Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    06. Siječanj 2015. 12:38

ja sam za dva dana 9 tt i imam trbušćić al još uvijeksalasti heheh ,znači trudnički mogu očekivat za 4 tj joooj jedva čekam

Tinka8
    06. Siječanj 2015. 12:51

To je sve individualno....neke ga dobiju prije neke kasnije. No svakako je dobro pripaziti na prehranu i ne pretjerivati,jesti zdravo za bebu. Ja imam tu srecu da obozavam povrce i da mi bas sad u trudnoci pase lagana hrana. Barem sad u prvom tromjesecju. Poslije cemo vidjeti...   Inace kako se osjecate? Ja sam ponekad malo umorna ali sve ostalo je super!

Gricko3
    06. Siječanj 2015. 13:03

Niti sam umorna niti iman mucnine nista kao da nisan trudna tako da sta se toga tice ja se osjecam super. Jedino sta su mi nasli hematom pa mogu jedino iz kreveta na wc u jedva cekan da taj glupan nestane da mogu lagano ic kupovat prvu robicu za bebaca.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

mare27
    06. Siječanj 2015. 13:44

joj i ja jedva čekam da krenem u kupnju prve stvarčice za svoju bebicu a trenutnom me ubijaju mučnine ,nema povračanja samo po cijele dane muka ,večina hrane mi se gadi i smrdi luk u hrani posebno fuuuuj ,imam jedno pitanje dali je koja od vas išla vadit krv radi krvne grupe,neznam dali moram bit na tašte ili ne???

Gricko3
    06. Siječanj 2015. 13:53

ja isto nisan bila sigurna pa ja nisan jela al mislin da ne mora jer nam ne gleda secer i tako. al ja nisan za svaki slucaj jer mi nije bas blizu a vec san se bila vracala jer sam zaboravila trudnicku haha. Al prije vadenja sigurno bi me pitala jesan li jela..

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Tinka8
    06. Siječanj 2015. 14:21

Posto sam ja usput radila i druge pretrage bila sam nataste...ali mislim da se za to inace ne treba...

Baby1
    06. Siječanj 2015. 15:45

Inače, da li vi pijete kavu? Ja sam bila strastveni ljubitelj kave prije trudnoće, ali u prvom tromjesečju nije mi nikako pasala. Sad već polako osjećam da bi ju mogla piti tako da popijem 1 šalicu dnevno, i to 3u1. Čitala sam po netu da nije štetno u normalnim količinama...

Tinka8
    06. Siječanj 2015. 16:03

Da....nije mi se uopce zgadila! Jos uvijek ne mogu zapoceti dan bez kave. Pokusavam piti samo ujutro a popodne nekad uzmem bez kofeina.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.