Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    07. Siječanj 2015. 19:28

I ja razmisljam o kupnji baby watchera jer evo trenutno moram mirovat i imam hematom pa stalno neki bolovi, iscjedak, krv i sad bi me spasilo da ga iman. Al opet i ja iden svaka 3 tj na pregled al kad me uvati neki strah bas bi mi u tom trenu dobro dosa...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

iva.lu
    07. Siječanj 2015. 19:33

Ako si ga planiras kupiti imaju vec mjesec ili dva akciju preko web shopa...e sad ne znam da li i u ljekarnama vrijedi popust...25% popusta...mislim da je oko nekih 600kn s popustom...na baby-watcher...hr

...molim Te za malo sreće....

• Nina119
    07. Siječanj 2015. 20:03

Mrvice,zelim ti svu srecu da uspijete ovaj put ,ti i beba

Gricko3
    07. Siječanj 2015. 20:10

ja bi to uzela priko njuskala za upola manje jer nisan u mogucnosti dat toliko novce zato se jos i mislimo. Ali hvala puno na informaciji

lilili77
    07. Siječanj 2015. 20:53

Oooo zene pa stvarno ste brze...nije me bilo par dana kad ona cijela hrpa ljetnih beba...pa da se i ja pridruzim....termin 20.07..treca trudnoca..stomak vecDobrano dovolj o da ne mogu obuci nista svoje:-)nista povracanja ali mucnine i stalno sam umorna....

iva.lu
    07. Siječanj 2015. 21:06

Nisam jos spomenula...mi smo vec saznali spol...cekamo decka...me i je zaista svejedno je li curica ili decko ali bas sam bila znatizeljna...jeste vi saznale?

...molim Te za malo sreće....

Gricko3
    07. Siječanj 2015. 21:23

ni mi nismo jos nadan se sad u petak bit cemo 14+2 a prije 5 dana na hitnoj rekli su mi da je rano da se ne vidi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.