Evo ovako prvo vam je link na moj graf. Danas temp 37.0 sok za mene 👀. Jer cure koje su tu duze znaju kad sam zadnji put imala 37.0 tempicu.https://ibb.co/R3VJR66. A sada vam sljedi slika testa ali u Invert kombinaciji i recite mi molim vas da vi ne vidite nikakvu sjenu i da sam ja luda https://ibb.co/M5NqYYy Naime normalno se ne vidi samo golim oko. Ja pocinjem luditi 👀👀👀
Ja se stvarno trudim nebih li nest vidila ali ne uspjevam🤔🤔🤷♀️
Nisam navikla u tom negativu promatrat testice…ali daj boze
Ma jest istina da…bas moras ovak uzivo vidit. Al sam bas usporedivala sa ostalima koje imam i crta je tam do treba biti. Ali slaba. Sutra ide update 🤣🤣🤣🤣🤣
Cekamo🤞🤞🤞🤩🤩🤩
Jutro, a što mi ke živce digao obaj što ke nađišao 5 stranica teme neke glupe ala virus 😮 pitam se di su administrarori!
Kod mene jutros skok od 0.3 tako će i nastavit pa je O potvrđena 😉 ostalo ćemo vidjeti kroz koji dan!
Jeeee a jos malo odbrojavanje do plusa🤞🤞🤩🤩
Martina čestitam trudna si hahah po grafu da. Mislim 37, ti to imaš samo kad te boli plus imaš pad na 7dpo. Crtu ne vidim al to ne znači da nije tu! Navijam.
Breskva ti si isto po grafu veliki potencijal, navijamo!
url=https://lilypie.com]
Cure...
ima neka ovdje da se malo bolje kuži u nalaze hormona?
Ja kad vidim da mi nešto jako prelazi ref. intervale odmah idem istraživati i svašta pročitam
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
Martina drzim fige da crtica bude svakim danom sve vidljivija❤❤
Kod mene danas 7dc, uskoro se ponovno bacamo na posao, pratim o s trakicama, pa kad bude javim da me staviš u odbrojavanje☺☺
Cure koje sutra piskaju,zelim vam pluseve da se vide iz aviona!🥰
Ja trebam dobiti za dva dana,temperatura je oko 37,3,jutros radila test-negativan!
Sad mirna cekam M!
Vec mi se i iscjedak poceo kao mutiti,sutra bi mogao krenuti smedji pa nakon njega i M za pravo!
Danas sam se i upisala kod druge doktorice i odmah narucila za pregled!
Radit ce mi i briseve i sve ostalo pa cu se onda,nadam se,s njom dalje dogovarati za folikulometrije i kontrolu hormona,ili sta vec ona smatra da bi trebalo!
Pa koliko god mi je krivo sto i ovaj mjesec nema nista od plusa, pomalo se veselim sto idem na pregled, pa cu znati sta za dalje!
Ja trebam dobiti za dva dana,temperatura je oko 37,3,jutros radila test-negativan!
Sad mirna cekam M!
Vec mi se i iscjedak poceo kao mutiti,sutra bi mogao krenuti smedji pa nakon njega i M za pravo!
Radit ce mi i briseve i sve ostalo pa cu se onda,nadam se,s njom dalje dogovarati za folikulometrije i kontrolu hormona,ili sta vec ona smatra da bi trebalo!
Pa koliko god mi je krivo sto i ovaj mjesec nema nista od plusa, pomalo se veselim sto idem na pregled, pa cu znati sta za dalje!
Ma nekako mi se čini da te prerano šalju na sve te pretrage, ali s druge strane, možda bolje da ustanoviš da li imaš/nemaš problem pa da znaš. Hoće li ti MM na spermiogram? Znam da na to obično prvo šalju.
Sad mirna cekam M!
Ma nekako mi se čini da te prerano šalju na sve te pretrage, ali s druge strane, možda bolje da ustanoviš da li imaš/nemaš problem pa da znaš. Hoće li ti MM na spermiogram? Znam da na to obično prvo šalju.
Nemam pojma da li ce me za sad bilo gdje slati,to su samo mozda neke moje zelje da mi se bar prekontroliraju hormoni ili da mi dr.prati ovulaciju,ali nemam pojma sta ce ona reci na sve to!
Taman sam narucena na pregled na 21.dan ciklusa pa cemo vidjeti kakvo je stanje!
A muz je radio spermiogram,nalaz mu je super,tako da tu nema problema!😊
Cure drage...nisam bas pratila zadnjih dana..ali ako je bilo plusica..iskrene cestitke..vi koje cekate drzim vam velikee 🤞🤞🤞🤞 ja nazalost bebicu stavljam na cekanje..nalazi nisu dobri ni meni ni decku.
Ja kako znate imam streptokok u brisevima cerviksa..papa test je pokazao upalu rodnice..od hormona mi je nesto poviseno..tako da sad nakon antibiotske kreme moram.na antibiotske vaginalete. Sta se decka tice..spermiogram je jako los..pokretljivost je samo 10 %..dijagnosticirana neplodnost ☹ tako da smo jako tužni..i sad idemo dalje s pregledima i terapijama..
Eto..malo je duzi post..ali to je moja situacija trenutna..pa sam malo odsutna s foruma jer mi je tesko 😥😪☹
Cure drage…nisam bas pratila zadnjih dana..ali ako je bilo plusica..iskrene cestitke..vi koje cekate drzim vam velikee 🤞🤞🤞🤞 ja nazalost bebicu stavljam na cekanje..nalazi nisu dobri ni meni ni decku.
Ja kako znate imam streptokok u brisevima cerviksa..papa test je pokazao upalu rodnice..od hormona mi je nesto poviseno..tako da sad nakon antibiotske kreme moram.na antibiotske vaginalete. Sta se decka tice..spermiogram je jako los..pokretljivost je samo 10 %..dijagnosticirana neplodnost ☹ tako da smo jako tužni..i sad idemo dalje s pregledima i terapijama..
Eto..malo je duzi post..ali to je moja situacija trenutna..pa sam malo odsutna s foruma jer mi je tesko 😥😪☹
Ej nr biti tuzna. Znam da se tako osjecas ali i tu ima pomoci. Kad sredis kod sebe sta treba mozete na MPO. I kod mog sogora su bili ljeni da nisu mogli biti ljeniji i eto imaju bebicu. Uspilo im je MPO. Tako da daj si vremena da sebe dovedes u red i pripremis za postupak. Zelim ti sretno dalje i drzim 🤞. A mi smo tu kad god pozelis ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji