Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    08. Travanj 2019. 23:58

E pa i ja volim 3-4mj, isto sam u 3mj zatrudnila a u 4om saznala i eno moja mrva i s 2god i 3mj.
    Ja sam bila probala vrkutu al mi se ciklus pomješao pa odustala. Možda ovaj put bude bolje. 
    Da da temperatura skoči otprilike 3 dana nakon ovulacije. 
    Trakice piškim popodne obično mi je mokraća tada koncentriranija, valjda... Uglavnom ulovim pik uvijek samo ovulacije su mi kasno u ciklusu pa se načekam do tada. 
    Ne znam kolika mi je osjetljivost lh trakica, piše nešto na kineski 😂😂

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    09. Travanj 2019. 06:48

Jutro!Ja koristim sa e baya zelene lh trakuce.budu jeftine a brzo dodju.mislim da je osjetljuvist 20 
    Ako kome treba proslijedim link.Definitivno nisam u ovulaciji jos .cak mi i jutarnja temperatura nije skocila sto znaci da nije ni doslo do ovulacije.Znaci jos cekam....meni trakica isto pokaze piskala nakon par sati ili opet za sat.i to mi najjaca bude oko13 ili 14 h.eto mozda nekom bude ova info od koristi

09. Travanj 2019. 07:54

Jutro :) Mallla da i ja znam imati kasno ovulacije. Prosli mjesec mi bila na 39 DC. Uzas. A evo ovaj mjesec na 21 DC. Pa sad ti budi normalan. 😱Ne znam dal ste koristile i proizvode od Mace. Ja jesam prije. Macin prah. A sad imam kapsule jer nisam mogla podnjet tak okus. Inace jedna poznanica je nakon vrkute ostala trudna a druga nakon sto je koristila Macu. E sad. Dal je slucajno ili ne al mislim da nije na stetu. Ja pojem ASS 150 mg...magnezij forte i folnu 400. Saljem vam svoj trenutni grafic. On si je izracuno da bi O bila u subotu i da mi je krenula Lutealna faza. Te da mogu testic raditi 25.4 🤣 Imate li vi svoje grafice?
    Zvjeudica37 stavi link. Svakako dobro dode. A i da znam preporuciti dalje. Jer ovako kupovanje u apoteci je poprilicno skupo. Pogotovo ako ganjas O od zadnjeg dana 😈

09. Travanj 2019. 07:54

I jos jedna 

09. Travanj 2019. 07:56

zvjezdica37

Jutro!Ja koristim sa e baya zelene lh trakuce.budu jeftine a brzo dodju.mislim da je osjetljuvist 20
    Ako kome treba proslijedim link.Definitivno nisam u ovulaciji jos .cak mi i jutarnja temperatura nije skocila sto znaci da nije ni doslo do ovulacije.Znaci jos cekam….meni trakica isto pokaze piskala nakon par sati ili opet za sat.i to mi najjaca bude oko13 ili 14 h.eto mozda nekom bude ova info od koristi

Mozda ti ovaj mjesec bude kasnija O nego obicno. 

09. Travanj 2019. 08:04

LjubicicaX Hhhhhj znam taj osjecaj 😁 al dobro sve je to normalno u takvom iscekivanju. Tako da nama je sve dopusteno. A znas kako ja kazem. Najgore sta moze biti da bude -. Ali mi to onda da jos vise elana. Daaaaa bodrit cemo se jer stvarno smo na par dana razlike. 🤞💪🤗

annika
    09. Travanj 2019. 13:14

Cure, hvala puno poslusala sam vas i testirala u 13 nakon 3 sata bez wc-a i s malo tekucine. Trakica tamni

Mi se i jucer bacili u akciju, cinilo mi se po svemi fa je O tu, zao mi bilo propustiti ako trakice ne funkcioniraju

[iimg]

zvjezdica37
    09. Travanj 2019. 13:37

Annika gotovo je ista boja crtica.ja imam takav test i nije mi do sada pokazalo kao tebi.I jos k tome dugo treba da potamni.Martina gdje kupis macine kapsule?Navodno sam citala po forumima da ima vise vrste marulje i samo odredjena se pije a dali je uopce marulja ista sto i maca...?
    Danas popodne ponovo piskanje na trakicu.Malo me zapeklo s lijeve strane  i to je sve.Ne osjecam nikad ovulacije.Javljajte i vi cure svioje simptome i znakove ...danas cemo ponovo u akciju i evo sve vas da pitam za misljenje.Dali je bitno da nakon odnosa ostanes lezat pola sata jer ja nikad to ne radim posto mi se neda.A eventualno drugi dan kapne jos nesto u tragu na gacice.inace imam osjecaj da je sve u roku sat vremena iscurilo.
    Neznam koliko je vazna info da ima retroverziju maternice 

zvjezdica37
    09. Travanj 2019. 13:42

Mallla

E pa i ja volim 3-4mj, isto sam u 3mj zatrudnila a u 4om saznala i eno moja mrva i s 2god i 3mj.
    Ja sam bila probala vrkutu al mi se ciklus pomješao pa odustala. Možda ovaj put bude bolje.
    Da da temperatura skoči otprilike 3 dana nakon ovulacije.
    Trakice piškim popodne obično mi je mokraća tada koncentriranija, valjda… Uglavnom ulovim pik uvijek samo ovulacije su mi kasno u ciklusu pa se načekam do tada.
    Ne znam kolika mi je osjetljivost lh trakica, piš

Koliko slucajnosti i koliko zena na istu temu u ova dva dana.Bas superrrr🤩
    Dali si pocela piskati.kako kod tebe izgleda lh trakica ako nije problem poslikati da vidim jer izgleda neznam ocitati svoje .danas cu ponoviti pa cu viditi

annika
    09. Travanj 2019. 13:58

zvjezdice jel to zabačena maternica? Ako je, mislim da je bitno da ostaneš ležati. Čak i da smotaš ručnik ili jastučić staviš ispod guze. prijateljica mi ima zabačenu maternicu

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.