evo Mojih u 18h i 21:30, rekla bi da je to pik ili će nekad noćas bit još tamnije. Akcija izvršena...
url=https://lilypie.com]
Mallla ja bih rekla da su iste boje.. probaj jos jednom sutra da budes sigurna .. čestitam na piku i puno sreće da se ugnijezdi 🤞 kao i drugoj curi koja je uhvatila pik.
Zvjezdice poznajem tvoju muku s trakicama, i ja sam se borila dobra 2-3 ciklusa dok nisam pik uhvatila. Ja bih rekla jos one prve dvije svijetle trakice od neki dan da su bile iste debljine, ako ste pokrili nemaj brige 🤞
Htjela sam vam samo savjetovati aplikaciju Glow u kojoj imate opciju slikanja i spremanja LH testova, automatski prepozna pik. Ja ju koristim samo zbog te opcije
ako je ovulacija u iducih 24- 48 h da veceras opet krenemo u akciju ili da cekam sutra?
Wow super izgleda i to je najvjerovatnije to.Ako mislis na kvalitetu sperme mozete i svaki drugi dan.Da malo nadodju.ja sam kao jucer nakon odnosa lezala malo i jos uvijek nema povrata nazad...ako kuzis...juteos dvije tri kapi samo sperme a gdje je ostatak neznam.Malo se opustite i sad ce i ovulacija😊
evo Mojih u 18h i 21:30, rekla bi da je to pik ili će nekad noćas bit još tamnije. Akcija izvršena…
Odlicno izgledaju.sad jos popratis porast temperature i to bi trwbalo bit to😀
evo Mojih u 18h i 21:30, rekla bi da je to pik ili će nekad noćas bit još tamnije. Akcija izvršena…
Super su. Odlicno. Sad malo opustanja i srzim 🤞😁
Zvjezdice nastavi radit trakice mozda opet bufe 21dc ili će se potvrdit da je bila, svakako bi trebala temp. Potvrdit.
Martina spavaš zatvorenih usta? Oni što spavaju otvorenik (kao ja) ne mogu oralno mjeriti. E da Fertility Friend je odličan i ja ga imam.
Pomislila sam da nije ova krv od vaginalnog mjerenja temp? Iako imam toplomjer sa savitljivim vrhom. Nismo imali akciju 2 dana tako da nije krv od toga… Baš sam 😣
Al dobro pratit ću pa ćemo vidit.
Ne vjerujem da ti je krv od toplomjera.ipak se ne mozes samo tako ozijediti do krvi .Mozda malo hormoni zezaju.jel jos krvaris?
Malla, nisam upratila, piješ li još vrkutu? Meni je od nje znalo biti u toku ciklusa par puta tako, ili ti je možda ovulacijsko krvarenje? :D U svakom slučaju, prati.
Anika, i meni to liči na pik jer su crtice iste boje, jesi li piškila drugu trakicu? Ima li promjena u odnosu na prvu od danas?
Zvjezdice, moguće da ti je već bila O, ako ste već to pokrili akcijanjem, onda ne brini :) Ali na tvom mjestu, ja bih još koji dan pratila trakice, čisto da budem sigurna.
Taj macin prah koji ste spomenule, pijem od prije neki dan. Čitala sam da je dobar za regulisanje testosterona kojeg sam prepuna :D
A iako nema zaležanu maternicu, obavezno odležim pola sata poslije odnosa i pravim svijeću :D
Eto cure sretno sa ganjanjem pika :*
Pokriveno zadnja dva dana i planiram i danas pokrit.I jos naravno piskat.Nadamo se 🤞🤞
Anika sex na meniju… Bolje da plivači čekaju nego da ukasne. Ovo ti je sad baš pravi pik. Inače ja tupim da je prvih 8h nakon pika vrijeme za sex… Nemam znanstvenih činjenica za to osim da je meni tako uspjelo.
Martina, ja budala uzela membership, ali imaš i opciju 30 dana free. S tim da i bez membershipa on proračuna kada će biti O ako ima na temelju čega, pa ti izbaci prosjeke. Ali kako je tebi 1mj onda ne može tako proračunati nego prati što ti upisuješ
Zatrudnila si uz pomoc trakica? Ma da ja imam free ono sta dobis kad skines na trg play. Da sad sam ukucala jos neke parametre sa druge aplikacije i izracuno mi lutelnu fazu od 12 dana. Tako da curke drzite fige. Sad smo na 4 danu. Odbrojavam jos 8 pa da vidimo sta smo uradili ovak mjesec 🤣🤣 inace tem.danas 36.4. Dobro je. Nije ispod crte 😁
Mallla ja bih rekla da su iste boje.. probaj jos jednom sutra da budes sigurna .. čestitam na piku i puno sreće da se ugnijezdi 🤞 kao i drugoj curi koja je uhvatila pik.
Zvjezdice poznajem tvoju muku s trakicama, i ja sam se borila dobra 2-3 ciklusa dok nisam pik uhvatila. Ja bih rekla jos one prve dvije svijetle trakice od neki dan da su bile iste debljine, ako ste pokrili nemaj brige 🤞
Htjela sam vam samo savjetovati aplikaciju Glow u kojoj imate opciju slikanja i spremanja LH testova, automatski prepozna pik. Ja ju koristim samo zbog
Danas cu takodjer pratiti trakicu .po kalendaru bi danas trebala bit ovulacija sto se poklapa sa trakicom od prije dva dana .Mizda meni pik traje kratko.temperatura jos drzi nisko ali evo...sacekam pa vidim.Kako je kod tebe stanje
Htjela sam vam samo savjetovati aplikaciju Glow u kojoj imate opciju slikanja i spremanja LH testova, automatski prepozna pik. Ja ju koristim samo zbog
Danas cu takodjer pratiti trakicu .po kalendaru bi danas trebala bit ovulacija sto se poklapa sa trakicom od prije dva dana .Mizda meni pik traje kratko.temperatura jos drzi nisko ali evo…sacekam pa vidim.Kako je kod tebe stanje
Drzimo ti 🤞🤞za pik i neka je svima danas sretan i ugodan dan 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji