Hej cure! Ja sam malo na putovanju po Italiji. Puno se hoda i obilazi.. A mene leđa i jajnici povremeno toliko bole da ja onako u sebi molim Boga da izdržim. Za leđa vjerujem da me bole od puno hodanja po cijele dane, al ne znam čemu žare jajnici. Kao da O i dalje osjećam. Jutri me oblijeva vrućina i temp. Je post ovulacijska. Al evo ne znam a nadam se da se nešto lijepo kuha
url=https://lilypie.com]
meni je smiley clear blue pokazao 9.10. pozitvno za O. 10.10. više nije pokazivao. Kad bi mi po tome trebala biti O. između 10 i 11 otprilike?
Pozdrav cure, ❤️❤️❤️
Ovako stvari stoje, 10 dpo piskila test i neznam sta vidim. Eto doslovno buljim u njega vidim sjenu pa je onda ne vidim. Reko odustajem za danas, i otisla kupit 2 digitalca,za sutra i preksutra pa cemo vidit.
Temp mi je ista kao i jucer,ostale cikluse je pocela padat na danasnji dan,ako i sutra bude povisena eee onda cu bas bit optimisticna. Od ostalih simptoma,cice dalje bole,nisam napuhana ni najmanje … to sam skuzila tek danas da nisam napuhana bila ni jedan dan nakon O,zanimljivo….
Malo motivacije ,zelim da sto prije svi zasjenimo ovaj forum plusicima,mislit pozitivno,ne bedirat se.
Nikad ne odustat. Ja sam spremna na sve,rekla sam da mi je ovo 4 ciklus truda,ako nista ne bude do Nove godine onda idem kod ginica da vidim kako cemo dalje.
Lijepo je znat i osjetit podrsku i smatram da je ovaj forum nesto sto svakoj zeni treba jer zivimo u svijetu di se covjek srami rec kako se osjeca jer te odmah osude ko da si lud. Mi smo sve jake da nismo ni svjesne,i nikad ne odustajete od svoga cilja. Ignorirati pitanja kad ces rodit,trebas i te fore…. a zapravo nitko nezna koliko se trudimo i ulazemo u sve ovo. Sve dolazi s razlogom i SVE cemo ugledat plusice kad tad. Samo treba doci pravo vrijeme…. Ljubim vas ❤️💋
E tako mi je i samoj 🤭🤣. Ima jos dana ispred nas 🤣🤣🤣🤣.....lijepo si to sve napisala. Doc ce nase vrijeme. Prije ili kasnije. 🤗❤
Hej cure! Ja sam malo na putovanju po Italiji. Puno se hoda i obilazi.. A mene leđa i jajnici povremeno toliko bole da ja onako u sebi molim Boga da izdržim. Za leđa vjerujem da me bole od puno hodanja po cijele dane, al ne znam čemu žare jajnici. Kao da O i dalje osjećam. Jutri me oblijeva vrućina i temp. Je post ovulacijska. Al evo ne znam a nadam se da se nešto lijepo kuha
Ooooo finoooo. Ugodan odmor. Pa vjerojatno je sve od O al to je dobrom znaci desila se. A ovo moze biti mozda povezano sa pucanje folikula. Svakako drzim 🤞 i jedva cekam da dode vrijeme za test i pokaze ti ➕🤗❤
meni je smiley clear blue pokazao 9.10. pozitvno za O. 10.10. više nije pokazivao. Kad bi mi po tome trebala biti O. između 10 i 11 otprilike?
Tako nekako da ali nije iskljuceno ni da je mogla biti 9.10. Zato sto od dana pika pa narednih 12 do 48 sati se desava O. Tako da ako ste pokrili 9,10,11 i 12.10 sanse su velike za zacece🤞👍. Mjeris li uz to i temperaturu mozda?
Tako nekako da ali nije iskljuceno ni da je mogla biti 9.10. Zato sto od dana pika pa narednih 12 do 48 sati se desava O. Tako da ako ste pokrili 9,10,11 i 12.10 sanse su velike za zacece🤞👍. Mjeris li uz to i temperaturu mozda?
nismo pokrili sve dane, al većinu jesmo. Radila sam testove za T. Nažalost negativni su. Imam još tri dana do M prema kalendaru, no s obzirom na raniju O mislim da bi trebala i ranije doć M:(
Ne mjerim T. Ne znam kak to ide :) Ujutro se mjeri?
Ima jos nade da M ne dode 😁. U principu da. Svako jutro. Trebalo bi se mjeriti cim otvoris oci a da ne ustanes iz kreveta, no medutim ja tako ne mjerim. Ja ju mjerim kad ustanem i odem na wc. Stoji mi toplomjer u kupaoni. I evo nakon 3 ciklusa mjerenja upoznala sam svoju tempicu prije i poslje O i to mi je jako pomoglo u osredivanju plodnih dana i potvrde O. Pa eto ukoliko ti dode ipak M mozes pokusat. Najbolje da krenes od prvog dana M i tako svaki dan.
Ima jos nade da M ne dode 😁. U principu da. Svako jutro. Trebalo bi se mjeriti cim otvoris oci a da ne ustanes iz kreveta, no medutim ja tako ne mjerim. Ja ju mjerim kad ustanem i odem na wc. Stoji mi toplomjer u kupaoni. I evo nakon 3 ciklusa mjerenja upoznala sam svoju tempicu prije i poslje O i to mi je jako pomoglo u osredivanju plodnih dana i potvrde O. Pa eto ukoliko ti dode ipak M mozes pokusat. Najbolje da krenes od prvog dana M i tako svaki dan
Hvala na info:) a kako se mjeri? ja svoju tempicu obično mjerim ispod pazduha(kad sam bolesna:), a koliko sam iz kom skužila vi ostale mjerite na usta? Koji je bolji toplomjer? digitalni ili obični?
Ima jos nade da M ne dode 😁. U principu da. Svako jutro. Trebalo bi se mjeriti cim otvoris oci a da ne ustanes iz kreveta, no medutim ja tako ne mjerim. Ja ju mjerim kad ustanem i odem na wc. Stoji mi toplomjer u kupaoni. I evo nakon 3 ciklusa mjerenja upoznala sam svoju tempicu prije i poslje O i to mi je jako pomoglo u osredivanju plodnih dana i potvrde O. Pa eto ukoliko ti dode ipak M mozes pokusat. Najbolje da krenes od prvog dana M i tako svaki dan.
Hvala na info:) a kako se mjeri? ja svoju tempicu obično mjerim ispod pazduha(kad sam bolesna:), a koliko sam iz kom skužila vi ostale mjerite na usta? Koji je bolji toplomjer? digitalni ili obični?
Sortiraj odgovore
Najstariji