Bez kofeina mi se čini kao dobro rješenje! Ma ja sam se svačeg nečeg bojala i izbacila, a sad kad mi je prošlo "krizno razdoblje" tj. prvo tromjesečje polako se vraćam. Prva mi je trudnoća pa pretpostavljam da zato toliko pazim...
1 salica kave nemoze naskodit. Kad vidim ovu susjedu drogasica i pijandura pa rodila 2 zdrave normalne djece. A ja se grizen ako jednom u mjesec dana napravin dva guca coca cole znan da nije dobra al eto kazen kakvih sve ima ljudi pa radaju zdravu djecu.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Dobro kažeš morenonaomi… Kad se sjetim kakve su sve žene rodile zdravu djecu, mislim hvala Bogu. A mi se grizemo zbog sitnica. Inače ni ja gazirano ne pijem, ali od prije još...
Mi smo izgubii 1 kg...iako ne znam na koju foru...doktor sretan...mi smo u 16tj...brzo ce i trbuh, a onda cemo cvilit kako nam je tesko
Ma ja nisam u panici. Ponekad popijem i par gutljaja crnog vina, citala sam da malo ne moze naskoditi. Izbjegavam secer i gazirano, ali tako sam i prije trudnoce.
Ja kavu nisam pila prvih 2mj i sad ju tu i tamo popijem...nekako osjetim kad mi neće pasat pa i ne popijem...meni se vec trbuščić vidi ipak mi je ovo 3 trudnoća
...molim Te za malo sreće....
Ja sam izgubila 3-4 kg. Do nedavno sam imala po cijeli dan mučnine i nisam bas mogla jesti,a i sada slabo jedem.Još uvijek su prisutne ali u manjim količinama. Sve mi smrdilo i dizo mi se zeludac na sve. Sada sam u zadnjih tjedan dana primjetila da sam umornija nego prije. Navečer već oko 8,9 zaspem. A popodnevni spavanac je obavezan Kavu ne mogu smislit jer ju pijem s mlijekom a od mliječnih proizvoda mi muka i uopće mi ne sjednu na želudac
Ja nisam imala mučnine, nisam povraćala ni ništa, sve normalno jela. Do sad dobila 2kg, u 16. sam tj.
Sortiraj odgovore
Najstariji