Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina160
    08. Siječanj 2015. 13:41

Nakon par dana da se i ja javim :D 20.1. nam je ponovo pregled i bit ćemo u 15 tjednu pa možda i saznamo spol, vidjet ćemo :D pregled mi je svakih 3,4 tjedna
    do sad sve uredno, jedino moram provjeriti detaljno jedan nalaz :( naime navodno sam bila u dodiru s mononukleozom; na nalazu se vidi taj postotak koji je stariji od 4 mjeseca - nisam ju imala,ni nikakve simptome ali gin me smirili i rekla da odem detaljnije da smo svi na miru i da je imala takvih slučajeva i uglavnom su negativni i u trudnoći to sad ne bi smetalo..ima li koja od vas takva iskustva?

11.7. <3 can't wait :)

Baby1
    08. Siječanj 2015. 13:47

Drage moje, ja sam bila do sad 3 puta na pregledu i svaki put me stavila na ultrazvuk. Ne znam je li to običaj jer mi je prva trudnoća, ali čula sam da nije dobro svaki put na ultrazvuk (zbog zračenja). Ne znam hoće li me opet stavljati 23.1. kad idem ponovo na pregled. Inače, idem svaka 4 tjedna-trudnoća uredna.

Spol još ne znamo, idući put kad budem išla bit ću točno 19. tj. Šta mislite, jel bi se onda već moglo vidjeti? Jako me zanima...

jasmina6
    08. Siječanj 2015. 14:06

Čestitam pikica na dečkiću! Mi imamo pregled 20.1. Vjerojatno će još biti rano da se sazna? Sad smo točno 12 tt

Tinka8
    08. Siječanj 2015. 14:20

Nikad se ne zna! Decki se vide prije, kao sto je rekla Pikica.

saabby
    08. Siječanj 2015. 14:37

Jasmina, cestitam!

ja imam 2 decka. prvi spol smo saznali tek u 27.tj, a drugi u 15.

sad jos neznam sta nosim jer je mala trudnoca.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.