I ja razmisljam o kupnji baby watchera jer evo trenutno moram mirovat i imam hematom pa stalno neki bolovi, iscjedak, krv i sad bi me spasilo da ga iman. Al opet i ja iden svaka 3 tj na pregled al kad me uvati neki strah bas bi mi u tom trenu dobro dosa...
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ako si ga planiras kupiti imaju vec mjesec ili dva akciju preko web shopa...e sad ne znam da li i u ljekarnama vrijedi popust...25% popusta...mislim da je oko nekih 600kn s popustom...na baby-watcher...hr
...molim Te za malo sreće....
ja bi to uzela priko njuskala za upola manje jer nisan u mogucnosti dat toliko novce zato se jos i mislimo. Ali hvala puno na informaciji
Oooo zene pa stvarno ste brze...nije me bilo par dana kad ona cijela hrpa ljetnih beba...pa da se i ja pridruzim....termin 20.07..treca trudnoca..stomak vecDobrano dovolj o da ne mogu obuci nista svoje:-)nista povracanja ali mucnine i stalno sam umorna....
Nisam jos spomenula...mi smo vec saznali spol...cekamo decka...me i je zaista svejedno je li curica ili decko ali bas sam bila znatizeljna...jeste vi saznale?
...molim Te za malo sreće....
ni mi nismo jos nadan se sad u petak bit cemo 14+2 a prije 5 dana na hitnoj rekli su mi da je rano da se ne vidi
Sortiraj odgovore
Najstariji