Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    09. Travanj 2019. 21:16

ovo je moj trenutni graf... Nadam se da će kroz dan dva bit s vidljivim porastom a večeras planiram akciju

url=https://lilypie.com]

annika
    09. Travanj 2019. 21:16

ako je ovulacija u iducih 24- 48 h da veceras opet krenemo u akciju ili da cekam sutra?

[iimg]

annika
    09. Travanj 2019. 21:20

i kad sutra? ujutro u 5 prije posla ili da čekam večer, ili i ujutro i navečer? aaaaaa koliko pitanja
    https://spermmeetseggplan.com/smep-step-by-step/   po ovome danas i iduća tri dana, jučer već jesmo. Mislim, inače smo aktivni ali ne razmišljam o muževim plivačima. Ipak je on čovjek u 40-oj, 4. dan zaredom su već svi preumorni da stignu do cilja

[iimg]

09. Travanj 2019. 21:22

Mallla

ovo je moj trenutni graf… Nadam se da će kroz dan dva bit s vidljivim porastom a večeras planiram akciju

Da vis kak tebi pokaze kad bi ti kakti trebala biti O. Jel to imas neki memberahip ili ono obicno. Mozda meni nece posto mi je tek prvi mjesec da upisujem tem i ostalo pa nema po cemu izracunati? 

09. Travanj 2019. 21:24

annika

ako je ovulacija u iducih 24- 48 h da veceras opet krenemo u akciju ili da cekam sutra?

Ma ja.bi na tvom mjestu i danas i sutra. A mozda i prekosutra. Za svaki slucaj 😁👍

09. Travanj 2019. 21:28

Martina1982

Mallla

ovo je moj trenutni graf… Nadam se da će kroz dan dva bit s vidljivim porastom a večeras planiram akciju

Da vis kak tebi pokaze kad bi ti kakti trebala biti O. Jel to imas neki memberahip ili ono obicno. Mozda meni nece posto mi je tek prvi mjesec da upisujem tem i ostalo pa nema po cemu izracunati?

Da da u akciju 😁. 
    Da niska je. To i mene brine al ajd vidit cemo ovih dana.

annika
    09. Travanj 2019. 21:28

Martina1982

annika

Ma ja.bi na tvom mjestu i danas i sutra. A mozda i prekosutra. Za svaki slucaj 😁👍

Što je sigurno, sigurno je 

[iimg]

annika
    09. Travanj 2019. 21:29

Ja inače pijem vitex već par mjeseci, i folnu. Mislila sam ako ne upali ovaj mjesec, otići tražiti uputnicu za hormone

[iimg]

09. Travanj 2019. 21:30

annika

Martina1982

annika

Što je sigurno, sigurno je

🤣🤣🤣🤣 bas to 

Mallla
    09. Travanj 2019. 23:00

Anika sex na meniju... Bolje da plivači čekaju nego da ukasne. Ovo ti je sad baš pravi pik. Inače ja tupim da je prvih 8h nakon pika vrijeme za sex... Nemam znanstvenih činjenica za to osim da je meni tako uspjelo. 
    Martina, ja budala uzela membership, ali imaš i opciju 30 dana free. S tim da i bez membershipa on proračuna kada će biti O ako ima na temelju čega, pa ti izbaci prosjeke. Ali kako je tebi 1mj onda ne može tako proračunati nego prati što ti upisuješ

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.