za desetak dana idemo na 3D/4D. Ali za učestalo mokrenje mi je ipak dao da uradim urinokulturu...pa ćemo vidjeti. Ali mi je presmijesno bilo sinoc, nikako da se javi..i kad sam mu rekla kako ce sutra kod doktora, lupio me cim sam završila tu rečenicu :D
Već nas sad zezaju te naše bebe! I moj se koji dan manje javlja, pa onda je par dana jako aktivan.
Meni je posteljica straga. Nemam pojma kolika je beba, ništa mi nije rekao, a ja se (naravno) nisam sjetila pitati. Pitat ću kad ću ići privatno na 4d, za cca 2 tjedna. Malo me brine kaj sam tak malo kila dobila, a stalno jedem. Sad kad me krene...
Hehe matteeaa...mi smo danas tocno 23tt...za tjedan dana veci po uzv...imamo 600g...znaci tu smo negdje...meni se cini da to velika beba bude...meni je dr rekao ak ovako nastavi da bi mogao biti 3700-3800...ali ne mora biti...kaze da posteljica moze pocet starit od 32tt pa time i beba nece bit velika...ali vidjet cemo...
...molim Te za malo sreće....
Gricko ja sam isto bila danas na pregledu i sve je ok Sad vidim kad usporedim s tobom da je moja mala buca, ima već 1390 g! Meni je na pregledu prije mjesec dana imala oko 800!
Moja buca
I da...meni je posteljica straga...jucer imam osjecaj kao da je mali pomahnitao...lupao na sve strane...ja ga bas osjetim...i kad se lagano meskolji...ponekad me tak zna splasit...bude mir i samo odjenaput opali i tak svako malo...pitam se kako ce to biti kad bude imao 2kg vise...ali neka...barem sam mirna i znam da je tu
...molim Te za malo sreće....
Sortiraj odgovore
Najstariji