Pozdrav curke 😊 nova sam ovdje, koja također pokušava već duže vrijeme ostati T 🙏🏻😂
Zadnja pozitivna O mi je bila 11.10. (koristila sam clear blue sa smajlima 😊), M bi trebala dobiti za 2 dana 😑 pa me zanima dali je rano danas raditi test? Hvalaaa
Nije ti rano po meni
Radimo na bebi već pola godine i svaki puta se iznova razočaram, kako čitam postove ovdje nekako uvijek netko napiše nešto pozitivno bez obzira na sve ❤️😍
Pozdrav curke 😊 nova sam ovdje, koja također pokušava već duže vrijeme ostati T 🙏🏻😂
Zadnja pozitivna O mi je bila 11.10. (koristila sam clear blue sa smajlima 😊), M bi trebala dobiti za 2 dana 😑 pa me zanima dali je rano danas raditi test? Hvalaaa
Pozdrav!
Dobro nam dosla!
Zelim ti plus cim prije a do tad se druzimo!
Ako trebas dobiti za dva dana,test bi ti nesto trebao pokazati!
Sretno i javi nam rezultate😊
Pozdrav!
Dobro nam dosla!
Test ću napraviti ipak sutra sa prvim jutarnjim da budem što sigurnija 🙈
Simptome nemam apsolutno nikakve osim što sam sve živo i ne živo htjela pojest ali mislim da je to ipak posljedica PMS-a. Prvi puta sam koristila trakice za O i imali smo pozitivno i sad u to polažem velike nade 😂😂
Pozdrav!
Dobro nam dosla!
Test ću napraviti ipak sutra sa prvim jutarnjim da budem što sigurnija 🙈
Simptome nemam apsolutno nikakve osim što sam sve živo i ne živo htjela pojest ali mislim da je to ipak posljedica PMS-a. Prvi puta sam koristila trakice za O i imali smo pozitivno i sad u to polažem velike nade 😂😂
Meni je tako u PMS-u😂
Pojedem vise od muza za obrok!
A po cijeli dan trpam nesto u sebe kao da sam kanta za smece!
Strasno🤦🤦😂
Martinadrzim fige da crtica bude svakim danom sve vidljivija❤❤
Kod mene danas 7dc, uskoro se ponovno bacamo na posao, pratim o s trakicama, pa kad bude javim da me staviš u odbrojavanje☺☺
Hvala al nis od toga zgleda....a ti polako...nemojte se umoriti od previse akcijanja 😎🤭😉
VII odbrojavanje 2019
Mikixy - 3.10.2019 ✔️
Fly - ✔
Nina1111✔
Suncica5 - 22 10.2019. - .. dana ♧
Arwen87 - 25.10.2019. - 2 dana♧
Emilijal - 26.10.2019 - 3 dana ♧
Martina1982 - 26.10.2019 - 3 dana♧
Ana_Marija_2019. - 27.10.2019. - 4 dana♧
Breskva - 28.10.2019 - 6 dana ♧
Hope2804 - 30.10.2019. - 7 dana♧
Sanja0508 - 31.10.2019 - 8 dana♧
VIII ODBROJAVANJE 2019.
Mallla - 3.11.2019. - 11 dana 🌱
Lady_E - 8.11.2019. - 16 dana 🌱
Tera - 11.11.2019 - 19 dana 🌱
Tockica - 11.11.2019 - 19 dana 🌱
Marinal - 14.11.2019. - 22 dana 🌱
Zvjezdica37 - 16.11.2019.- 24 dan 🌱
AnKol - 21.11.2019 - 28 dana 🌱
Tinas -
Nemo -
Mika111-
Dakle..dobro jutro dame! Moj test danas isto. Neka sjena sjene. Ne znam dal ih to proizvodi moj mozak ili test al ok. Tem danas pala sa jucerasnjih 37 na 36.8 sto bi znacilo da M stize po tempici. Naravno ne mora nista znaciti ali tako je...ja bum se nadala dok ne dode crvena i piskim ih do ponedjeljka ukoliko ne dode koji od ovih dana. E tako sad odo doruckovat i to obilnoooo i popiti kavicu 🤗. Breskva jesi ga uradila? Cekamo rezultat i drzim 🤞
Martina zelim ti da ti se ta sjena uskoro pretvori u pravu crticu 🤞🏻
Niki dobrodosla i brzo nam otisla na veseliju temu ❤️ Nije rano za test!
Breskva je kod tebe +?
Ja sam u cekanju M, za 4 ili 5 dana i onda nade polazem u ivf... bar jedan postupak cu proci...
Martina zelim ti da ti se ta sjena uskoro pretvori u pravu crticu 🤞🏻
Niki dobrodosla i brzo nam otisla na veseliju temu ❤️ Nije rano za test!
Breskvaje kod tebe +?
Ja sam u cekanju M, za 4 ili 5 dana i onda nade polazem u ivf… bar jedan postupak cu proci…
Ejjjj Vuky....bas mi je drago da si se javila. Kako si? Hvala ti 😉. Joj drzim 🤞 da vam uspije iz prve. Ma hoce bit ce to sve super. Joj obavjestavaj nas svakako kako ide u postupku. 🤗❤
Pozdrav cure, ❤️❤️❤️
Ovako stvari stoje, 10 dpo piskila test i neznam sta vidim. Eto doslovno buljim u njega vidim sjenu pa je onda ne vidim. Reko odustajem za danas, i otisla kupit 2 digitalca,za sutra i preksutra pa cemo vidit.
Temp mi je ista kao i jucer,ostale cikluse je pocela padat na danasnji dan,ako i sutra bude povisena eee onda cu bas bit optimisticna. Od ostalih simptoma,cice dalje bole,nisam napuhana ni najmanje ... to sam skuzila tek danas da nisam napuhana bila ni jedan dan nakon O,zanimljivo....
Malo motivacije ,zelim da sto prije svi zasjenimo ovaj forum plusicima,mislit pozitivno,ne bedirat se.
Nikad ne odustat. Ja sam spremna na sve,rekla sam da mi je ovo 4 ciklus truda,ako nista ne bude do Nove godine onda idem kod ginica da vidim kako cemo dalje.
Lijepo je znat i osjetit podrsku i smatram da je ovaj forum nesto sto svakoj zeni treba jer zivimo u svijetu di se covjek srami rec kako se osjeca jer te odmah osude ko da si lud. Mi smo sve jake da nismo ni svjesne,i nikad ne odustajete od svoga cilja. Ignorirati pitanja kad ces rodit,trebas i te fore.... a zapravo nitko nezna koliko se trudimo i ulazemo u sve ovo. Sve dolazi s razlogom i SVE cemo ugledat plusice kad tad. Samo treba doci pravo vrijeme.... Ljubim vas ❤️💋
Sortiraj odgovore
Najstariji