zvjezdice jel to zabačena maternica? Ako je, mislim da je bitno da ostaneš ležati. Čak i da smotaš ručnik ili jastučić staviš ispod guze. prijateljica mi ima zabačenu maternicu
Da zabacena na ledjima.Ma legnem tu i tamo na 15min nakon odnosa.evo danas cu probat odlezat.hehe
Cure, hvala punoposlusala sam vas i testirala u 13 nakon 3 sata bez wc-a i s malo tekucine. Trakica tamni
Treba jos potamniti, jel tako?Opet cu oko 6
Mi se i jucer bacili u akciju, cinilo mi se po svemi fa je O tu, zao mi bilo propustiti ako trakice ne funkcioniraju
Samo vi akcijajte 🤣🤣 i ti se jos testiraj. Mislim da jos malo a to bi trebalo biti to 😁
zvjezdice jel to zabačena maternica? Ako je, mislim da je bitno da ostaneš ležati. Čak i da smotaš ručnik ili jastučić staviš ispod guze. prijateljica mi ima zabačenu maternicu
Da zabacena na ledjima.Ma legnem tu i tamo na 15min nakon odnosa.evo danas cu probat odlezat.hehe
Pa kazu da bi bilo dobro malo odlezati. E sad..ja nemam tu naviku. Mozda minut dva tri i to je to. Nije da odem odmah kopat krompir ali niti ne mirujem bas. A kazi da je dobro kao malo zadignuti guzu.
Macine kapsule mi je kupila frendica u Srbiji. Jet inace ja zivim u Njemackoj a ona je bila dolje pa mi je uzela. Negdje u ljekarni. Marulja i Maca je isto. Samo kako tko ju zove. Macin prah sam ovdje kupila u Njemackoj al kazem ima bas specifican miris i ja prah nisam mogla. Kapsule ajd progutas na brzinu sokom i dobro. Navodno jako dobro i zdravo. Opcenito za sve a posebno za zene sa problemima. Ne znam gdje zivis ti ali mislim da u svim boljim ljekarnama mozes kupiti.
Martina ja sam u Hrvatskoj.Blizu mi je Srbija tako da ako se odlucim mogu otici kupiti.Btw trakice su i dalje svjetlije .Oba dvije od danas...osjecam plodne dana ali evo jos nece biti ovulacije izgleda koji dan...
Annika kakva ti je trakica
Anika meni to izgleda kao pik jer iste boje su crte, ali poprati još pa ćeš sa sigurnošću znati.
Počela sam s trakicama i bliži se O, mogao bi večeras ili sutra bit pik.
url=https://lilypie.com]
Nije meni još bila O pa nema baš smisla moj graf.. Još....
Ali nešto me muči, imam neki iscjedak "slinav" s primjesama svježe krvi... Ne kužim... Jučer je bila kao jedna nit, a danas više. Nisam to nikad imala, ima netko ideju šta bi to moglo bit?
Martina kojom metodom mjeriš temp? Jel već duže mjeriš ili je ovo prvi mj?
Martina ja sam u Hrvatskoj.Blizu mi je Srbija tako da ako se odlucim mogu otici kupiti.Btw trakice su i dalje svjetlije .Oba dvije od danas…osjecam plodne dana ali evo jos nece biti ovulacije izgleda koji dan…
Annika kakva ti je trakica
Bit ce bit ce. Znas da danas moze biti svijetla sutra tamna. Nema pravila. Nekom postepeno tamni nekom odmah. Ma vjerujem da ima tog i u Srbijij. I ja sam iz Hrvataske inace al eto i mi dosli u Njemacku.
Martina kojom metodom mjeriš temp? Jel već duže mjeriš ili je ovo prvi mj?
Ma ovo prvi mjesec. Digitalni toplomjerom. Oralno. Ujutro cim se dignem. Ma ja znam samo koliko se razumim u grafove da mi se sad temperatura nesmije spustiti ispod vodoravne crvene crte. Svakom bude drugacije. Aplikacija je super jer on sam sebi stvori neku prosjecnu tocku temperature koju stavi na sredinu s obzirom na unos podataka. A vjerujem da je jos bolje kad ima i od par mjeseci podaci.
Sortiraj odgovore
Najstariji