Čitam ovu temu 6 mjeseci,od kad radimo na bebi i puno mi je pomogla.Evo ostala sam trudna nakon 6 mjeseci.Prošli mjesec je bila biokemijska,a ovi mjesec crtica tamni na trakicama one step i digitalni je pokazao 1-2.Prijašnjih mjeseci sam pratila ovulaciju sa Lh trakicama i skužila da mi je ovulacija od 12-14Dc.Dobitni ciklus je: ulje noćurka dm(nikad prije nisam koristila) do 15 dc,sex 11,12,13,14,15 Dc i noge u zrak.Nadam se da će još nekom pomoći moj put do bebe.Za prvo djete prije 8 godina ništa nisam znala o zatrudnjivanju,ustvari znala sam da želim djete i dobila ga iz prve.Lp
URL = https: //lilypie.com]
meni je smiley clear blue pokazao 9.10. pozitvno za O. 10.10. više nije pokazivao. Kad bi mi po tome trebala biti O. između 10 i 11 otprilike?
Tako nekako da ali nije iskljuceno ni da je mogla biti 9.10. Zato sto od dana pika pa narednih 12 do 48 sati se desava O. Tako da ako ste pokrili 9,10,11 i 12.10 sanse su velike za zacece🤞👍. Mjeris li uz to i temperaturu mozda?
Ne mjerim T. Ne znam kak to ide :) Ujutro se mjeri?
Ima jos nade da M ne dode 😁. U principu da. Svako jutro. Trebalo bi se mjeriti cim otvoris oci a da ne ustanes iz kreveta, no medutim ja tako ne mjerim. Ja ju mjerim kad ustanem i odem na wc. Stoji mi toplomjer u kupaoni. I evo nakon 3 ciklusa mjerenja upoznala sam svoju tempicu prije i poslje O i to mi je jako pomoglo u osredivanju plodnih dana i potvrde O. Pa eto ukoliko ti dode ipak M mozes pokusat. Najbolje da krenes od prvog dana M i tako svaki dan.
Hvala na info:) a kako se mjeri? ja svoju tempicu obično mjerim ispod pazduha(kad sam bolesna:), a koliko sam iz kom skužila vi ostale mjerite na usta? Koji je bolji toplomjer? digitalni ili obični?
Ja imam digitalni i mjerim u ustima da. Zaboravila sam to napisati. Ti mozes i ispod pazuha samo je bitno da sa kojom metodom krenes na njoj i ostanes. Da ne mjeris malo ovako malo onako.
Čitam ovu temu 6 mjeseci,od kad radimo na bebi i puno mi je pomogla.Evo ostala sam trudna nakon 6 mjeseci.Prošli mjesec je bila biokemijska,a ovi mjesec crtica tamni na trakicama one step i digitalni je pokazao 1-2.Prijašnjih mjeseci sam pratila ovulaciju sa Lh trakicama i skužila da mi je ovulacija od 12-14Dc.Dobitni ciklus je: ulje noćurka dm(nikad prije nisam koristila) do 15 dc,sex 11,12,13,14,15 Dc i noge u zrak.Nadam se da će još nekom pomoći moj put do bebe.Za prvo djete prije 8 godina ništa nisam znala o zatrudnjivanju,ustvari znala sam da želim djete i dobila ga iz prve.Lp
Aaaa superrrr....🤗🤗..bas mi je drago. Neka bude skolska. Bas mi je drago da ti je bilo sta od napisanog na ovom forumu pomoglo u periodu do ostvarivanju trudnoce. Mislim da je najvise psihicki.
čestitam :))
Imam pitanje, evo prvi put koristim ove lh trakice,pa me zanima kada je najbolje,koje doba dana,da ih koristim,i procitala sam da ne smijem na wc bar 2 sata,a ja pijem vrkutu i jos jedan caj,pa stalno trcim na wc 😅,na kraju mi mokraca bude kao voda,da li to smeta ili ne,pa može netko tko ima iskustva pomoci ☺
Imam pitanje, evo prvi put koristim ove lh trakice,pa me zanima kada je najbolje,koje doba dana,da ih koristim,i procitala sam da ne smijem na wc bar 2 sata,a ja pijem vrkutu i jos jedan caj,pa stalno trcim na wc 😅,na kraju mi mokraca bude kao voda,da li to smeta ili ne,pa može netko tko ima iskustva pomoci ☺
Ej...pa evo ovako. Najbolje je ih je koristiti u popodnevnim satim. I to ako je moguce u priblizno isto vrijeme. I da najbolje bi bili da ne mokris bar dva tri sta prije piskanja trakice. Kad trakica pocne tamniti onda bi bilo zgodno i dva puta dnevno trakicu piskiti da ti ne promakne pik. "Pik" ti je kad ti testna linija bude tamna ili tamnija od kontrolne. Eto nadam se da sam uspila pojasniti. Ak te zanima jos nes slobodno pitaj. Zato smo svi tu 👍 i sretno u lovljenju pika 😉
Ej…pa evo ovako. Najbolje je ih je koristiti u popodnevnim satim. I to ako je moguce u priblizno isto vrijeme. I da najbolje bi bili da ne mokris bar dva tri sta prije piskanja trakice. Kad trakica pocne tamniti onda bi bilo zgodno i dva puta dnevno trakicu piskiti da ti ne promakne pik. "Pik" ti je kad ti testna linija bude tamna ili tamnija od kontrolne. Eto nadam se da sam uspila pojasniti. Ak te zanima jos nes slobodno pitaj. Zato smo svi tu 👍 i sretno u lovljenju pika 😉
Jesi,hvala 😊
https://www.plusiliminus.com/naslovna/34-test-plodnosti-za-muskarce.html
Na ovo sam naišla. Ne pokazuje pokretljivost spermica nego samo količinu... Pa eto možda nekome pomogne
Lordy čestitam, urednu i skolsku trudnocu ti zelim ❤️
Malla meni se tu nesto dobro dogada 😊 javljaj situaciju ❤️
Martina u cekanju sam M i nadi da bude plus bez obzira sto je ovaj mjesec valjda bilo bez O ... hmmmm... uglavnom, trebala bi dobiti u utorak, i onda krece... izvjestiti cu vas sto i kako...
Ja sam dobila antibiotik. Dala mi je neki koji piju i trudnice za svaki slučaj, ali moram ga biti minimalno 2.5 tjedna :(((
Sortiraj odgovore
Najstariji