Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    28. Prosinac 2014. 19:26

Ja u prvoj trudnoci nisam uopce znala niti sumnjala da sam trudna dok mi dragi nije rekao da mozda jesam...onda su simptomi krenuli s nekih 7tt...u drugoj trudnoci sam znala odmah...i to zbog grudi...kao i sad u 3....ali u prve dvije sam doslovno umirala od cijelodnevnog povracanja...mucnina...zgaravice...umora...sad u ovoj trudnoci imam samo mucnine...ponekad povratim ali samo ujutro...zgaravicu i zatvor...budi sretna kaj nemas nikakve simptome...mene au bile izmucile do zadnjeg dana

...molim Te za malo sreće....

Baby1
    28. Prosinac 2014. 21:21

To su mi već mnogi rekli. Al meni to sve bilo u početku nekako čudno jer su žene oko mene pričale - oj, meni u trudnoći ovo, meni u trudnoći ono - a ja ništa! Ali hvala Bogu, trudnoća uredna i normalna.

Gricko3
    29. Prosinac 2014. 00:23

Tako su i mene ispitivali jeli iman zgaravicu, jeli spavan cesto, idem li u wc cesto, iman li mucnine...a meni nistaa. tu i tamo mi je na pocetku znala bit muka al nista strasno i prije trudnoce mi se desavalo.. jedino sta su me bolile grudi al prestale su u 7 tjednu i evo sad sam 12 tjedan nikakve al nikakve simptome neman. Mozda su mi malo osjetljive bradavice ali nista strasno.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Baby1
    29. Prosinac 2014. 12:01

Uh, dobro je! Sad mi je lakše kad vidim da nas ima još bez nekih specijalnih simptoma. Ja sam, kao što sam napisala, prije možda 2 tjedna primijetila da me malo muči probava, ali to sam brzo riješila sa Donatom Mg. I nisam to shvatila ozbiljno, više kao neku "popratnu pojavu" trudnoće...

Tinka8
    30. Prosinac 2014. 19:37

A da i probava nije kao prije...  Ali jedel puno voca i pijem donat!

mare27
    31. Prosinac 2014. 14:54

pozzz curke,evo i mi čekamo ljetnu bebu 13.08 ,naše prvo malo čudo

mare27
    31. Prosinac 2014. 20:18

a tko zna možda će bit kišno ljete ko i ovo hehheh iako bolje da je toplo da odmah obucemo suknjicu ako bude mala curka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.