Nisam nikad radila sa digitalnim lh testom pa neznam.Smajlic govori da je to to!Sad akcija hehe.
Lusy koje si trakice koristila?mozda ti trebaju osjetljivije ?probaj cisto da vidis kako bi izgledaloSlazem se da treba nekoliko ciklusa probavati sa trakicama.evo meni situacija uopce nije jasna kod mene.Jucer nista vidljivo na trakici.juteos oko11h nista da bi u 14h bila crtica gotovo ista kao i kontrolna.hm...iako moram napomenuti da trakice nikad ne mogu ocitati kroz 10mìn jer se tek pojavi kroz pola sata rezultat.
Pliz nek me netko prosvjetli.
Mallla ovo bi znacilo da mi ranije dolazi ciklus jer ti si prije mene dobila jel?ja sam imala 26.3zadnju M a vec mi se crveni test
Nisam nikad radila sa digitalnim lh testom pa neznam.Smajlic govori da je to to!Sad akcija hehe.
Lusy koje si trakice koristila?mozda ti trebaju osjetljivije ?probaj cisto da vidis kako bi izgledaloSlazem se da treba nekoliko ciklusa probavati sa trakicama.evo meni situacija uopce nije jasna kod mene.Jucer nista vidljivo na trakici.juteos oko11h nista da bi u 14h bila crtica gotovo ista kao i kontrolna.hm…iako moram napomenuti da trakice nikad ne mogu ocitati kroz 10mìn jer se tek pojavi kroz pola sata rezultat.
Pliz nek me netko prosvjetli.
Mallla ovo bi znacilo da mi ranije dolazi ciklus jer ti si prije mene dobila jel?ja sam imala 26.3zadnju M a vec mi se crveni test
Hmmmm malo izgleda svijetlija ok kontrolne. Meni je 8 dana bila tak slabija i onda je jucer i danaa evo ful tamna. Probala sam i sa drugim testom. Isto mi ispalo. Ovaj digitalni ima trakice i smajlica. Ja mislim da ce ti za koji dan biti bas tamna tamna crta i da ce biti to to onda :)
Kod tebe je bas fino tamna.ja sam uradila jos jednu veceras ali je svjetlija od prethodne tako da cu tek sutra .a inace koji ti je ovo dan ciklusa?
Kod tebe je bas fino tamna.ja sam uradila jos jednu veceras ali je svjetlija od prethodne tako da cu tek sutra .a inace koji ti je ovo dan ciklusa?
Da da napravi jos. Meni ti je 23 dan ciklusa. Moji su periodi od 28 do 52 dana...uzas...zato mi je reko ginekolog da krenem sa tim trakicama. Prosli ciklus mi je bila 39 dan ciklusa.
Zvjezdice js dobila 25.3 na večer.
Ta trakica je još prilično svijetla, treba baš bit tamna. Ja očekujem kroz 3-4 dana da bi kod mene mogla bit a mjerim i bazalnu ovaj put vaginalno pa će mi služit za potvrdu!
url=https://lilypie.com]
Eto danas negativan test ovulacije. Znaci imala sam dva dana poz sto je ok koliko sam citala na netu. Obavili sve kak treba. E sad cekanje na 😈 koja bi kao trebala biti za nekih 2 tjedna. Znam da ako i bude ovulacije ne mora nuzno biti da je i folikul pukao. Jer mora puc da bi se mogao oploditi. Al zato je to slatko iscekivanje. :)
Zvjezdica37 jesi uradila danas?
Mallla jesi mjerila bazalnu prije oralno? Usporedujes li bazalnu sa trakicama?
Nitko nam ne moze garantirat dali ce folikul puci to si Martina u pravu ali barem se mozemo nadatt kao da je .Mislim da je veca vjerovatnoca da se desila ovulacija u ciklusima koji su uredni tj 28 do36dana.
Dosta sam citala da se anovulatorni ciklusi zapravo desavaju kad su menge neredovite.Al eto ja imam maltene uredne pa opet nista.
Ej nisam jos piskala jer sam na poslu ali evo necu sad do pola4 ici na wc pa cu javit kakva je trakica.Pila sam ovih dana (na jedvite jade dvije case)marulju.znaci gorka je i grozna.Evo danas mi se sluz cijedi i bas se nelagodno osjecam ,vjetovatno ce bit ovulacija...
Sortiraj odgovore
Najstariji