Arwen i TinaS hvala vam na odgovorima :)
Meni su baš svaki put u sklopu pregleda radili i ultrazvuk tako da mi je baš čudno da neki to ne rade. Brisevi su svi ti obavezni u trudnoći tako da sam ih u biti tada radila, ne znam jesam li mogla u međuvremenu dobiti neku od tih bakterija, jedino putem vode hahaha
Ja sam naručena 19.11. na pregled pa pliz napiši što ti je sve tvoja doktorica rekla.
Štitnjaču sam nedavno bila na pregledu, vadila i hormone. Znači, ne pada mi na pamet ništa osim tih spolnih hormona još.
Dragi je bio jednom na pretragama i još dan danas mi priča kao da ima PTSP od toga. Radio je spermiogram i bio kod urologa, njemu je sve bilo ok tada, ne znam treba li se to ponoviti. Uopće me je strah to spomenuti koliko kuka još od tada kad je bio hahahaha
Maternicu su mi pregledavali i u bolnici, bila sam na kontroli da vide je li sve zaraslo.
Mene jedino muči to što mi je doktorica kod koje sam vodila trudnoću bila rekla na jednom pregledu da joj se čini da imam nešto na jajniku, ali da nije sigurna je li folikul ili nekakva endometrioza. To je bilo dok sam bila trudna pa u tom trenu nije bilo ni bitno što je. Kasnije kad sam išla na kontrole u bolnici nisu ništa vidjeli, ali mislim da su njihovi ultrazvuci lošiji od njenog.
Arwen i TinaS hvala vam na odgovorima :)
Meni su baš svaki put u sklopu pregleda radili i ultrazvuk tako da mi je baš čudno da neki to ne rade. Brisevi su svi ti obavezni u trudnoći tako da sam ih u biti tada radila, ne znam jesam li mogla u međuvremenu dobiti neku od tih bakterija, jedino putem vode hahaha
Ja sam naručena 19.11. na pregled pa pliz napiši što ti je sve tvoja doktorica rekla.
Štitnjaču sam nedavno bila na pregledu, vadila i hormone. Znači, ne pada mi na pamet ništa osim tih spolnih hormona još.
Dragi je bio jednom na pretragama i još dan danas mi priča kao da ima PTSP od toga. Radio je spermiogram i bio kod urologa, njemu je sve bilo ok tada, ne znam treba li se to ponoviti. Uopće me je strah to spomenuti koliko kuka još od tada kad je bio hahahaha
Javim se onda kad me dr.pretrese na pregledu!😂
Hormone stitnjace sam trebala raditi prije dvije godine u sklopu nekih drugih pretraga,pa ih naravno nikad nisam napravila!
Uglavnom,ako budem morala raditi spolne hormone na privatno,onda cu platiti da mi provjere i hormone stitnjace,pa kako bude!
Ne znam sta bi drugo moglo raditi probleme!
Suprugov spermiogram je super!
Ti hormoni štitnjače se isto rade u trudnoći, ali ja sam ih kasnije opet morala raditi jer sam imala ciste na štitnjači. To mi je sad sve ok, čak su i ciste nestale, baš se doktorica bila iznenadila jer je rekla da često nakon trudnoće bude gore radi hormona i svega.
Zadnji put kad sam išla na te spolne hormone, radila sam one standardne - estrogen, progesteron, ali vidjela sam da često cure spominju AMH, to mislim da mi nisu uopće testirali.
Prohodnost jajnika sam isto tako čula da je malo ozbiljniji zahvat pa ne znam...
Meni su prohodnost jajnika provjerili kad sam. Endometriozu operirala, i po njihovom sa 100% plodna. A ovaj moj, danas cu, sutra cu, i nikako da ode na pregled...
Meni su sise i dalje bolne i lagane grceve imam
Meni su prohodnost jajnika provjerili kad sam. Endometriozu operirala, i po njihovom sa 100% plodna. A ovaj moj, danas cu, sutra cu, i nikako da ode na pregled…
Koliko je bolno?
Nadam se da me nece docekati da i to danas - sutra radim!
Pozdrav cure…
Ja sam dobila nalaze hormona i uvijek kako mi to žene radimo prije nego sam ih odnijela ginekologici išla sam guglati sve ono sto mi je iznad ref.intervala i svašta sam pročitala da bi na kraju ginekologica rekla da mi je nalaz sasvim uredan. Eto, šta ti je guglanje 😂😂
Nego ja sam opet počela s trakicama pa me sad zanima jel ovo PIK ili još nijehttps://ibb.co/3sdY33B
Jos malo...superrrr da ti je nalaz uredan 👍👍👍👍👍. Sad samo malo strpljenja i bit ce 😉. Akcijanje...🤔...pa lagano krenite 🤭..bolje da imate akciju pred O nego poslje O. 🤞
Meni su prohodnost jajnika provjerili kad sam. Endometriozu operirala, i po njihovom sa 100% plodna. A ovaj moj, danas cu, sutra cu, i nikako da ode na pregled…
Koliko je bolno?
Nadam se da me nece docekati da i to danas - sutra radim!
Laparaskopski su mi sve radili, 3 mala reza, najgore je 2 dana kad sve zateze, nakon toga je milina... Meni su riješili Endometriozu, provjerili prohodnost jajnika i uzeli biopsiju maternice...
Moj test je danas bijel. Negativan. Izgleda da su one sjene bile neki ostaco HCG inekcije. Cekam M da dode sada u miru. Sutra je zadnji progic. Aj jo su ostala ta dva danas i sutra i dobro. Iduci ciklus isto.Breskva i niki93 jeste ponavljale testice?
Heiii curke, ja još uvijek nisam napravila test, sve me strah kad pokaže negativno 😓 M sam trebala dobiti danas, još nije, nadam se da će tako ostati, nemam apsolutno nikakve simptome, jedino sam prošli tjedan bila užasno napuhana, imala sam zatvor, puna plinova, što i nije za mene baš normalno, čak sam dobila 2 kg valjda od te nadutost 🤨 sutra ujutro definitivno radim test i nadam se pozitivnome🙏🏻❤️ ne pišem puno ali rado vas čitam i pratim ❤️ ugodan vikend i sretno svima koji rade uskoro testiće🙈➕➕➕
Alo Cure!
Breskva pa mislim da nešto je! Oba dva ta testa su 25 ml/u. Pa ne mislim da je to tako crta slučajno. Čak nije ni sjena nego jasno vidljiva tanka roza crta. Ja bi napravila još neki drugi test, jer jedno su kinezi a drugo su Millerovi. Dakle ili si trudna ili treba provjeriti zbog čega ti je HCG visoko!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji