Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • draz2
    04. Siječanj 2015. 13:26

Ozana: pregled se zove kombinirani probir, radi se uzv+vađenje krvi, mene je koštao 350 kn. Nalazi su bili odlični, javi kako je prošlo kod tebe!

Bublica123
    05. Siječanj 2015. 08:33

znači ni jedan komentar nije se pojavio tamo gdje bi trebao...novi smoooo pa se još ufuravamo 

Tinka8
    05. Siječanj 2015. 20:27

Drage moje trudnice kako ste? Mi upravo usli u 12 tjedan. Trbuh se malcice napuhao ali sve mi se cini da je to posljedica blagdana haha!

Baby1
    05. Siječanj 2015. 20:44

Divno Tinka! Meni se tek sad vidi trbuščić-16.tj. A ja ne mogu dočekati da ga imam... Već sam nabavila i nešto trudničke odjeće, iako još stanem u svoju običnu.

Filotea
    06. Siječanj 2015. 12:07

ja sam 13+6 i pomalo se vidi napuhnuti trbuščić  jučer smo bili na pregledu i lijepo rastemo. Ja samo nosim tajice jer sve ostalo me stišće i nelagodno mi je. Imam čak i jedne trudničke hlače koje nosim od 10.tj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.