Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    25. Listopad 2019. 09:38

Pozdrav zene😊

Lordy cestitam na plusicu♥️

Ana Marija 2019,ma bit ce sve ok!
    Samo polako i smireno😊

Ja bih danas trebala dobiti po kalendaru,ali izgleda da ce mi malo kasniti🤷
    Samo se nadam da se nece predugo rastegnuti!
    Jucer mi se pojavio kao svijetlo smedji iscjedak,predvecer i jutros na tamponu  malo smedjeg,imam neke blage grceve i to je to!
    Maloprije mjerila temperaturu, ona 37,3!
    Nadam se da cu dobiti sutra,i da me nece jos dugo mrcvariti pa da zavrsim s tim za ovaj mjesec!
    Kako ste vi ostale?
    Ima kakvih simotoma?
    Jel netko radi ili ponavlja test?

25. Listopad 2019. 10:22

VII odbrojavanje 2019
    Mikixy - 3.10.2019  ✔️
    Fly - ✔
    Nina1111✔
    Suncica5 - 22 10.2019. - .. dana ♧
    Arwen87 - 25.10.2019. - 1 dan♧
    Emilijal - 26.10.2019 - 2 dana ♧
    Martina1982 - 26.10.2019 - 2 dana♧
    Ana_Marija_2019. - 27.10.2019. - 3 dana♧
    Breskva - 28.10.2019 - 5 dana ♧
    Hope2804 - 30.10.2019. - 6 dana♧
    Sanja0508 - 31.10.2019 - 7 dana♧
    VIII ODBROJAVANJE 2019.
    Mallla - 3.11.2019. - 10 dana 🌱
    Lady_E - 8.11.2019. - 15 dana 🌱
    Tera - 11.11.2019 - 18 dana 🌱
    Tockica - 11.11.2019 - 18 dana 🌱
    Marinal - 14.11.2019. - 21 dana 🌱
    Zvjezdica37 - 16.11.2019.- 23 dan 🌱
    AnKol - 21.11.2019 - 27 dana 🌱
    Tinas - 
    Nemo - 
    Mika111-

25. Listopad 2019. 10:25

Moj test je danas bijel. Negativan. Izgleda da su one sjene bile neki ostaco HCG inekcije. Cekam M da dode sada u miru. Sutra je zadnji progic. Aj jo su ostala ta dva danas i sutra i dobro. Iduci ciklus isto. Breskva i niki93 jeste ponavljale testice?

25. Listopad 2019. 10:26

vuky

Lordy čestitam, urednu i skolsku trudnocu ti zelim ❤️

Malla meni se tu nesto dobro dogada 😊 javljaj situaciju ❤️

Martina u cekanju sam M i nadi da bude plus bez obzira sto je ovaj mjesec valjda bilo bez O … hmmmm… uglavnom, trebala bi dobiti u utorak, i onda krece… izvjestiti cu vas sto i kako…

👍👍👍

Ana_Marija_2019
    25. Listopad 2019. 11:04

Ja imam simptome upale mjehura haha, drugo ništa. Nisam radila test niti namjeravam za sada, jedino ako sluuučajno bude kasnila. Sutra ili prekosutra bi trebala doći.
    Naručena sam kod ginekologa i Arwen ti si me inspirirala pa mislim da ću ga tražiti da me pošalje opet na hormone, briseve i ostalo što bi se moglo ići za prvu ruku. Prvi put idem kod ovog ginekologa pa ne znam kakav je po pitanju slanja na pretrage, moja prošla nije htjela dati uputnicu za ništa. Jedva mi je dala uputnice za one pretrage koje se MORAJU ići u trudnoći, po njoj je to sve nepotrebno. Strašno. Na vađenje krvi i urina me slala moja opće prakse jer mi ova to nije dala. Eto.
    Koje pretrage se idu na početku da znam pitati? Mislim, radi mi sigurno papu i ultrazvuk, a mislila sam eventualno pitati opet za te hormone i možda briseve (makar sam na njih išla prije godinu dana, a nije baš da sam imala priliku zaraziti se u međuvremenu haha).

Breskva
    25. Listopad 2019. 11:45

Pozdrav cure, evo danas 11 dpo, digitalac i trakica first sign pokazuju minus. Od simptoma nista,niti kao ce doc niti kao da nece doc crvena. Bas nista!  
    Temp prisutna kao i jucer,ne pada... ostao mi je jos jedan digitalac,njega cu sutra, neznam sta da mislim... testovi negativni,a temp je jos tu,neznam nakon koliko pocne padat? Na ostalim ciklusima pocela je padat jos jucer
    Trebam dobit za 3 dana, ili ako cu gledat ova druga faza mi je inace 13 dana mozda cak trebam dobit i za 2 dana? Help 🤷‍♀️

25. Listopad 2019. 11:48

Ana_Marija_2019

Ja imam simptome upale mjehura haha, drugo ništa. Nisam radila test niti namjeravam za sada, jedino ako sluuučajno bude kasnila. Sutra ili prekosutra bi trebala doći.
    Naručena sam kod ginekologa i Arwen ti si me inspirirala pa mislim da ću ga tražiti da me pošalje opet na hormone, briseve i ostalo što bi se moglo ići za prvu ruku. Prvi put idem kod ovog ginekologa pa ne znam kakav je po pitanju slanja na pretrage, moja prošla nije htjela dati uputnicu za ništa. Jedva mi je dala uputnice za one pretrage koje se MORAJU ići u trudnoći, po njoj je to sve nepotrebno. Strašno. Na vađenje krvi i urina me slala moja opće prakse jer mi ova to nije dala. Eto.
    Koje pretrage se idu na početku da znam pitati? Mislim, radi mi sigurno papu i ultrazvuk, a mislila sam eventualno pitati opet za te hormone i možda briseve (makar sam na njih išla prije godinu dana, a nije baš da sam imala priliku zaraziti se u međuvremenu haha).

Gle ti najbolje znas kak se osjecas kad odes ginekologu. Mislim da moraa imat potpuno povjere je i ugodan osjecaj kad si tamo. Dok ti nisi zadovoljna sam nastavi traziti. 👍

25. Listopad 2019. 11:52

Breskva

Pozdrav cure, evo danas 11 dpo, digitalac i trakica first sign pokazuju minus. Od simptoma nista,niti kao ce doc niti kao da nece doc crvena. Bas nista!
    Temp prisutna kao i jucer,ne pada… ostao mi je jos jedan digitalac,njega cu sutra, neznam sta da mislim… testovi negativni,a temp je jos tu,neznam nakon koliko pocne padat? Na ostalim ciklusima pocela je padat jos jucer
    Trebam dobit za 3 dana, ili ako cu gledat ova druga faza mi je inace 13 dana mozda cak trebam dobit i za 2 dana? Help 🤷‍♀️

Mislim da je rano za digitalca. To je moje misljenje. Nemoj ga sutra cekaj do nedjelje ili ponedjeljka. Pa obicno kazu da tamo oko 14DPO ako tempica ne pada da bi moglo biti T e sad. Kod nekih zena lutealna faza je manja. Evo meni moja pocela padat 12DPO. Znaci dolazi. https://ibb.co/TkLnRzD

Ana_Marija_2019
    25. Listopad 2019. 11:57

Sad idem 1. put pa ću vidjeti kako će biti. S obzirom na to koliko su prebukirani, bila sam sretna što sam se uopće uspjela prebaciti kod drugog. Najvažnije mi je to radi uputnica, ionako sam trudnoću vodila privatno.
    Sad bi isto htjela da mi da te uputnice za dodatne pretrage da ne moram plaćati sve, skupo je sve to.
    Računam da bi me možda mogao slati na pretrage radi godina.
    Radila sam ih već jednom, ali prošlo je neko vrijeme od tada pa ne znam koliko se to može poremetiti u međuvremenu (vjerojatno može).

Tinas
    25. Listopad 2019. 12:24

Pozdrav cure...
    Ja sam dobila nalaze hormona i uvijek kako mi to žene radimo prije nego sam ih odnijela ginekologici išla sam guglati sve ono sto mi je iznad ref.intervala i svašta sam pročitala da bi na kraju ginekologica rekla da mi je nalaz sasvim uredan. Eto, šta ti je guglanje 😂😂
    Nego ja sam opet počela s trakicama pa me sad zanima jel ovo PIK ili još nije https://ibb.co/3sdY33B

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.