Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Listopad 2019. 16:25

Mallla

Martina čestitam trudna si hahah po grafu da. Mislim 37, ti to imaš samo kad te boli plus imaš pad na 7dpo. Crtu ne vidim al to ne znači da nije tu! Navijam.
    Breskva ti si isto po grafu veliki potencijal, navijamo!

Hahahha e pa po grafu bi mogla biti 🤣🤣🤣🤣..a ostalo i ja se pitam dal se to mozak igra sa mnom 👀🤣🤣🤣

Breskva
    23. Listopad 2019. 16:25

Cure moje,ja se cijelo poslijepodne osjecam bas cudno,glava me boli,sad mi je hladno sad toplo,jela sam neku pastu i sad mi kuha u zelucu...
    Neznam dali da to prepisujem pocetku neke viroze ili to mogu biti simptomi... evo stvarno neznam ,ali bas se osjecam cudno🥴🤷‍♀️

• Anchy29
    23. Listopad 2019. 17:04

Martina1982

Anchy29

Cure drage…nisam bas pratila zadnjih dana..ali ako je bilo plusica..iskrene cestitke..vi koje cekate drzim vam velikee 🤞🤞🤞🤞 ja nazalost bebicu stavljam na cekanje..nalazi nisu dobri ni meni ni decku.
    Ja kako znate imam streptokok u brisevima cerviksa..papa test je pokazao upalu rodnice..od hormona mi je nesto poviseno..tako da sad nakon antibiotske kreme moram.na antibiotske vaginalete. Sta se decka tice..spermiogram je jako los..pokretljivost je samo 10 %..dijagnosticirana neplodnost ☹ tako da smo jako tužni..i sad idemo dalje s pregledima i terapijama..
    Eto..malo je duzi post..ali to je moja situacija trenutna..pa sam malo odsutna s foruma jer mi je tesko 😥😪☹

Ej nr biti tuzna. Znam da se tako osjecas ali i tu ima pomoci. Kad sredis kod sebe sta treba mozete na MPO. I kod mog sogora su bili ljeni da nisu mogli biti ljeniji i eto imaju bebicu. Uspilo im je MPO. Tako da daj si vremena da sebe dovedes u red i pripremis za postupak. Zelim ti sretno dalje i drzim 🤞. A mi smo tu kad god pozelis ❤

Hvala ti Martina od ❤ puno mi to znaci..vidit cemo sta ce bit.
    Koliko sam uspjela preletit po forumu vidim da si u veliko iscekivanju i zaista ti zelim da ugledas svoj plusic 😘

Arwen87
    23. Listopad 2019. 17:57

Anchy29

Cure drage…nisam bas pratila zadnjih dana..ali ako je bilo plusica..iskrene cestitke..vi koje cekate drzim vam velikee 🤞🤞🤞🤞 ja nazalost bebicu stavljam na cekanje..nalazi nisu dobri ni meni ni decku.
    Ja kako znate imam streptokok u brisevima cerviksa..papa test je pokazao upalu rodnice..od hormona mi je nesto poviseno..tako da sad nakon antibiotske kreme moram.na antibiotske vaginalete. Sta se decka tice..spermiogram je jako los..pokretljivost je samo 10 %..dijagnosticirana neplodnost ☹ tako da smo jako tužni..i sad idemo dalje s pregledima i terapijama..
    Eto..malo je duzi post..ali to je moja situacija trenutna..pa sam malo odsutna s foruma jer mi je tesko 😥😪☹

Draga Anchy,nemojte biti tuzni ni ocajavati!

Uzmite si malo vremena da stvari sjednu na svoje i da se malo odmorite od svega,a onda dalje u borbu!

Bar u danasnje vrijeme skoro da postoji rijesenje za sve!
    Nadam se da ces cim prije rijesiti te svoje probleme,a sto se deckovog spermiograma tice,postoje mnogi preparati koji mogu popraviti nalaz!
    Po forumima spominju Fertil up,ali i vitamin C,magneziji,maticnu mlijec,cink,astaxantin....vjerovatno ce ti se i javiti neke cure ovdje ciji su muzevi koristili nesto od navedenog,ili mozda neku drugu kombinaciju koja im je pomogla,pa mozda mozete pokusati i vi,nemate sta izgubiti!
    Ne znam koliko imate godina i koliko dugo radite na bebici,ali nadam se da ce vam cim prije uspjeti!
    Razumijem da vas je ovo sve pogodilo,i da ste mozda psihicki potonuli,ali nema razloga za to,treba ostati pozitivan!
    Evo ti jedan primjer-Imam prijateljicu par godina mladju od mene,ona je imala problema sa ciklusima,stitnjacom i hormonima opcenito,njen suprug katastrofalan spermiogram,preporuka je bila mpo!
    Bili su na nekoliko postupaka jer im nije uspjelo od prve,prosle godine je rodila bebicu!
    U medjuvremenu je ostala trudna prirodno,ne moram ti ni reci koliko je bila sokirana i iznenadjena,a onda i sretna jer je mislila da nema sanse da naprave bebicu ovako s obzirom na to da su im doktori rekli da se ne nadaju trudnoci bez mpo!
    Ono sto sam ti samo htjela reci je da uviiek postoji sansa,i uvijek ima nade sve dok se trudite i ne odustajete!
    A do tad se druzimo u ovom kokosinjcu(od milja)♥️🥰

peggy95
    23. Listopad 2019. 18:56

Anchy29

Znam kako se osjecas i necu ti govoriti da ne budes tuzna, jer se nama svijet srusio kad smo dobili nalaze. MM ima oligoasthenozoospermiu koja je dijagnosticirana ove godine u 2.mj. Isplacite se, budite podrska jedno drugom i najbitnije RAZGOVARAJTE o tome! Ako ne razgovarate o tome i sutite, vasa veza ce patiti. Sta god vam je na dusi, recite si. 
    Od preparata je moj muz popio fertil up 3 bocice. Ocito nisu pomogle jer do trudnoce nije doslo.
    Nakon toga razne vitamine,selen...
    Sada uzima maticnu mlijec, i ja skupa s njim. 
    Nismo htjeli na MPO, tj on nije htio ali smo odlucili da cemo ici, dat cemo sve od sebe. Znamo da nece biti lako i ne ocekujem da ce uspjeti iz prve,ali borit cemo se i necemo odustati❤🙏

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Alisa
    23. Listopad 2019. 19:48

Zenice sto se tice spermiograma i losih nalaza..
    MM ima isti problem i pio je proxeed 6 mj pa presao na Tribestan,uglavnom pokretljivost se na iducem nalazu popela za skoro duplo..sa 15 na 26 posto
    Posto mi vidimo pomak jos cemo pokusavati prirodno a ako nista i mi cemo na MPO dr godine..
    Isto tako jedan spermiogram ne znaci nista,trebalo bi ga ponoviti.

• Anchy29
    23. Listopad 2019. 21:57

Hvala vam puno na ovim rijecima..zaista mi znaci..tesko je..ali je nekako duboko u meni nada uvijek prisutna..i zelim vjerovat kako cu i ja jednog dana bit mama ❤..ja imam 29..on 39...tako da..napravit cemo sve sta treba od pregleda..pretraga..terapija..sve..znam da necemo odustat dok god postoji i najmanja sansa..

24. Listopad 2019. 07:08

Curke koje su vidjele plusic cestitam od srca i zelim vam mirnu i skolsku trudnocu.
    Martina ja cu mantrati i dalje da je tek tu implantacija i da ce biti veliiiiki plus!
    Peggy kao sto su ti vec rekle cure da se ne ponavljam,psihicki si sve poslozi u glavi,dobro odmori od svega, bitno je da ste zajedno donijeli tu odluku jer ce vam skupa biti lakse prolaziti sve to.
    Anchy zao mi je sto ovo citam,ali imam vjere da ces i ti uskoro u rukama imati svog andelcica kao sto prizeljkuje svaka od nas.

Sto se mene tice,novosti su da sam prekjucer odjednom,naglo i jako procurila i to jos uvijek traje,a obicno bi totalno stalo vec treci dan do podne,jutros i dalje curim previse u odnosu na to kako je bilo zadnje 3,4 godine ali mogu vam reci da mi je ivaj mjesec laknulo sto nije bilo T cak i ako je ja sam sigurna da sam umislila oni sjenu,jer sa novom pozicijom na poslu i tom odgovornoscu,pa promjena nekih stvari u firmi i taj stres,koliko sam osjecajna tesko da sam i vidjela crticu da bi ostala normalna jer bi mi bilo jos teze kada bi mislila sto ako moja psiha moze na neki nacin utjecati na sam pocetak T makar sam sigurna da je sve do prirode a ne mene kao mene i moje psihe,ali svejedno..bit ce uskoro nadam se. Svima koje cekaju plusic zelim od srca da ga ugledaju vec ovaj mjesec ili tamo onaj iduci i drzite mi se! 😘🤗

niki93
    24. Listopad 2019. 09:19

Pozdrav curke 😊 nova sam ovdje, koja također pokušava već duže vrijeme ostati T 🙏🏻😂
    Zadnja pozitivna O mi je bila 11.10. (koristila sam clear blue sa smajlima 😊), M bi trebala dobiti za 2 dana 😑 pa me zanima dali je rano danas raditi test? Hvalaaa 

zvjezdica37
    24. Listopad 2019. 09:26

niki93

Pozdrav curke 😊 nova sam ovdje, koja također pokušava već duže vrijeme ostati T 🙏🏻😂
    Zadnja pozitivna O mi je bila 11.10. (koristila sam clear blue sa smajlima 😊), M bi trebala dobiti za 2 dana 😑 pa me zanima dali je rano danas raditi test? Hvalaaa

Nije ti rano po meni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.