Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    07. Travanj 2015. 10:31

Ha, ha...i mene preko Uskrsa uhvatila kiselina  Valjda previše slatkog i masnog...francuska, šunkica, torta... njam. CUUuu da li se tabletice rennie mogu kupiti bez recepta? I da, sretan Uskrs svima!

bobica9
    07. Travanj 2015. 11:15

Sretan Uskrs! I mene je izgleda francuska uništila, nisam dobila žgaravicu, ali me užasno napuhnulo. I još su mi izgleda počele BH kontrakcije, bar mislim. Jako slabo i traju par sekundi tak da i nisam sigurna. Nadam se da neće biti jače.

Veri
    07. Travanj 2015. 15:29

Sretan uskrs cure. Imam jedno pitanje. Trudna sam 18+3 i nisam dobila ni jedan kg nego sam od početka u minusu 1 kg. Dali da se brinem zbog tog. Trbuščić raste a moj ginekolog ništa ne govori za to

bobica9
    07. Travanj 2015. 15:50

Pa mislim da to ovisi kakve si inače građe? Stigneš još krenuti da debljanjem, beba ionako prvo sebi uzme sve šta joj treba. Tako se majka priroda pobrinula za naše bebice (riječi mog ginića! ). Ja sam dugo bila u minusu, izgubila 4 kg. Sad sam negdje na +2, a i to sam dobila u zadnjih mjesec dana. Ne pazim baš previše (dobro, ne ubijam se baš u slatkom), dosta jedem i polako idu kilice gore. A bušica raste!

CUUuu
    07. Travanj 2015. 16:00

Rennie ide bez recepta i bolji ti je od gastala u trudnoći... i stvarno pomaže

Ivaaaa
    07. Travanj 2015. 16:38

Mene muci zgaravica jos i prije Uskrsa...pomognu mi bademi koje stavim u vrucu vodu pa im skinem kozu, i Jamnica koju izmuckam da malo ishlapi i bude mi manje agresivna .  PS. čitala sam neke strane stranice, vezano za 4D i pise da se barem 3-4 dana pije vise tekucine, ako ne i cijeli tjedan prije, jer ti valovi putuju preko nje i sto je ima vise oko bebe, da se bolje vidi...i da se jede nesto 30-45 min prije i ponese vocni sok ako beba bude premirna...nama je za tjedan dana. Sretan Uskrs svima!

CUUuu
    07. Travanj 2015. 19:30

Iva hvala na savjetima Za 3d. Meni je u petak i nadam se otkriti spol jer je pretprošli put bio dečko, prošli put cura a sad se nadam da bi se na 3 d moglo vidit konačno stanje...

Lollypop
    08. Travanj 2015. 10:27

Stigla mi je robica iz nipcoma, super je! Kvalitetna stvarno! Rucnik je tanji, ali fino mekan. Jedino mi se brojevi cine malo manji?
    Rekla nam je sestra na trudnickom trcaju da kupujemo 62. Kao, malo je vece ali i komodnije, a da bebe to brzo "popune". A ja vec nakupovala 56 brojeva, na sidra  
    Uglavnom, vidjela sam i da u konzuma imaju nipconove proizvode, i to u pakiranju po 2 komada pa cijena dode max 5-10kn vise. To nije lose jer u konzuma uvijek mozes zamijeniti ako procijenis da ti treba vece ili vratiti ako ti ne treba uopce. Malo mi je nezgodna ovakva kupnja preko fejsa. Ali stvarno je lijepi pamuk.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    08. Travanj 2015. 10:29

Previse sam kupila. Za ljeto nisu potrebni body kratki rukav+hlacice sa stopalicima+benkica nego je dosta kombinezonic. Ali jbg, sad je gotovo. 
    Jos sam kupila i preslatku kapocu sa papucicama u h&m-a, 70kn, a sad vidim da mi je predebela. Jebemu, vidim da cu imat previse robice za pocetak, vjerovatno necu ni koristit sve to jer je LJETO. Prvih 10 dana uvrh glave.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.