odlicno cestitaam
ja se nadam da cu sutra saznat neznam dali bi vise volila da je curica ili decko bas mi je svejedno al jedva cekam
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Evo curke da vas pitam što se tiče ultrazvuka. Prvi sam radila negdje oko 6 tjedana, sa 12 sam radila onaj za downow sindrom i sad sam za drugi naručena tek 10.3 i zadnji negdje u 5 mjesecu,a termin mi je 19.7. Znači to je sveukupno 4 ultrazvuka u trudnoći. Vidim da vi idete svaka tri tjedna...Ovo mi je prva trudnoća i nekako mi se to moje čini jako malo, a i tko će sad čekati do trećeg mjeseca da vidim bebu...Ne znam, da li mislite da bi bilo bolje da u međuvremenu otiđem i privatno? Mislim da hoću...Sto se tiče spola još ništa ne znam, ali kad sam radila ultrazvuk za kombinirani probir ginekologica je rekla da ima dugačku i tanku mokračnu cijev što je vrlo karakteristično za dečke, ali opet ništa ne znači. Ali ja nekako osjećam da će tako i biti!
Ja sam na 4d ultrazvuku sa 10+5 saznala spol...iako je beba vec po njemu 12tt...znaci za tjedan veca...ja sam u prvoj isla svaka 4tj sad je potrebno svaka 3 kako bi se pratili protoci...trudnoca mi se vodi kao rizicna...inace ja mislim da to sve ovisi o ginekologu i njegovim navikama...da sam imala uredne trudnoce vjerojatno ne bi ni razmisljala o privatnicima i ultrazvucima koji su bolji od onog 2D kod mog socijalca...
...molim Te za malo sreće....
Da, vjerojatno ovisi o trudnoci. Moja je za sada uredna i nikad nisam imala ginekoloskih problema. Ali mislim da cu ja svejedno otici privatno da budem sigurna.
Ja bi na tvom mjestu pitala ginekologa za redovnije preglede a ako on nema naviku narucivat cesce na pregled svakako bi otisla privatno pa barem jedan put do 3 mjeseca kada ti je pregled. Meni je i mjesec dana dugo cekat pogotovo ako me uvati neki strah...
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
ja isto mislim da je to dugo za cekat na pregled. u mj. dana se svasta moze dogoditi a jos do 3. mj.
ja bi isto kao gricko pitala za cesce preglede, ako ne onda isla privatno na taj jedan pregled izmedu.
do sad sam trudnoce vodila u razmaku od 4 i 3 tjedna. nikad duze.
Sortiraj odgovore
Najstariji