Ja u prvoj trudnoci nisam uopce znala niti sumnjala da sam trudna dok mi dragi nije rekao da mozda jesam...onda su simptomi krenuli s nekih 7tt...u drugoj trudnoci sam znala odmah...i to zbog grudi...kao i sad u 3....ali u prve dvije sam doslovno umirala od cijelodnevnog povracanja...mucnina...zgaravice...umora...sad u ovoj trudnoci imam samo mucnine...ponekad povratim ali samo ujutro...zgaravicu i zatvor...budi sretna kaj nemas nikakve simptome...mene au bile izmucile do zadnjeg dana
...molim Te za malo sreće....
To su mi već mnogi rekli. Al meni to sve bilo u početku nekako čudno jer su žene oko mene pričale - oj, meni u trudnoći ovo, meni u trudnoći ono - a ja ništa! Ali hvala Bogu, trudnoća uredna i normalna.
Tako su i mene ispitivali jeli iman zgaravicu, jeli spavan cesto, idem li u wc cesto, iman li mucnine...a meni nistaa. tu i tamo mi je na pocetku znala bit muka al nista strasno i prije trudnoce mi se desavalo.. jedino sta su me bolile grudi al prestale su u 7 tjednu i evo sad sam 12 tjedan nikakve al nikakve simptome neman. Mozda su mi malo osjetljive bradavice ali nista strasno.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Uh, dobro je! Sad mi je lakše kad vidim da nas ima još bez nekih specijalnih simptoma. Ja sam, kao što sam napisala, prije možda 2 tjedna primijetila da me malo muči probava, ali to sam brzo riješila sa Donatom Mg. I nisam to shvatila ozbiljno, više kao neku "popratnu pojavu" trudnoće...
a tko zna možda će bit kišno ljete ko i ovo hehheh iako bolje da je toplo da odmah obucemo suknjicu ako bude mala curka
Sortiraj odgovore
Najstariji