Tinas,mislim da je blizu, probaj jos predvecer pisnut jednu, po meni je jako blizu... ako ne danas sutra vec moguce 👍😁❤️
E sad, kad onda treba biti akcija?
Prije pika? Za vrijeme pika?
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
Pozdrav cure…
Ja sam dobila nalaze hormona i uvijek kako mi to žene radimo prije nego sam ih odnijela ginekologici išla sam guglati sve ono sto mi je iznad ref.intervala i svašta sam pročitala da bi na kraju ginekologica rekla da mi je nalaz sasvim uredan. Eto, šta ti je guglanje 😂😂
Nego ja sam opet počela s trakicama pa me sad zanima jel ovo PIK ili još nijehttps://ibb.co/3sdY33B
Hoćeš li na još neke pretrage?
Ja imam simptome upale mjehura haha, drugo ništa. Nisam radila test niti namjeravam za sada, jedino ako sluuučajno bude kasnila. Sutra ili prekosutra bi trebala doći.
Naručena sam kod ginekologa i Arwen ti si me inspirirala pa mislim da ću ga tražiti da me pošalje opet na hormone, briseve i ostalo što bi se moglo ići za prvu ruku.
Pa evo ovako... ja sam bila negdje u 4.mjesecu u Osijeku u poliklinici Rosso!
Tamo me dr.pregledala,napravila UZV,papa test i kolposkopiju,rekla da je s maternicom i jajnicima sve ok,nemam ciste,priraslice ni nista slicno!
Sto se toga tice rekla je da se bez problema mozemo baciti na pravljenje bebice!
E sad,po lh trakicama(kad sam ih nabavila)je ispalo da smo mi cijelo ovo vrijeme fulali ovulaciju,u zadnja tri mjeseca smo tempirali odnose u plodnim danima po trakicama,pa se svejedno nista nije dogodilo!
Zato sam se odlucila prebaciti kod ove dr.jer mi ginekolog kod kojeg sam do sad imala karton i bila par puta na pregledu nikad nije radio ni uzv(po njemu nema potrebe)!,a kamoli sta drugo!
Do Osijeka imam prilicno voznje i ne da mi se placati na privatno bas svaku sitnicu za koju vec placam zdravstveno,pa ako mogu raditi hormone na uputnicu i folikulometrije ako ce trebati,zasto da to ne iskoristim!
Kada me upisivala kao novog pacijenta,sestra je rekla da taj prvi pregled potraje oko sat vremena,pa mozda i malo duze,jer dr. obavi pregled,napravi uzv,papa test,uzme sve potrebne briseve i onda ce vidjeti i da li treba jos nesto!
Spominjala sam i hormone a ona kaze da dr.vjerovatno nece traziti da ih radim ako imam redovne cikluse??!!!🤷
U svakom slucaju,cekam pregled,idem 13.11.pa cu vidjeti sta dr.kaze nakon sto me pregleda i porazgovaram s njom!
Ako kaze da ne trebam raditi hormone,ja cu je svejedno zamoliti da mi da uputnicu jer ih nisam radila nikad do sad!
Ako odbije,otici cu na privatno i odraditi to cisto da budem mirna!
Kad si ti narucena na pregled?
Koliko sam shvatila,i tebe je to prvi pregled kod novog doktora?!
Ako si narucena poslije mene,ja cu ti javiti sta je meni sve dr.radila za prvi puta!
Pozdrav cure, evo danas 11 dpo, digitalac i trakica first sign pokazuju minus. Od simptoma nista,niti kao ce doc niti kao da nece doc crvena. Bas nista!
Temp prisutna kao i jucer,ne pada… ostao mi je jos jedan digitalac,njega cu sutra, neznam sta da mislim… testovi negativni,a temp je jos tu,neznam nakon koliko pocne padat? Na ostalim ciklusima pocela je padat jos jucer
Trebam dobit za 3 dana, ili ako cu gledat ova druga faza mi je inace 13 dana mozda cak trebam dobit i za 2 dana? Help 🤷♀️
Pa kako sad to?
Bas sam mislila da ce kod tebe biti plus ko kuca!!!
Ne znam sta bi ti pametno rekla,ja trebam danas dobiti,bole me sise,imam neke blage grceve,a temperatura mi 37,3 i dalje!
Ocekivala sam da ce pasti jer po kalendaru M danas stize!
Prije nekih tri dana sam radila test,isto je negativan!
Ocito ce me ovaj ciklus zezati!
Pozdrav cure…
Ja sam dobila nalaze hormona i uvijek kako mi to žene radimo prije nego sam ih odnijela ginekologici išla sam guglati sve ono sto mi je iznad ref.intervala i svašta sam pročitala da bi na kraju ginekologica rekla da mi je nalaz sasvim uredan. Eto, šta ti je guglanje 😂😂
Nego ja sam opet počela s trakicama pa me sad zanima jel ovo PIK ili još nijehttps://ibb.co/3sdY33B
Hoćeš li na još neke pretrage?
Od pretraga sam išla na briseve, uredno je sve.
Folikulometriju, tu je također sve uredno.
Hormoni evo isto sad uredni.
Rekla mi je da nema potrebe da radim prohodnost jajovoda jer je to bolnija pretraga,
a kod mene nema ni jedne jedine naznake da bi to uopće i trebala radit.
Sad jedino MM mora ići na spermiogram, a on kupuje vrijeme sa budem sutra
Tj.ni ne mora ići, samo treba vojsku u čašicu pustit
Ja imam simptome upale mjehura haha, drugo ništa. Nisam radila test niti namjeravam za sada, jedino ako sluuučajno bude kasnila. Sutra ili prekosutra bi trebala doći.
Naručena sam kod ginekologa i Arwen ti si me inspirirala pa mislim da ću ga tražiti da me pošalje opet na hormone, briseve i ostalo što bi se moglo ići za prvu ruku.
Pa evo ovako… ja sam bila negdje u 4.mjesecu u Osijeku u poliklinici Rosso!
Tamo me dr.pregledala,napravila UZV,papa test i kolposkopiju,rekla da je s maternicom i jajnicima sve ok,nemam ciste,priraslice ni nista slicno!
Sto se toga tice rekla je da se bez problema mozemo baciti na pravljenje bebice!
E sad,po lh trakicama(kad sam ih nabavila)je ispalo da smo mi cijelo ovo vrijeme fulali ovulaciju,u zadnja tri mjeseca smo tempirali odnose u plodnim danima po trakicama,pa se svejedno nista nije dogodilo!
Zato sam se odlucila prebaciti kod ove dr.jer mi ginekolog kod kojeg sam do sad imala karton i bila par puta na pregledu nikad nije radio ni uzv(po njemu nema potrebe)!,a kamoli sta drugo!
Do Osijeka imam prilicno voznje i ne da mi se placati na privatno bas svaku sitnicu za koju vec placam zdravstveno,pa ako mogu raditi hormone na uputnicu i folikulometrije ako ce trebati,zasto da to ne iskoristim!
Kada me upisivala kao novog pacijenta,sestra je rekla da taj prvi pregled potraje oko sat vremena,pa mozda i malo duze,jer dr. obavi pregled,napravi uzv,papa test,uzme sve potrebne briseve i onda ce vidjeti i da li treba jos nesto!
Spominjala sam i hormone a ona kaze da dr.vjerovatno nece traziti da ih radim ako imam redovne cikluse??!!!🤷
U svakom slucaju,cekam pregled,idem 13.11.pa cu vidjeti sta dr.kaze nakon sto me pregleda i porazgovaram s njom!
Ako kaze da ne trebam raditi hormone,ja cu je svejedno zamoliti da mi da uputnicu jer ih nisam radila nikad do sad!
Ako odbije,otici cu na privatno i odraditi to cisto da budem mirna!
Kad si ti narucena na pregled?
Koliko sam shvatila,i tebe je to prvi pregled kod novog doktora?!
Ako si narucena poslije mene,ja cu ti javiti sta je meni sve dr.radila za prvi puta!
Moji ciklusi su isto jako točni, sve pretrage uredne. Do trudnoće nije došlo ni nakon godine dana.
Ginekologica je mi je dala uputnicu za vađenje hormona te je rekla da to sigurno nije zbog točnosti mojih ciklusa i ostalog svega ali čisto da makne sumnju u potpunosti.
Tako da ti je moj savjet da ih svejedno izvadiš...
Joj cure neznam sta da vam kazem sva sam si sad zbunjena.Martina, tebi je isto bio 11 dpo visok vidim pa je pocelo padat,evo vidit cu sutra sta ce bit od te temperature. Arwen, a nisi radila test danas? Ili si radila pa nisam procitala u postovima....posto ti je trebalo doc danas,vjerujem da bi nesto pokazalo 😮☺️
Ovo su moje trakice od jucer,slikala sam ih ali sam zaboravila stavit sliku 😂 .... ugl,ja sam vec poznata po sjenama svaki mjesec 😤,pa sad prvi puta sam koristila testove iz mullera... prva je obicna trakica,a druga je bila u nekoj ljubicasto/bijeloj kutijici pa sam je rastvorila...je realno da me prate sjene svaki mjesec i to testovi svih marki 🤦♀️ https://ibb.co/cTCVtzc
Pa evo ovako… ja sam bila negdje u 4.mjesecu u Osijeku u poliklinici Rosso!
Moji ciklusi su isto jako točni, sve pretrage uredne. Do trudnoće nije došlo ni nakon godine dana.
Ginekologica je mi je dala uputnicu za vađenje hormona te je rekla da to sigurno nije zbog točnosti mojih ciklusa i ostalog svega ali čisto da makne sumnju u potpunosti.
Tako da ti je moj savjet da ih svejedno izvadiš…
Pa eto,vidjet cu s njom na pregledu,ako kaze da ne treba,odradit cu to privatno,da sam mirna!
Jer mozda me hormoni zezaju i sprijecavaju oplodnju ili implantaciju,a mi se bezveze mucimo,pratimo ovulaciju,pijemo vitamine i sve ostalo.
Joj cure neznam sta da vam kazem sva sam si sad zbunjena.Martina,tebi je isto bio 11 dpo visok vidim pa je pocelo padat,evo vidit cu sutra sta ce bit od te temperature. Arwen, a nisi radila test danas? Ili si radila pa nisam procitala u postovima….posto ti je trebalo doc danas,vjerujem da bi nesto pokazalo 😮☺️
Ovo su moje trakice od jucer,slikala sam ih ali sam zaboravila stavit sliku 😂 …. ugl,ja sam vec poznata po sjenama svaki mjesec 😤,pa sad prvi puta sam koristila testove iz mullera… prva je obicna trakica,a druga je bila u nekoj ljubicasto/bijeloj kutijici pa sam je rastvorila…je realno da me prate sjene svaki mjesec i to testovi svih marki 🤦♀️ https://ibb.co/cTCVtzc
Radila sam test prije 2-3 dana,bio je naravno negativan!
Od jucer mi se iscjedak poceo mutiti,sinoc i jutros na tamponu malo smedjeg...tako mi obicno bude dan ili dva pred M pa onda krene!
Jedino me buni sto mi je temperatura i dalje preko 37🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji