Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Travanj 2019. 19:18

Mallla

Nije meni još bila O pa nema baš smisla moj graf.. Još….
    Ali nešto me muči, imam neki iscjedak "slinav" s primjesama svježe krvi… Ne kužim… Jučer je bila kao jedna nit, a danas više. Nisam to nikad imala, ima netko ideju šta bi to moglo bit?

Da mozda nije neka zilica pukla ili mozda ima veze sa ovulacijom Citala sam da se znalo desavati zenama al stvarni uzrok ne znam. Bus vidla koliki ce ti trajati.

zvjezdica37
    09. Travanj 2019. 19:23

Mallla

Ali nešto me muči, imam neki iscjedak "slinav" s primjesama svježe krvi… Ne kužim… Jučer je bila kao jedna nit, a danas više. Nisam to nikad imala, ima netko ideju šta bi to moglo bit?

Mallla izgleda sa ce ti se uskoro desiti pik.Ja mislim da je meni mozda bio u prolasku pik prekjucer jer od tada ni jedna nije potamnila vise a to bi se poklopilo da danas ide ovulacija i za 14 dana eventualno novi ciklus.Sto reci za iscjedak.Imala sam prije 2mjeseca dan poslije odnosa trag svjeze krvi na papiru pa sam mislila da je mozda ovulacija.Jesi imala odnos skoro?Mozda ti je usljed odnosa ili ovuliras ipak.prati pa javi

Mallla
    09. Travanj 2019. 19:31

Zvjezdice nastavi radit trakice mozda opet bufe 21dc ili će se potvrdit da je bila, svakako bi trebala temp. Potvrdit. 
    Martina spavaš zatvorenih usta? Oni što spavaju otvorenik (kao ja) ne mogu oralno mjeriti. E da Fertility Friend je odličan i ja ga imam.
    Pomislila sam da nije ova krv od vaginalnog mjerenja temp? Iako imam toplomjer sa savitljivim vrhom. Nismo imali akciju 2 dana tako da nije krv od toga... Baš sam 😣
    Al dobro pratit ću pa ćemo vidit. 

url=https://lilypie.com]

LjubičicaX
    09. Travanj 2019. 19:33

Malla, nisam upratila, piješ li još vrkutu? Meni je od nje znalo biti u toku ciklusa par puta tako, ili ti je možda ovulacijsko krvarenje? :D U svakom slučaju, prati.
    Anika, i meni to liči na pik jer su crtice iste boje, jesi li piškila drugu trakicu? Ima li promjena u odnosu na prvu od danas?
    Zvjezdice, moguće da ti je već bila O, ako ste već to pokrili akcijanjem, onda ne brini :) Ali na tvom mjestu, ja bih još koji dan pratila trakice, čisto da budem sigurna.
    Taj macin prah koji ste spomenule, pijem od prije neki dan. Čitala sam da je dobar za regulisanje testosterona kojeg sam prepuna :D
    A iako nema zaležanu maternicu, obavezno odležim pola sata poslije odnosa i pravim svijeću :D
    Eto cure sretno sa ganjanjem pika :* 

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    09. Travanj 2019. 19:36

Ispravka! Mislila sam na zabačenu maternicu, a ne zaležanu :D

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

09. Travanj 2019. 19:52

Mallla

Zvjezdice nastavi radit trakice mozda opet bufe 21dc ili će se potvrdit da je bila, svakako bi trebala temp. Potvrdit.
    Martina spavaš zatvorenih usta? Oni što spavaju otvorenik (kao ja) ne mogu oralno mjeriti. E da Fertility Friend je odličan i ja ga imam.
    Pomislila sam da nije ova krv od vaginalnog mjerenja temp? Iako imam toplomjer sa savitljivim vrhom. Nismo imali akciju 2 dana tako da nije krv od toga… Baš sam 😣
    Al dobro pratit ću pa ćemo vidit.

Da zatvorenih. Valjda. 🤔 nikad mi do sad nije muz reko da me vidio da spavam sa otvorenim ustima. A spavam non stop na trbuhu tak da mislim da ne. Znas sta me jedino kod mog grafa brine. Nema.bas neki znacajan pad pa porast temperature. Ima od prije al tad nije bila ovulacija. Bar je test O bio negativan. Skuzila sam samo eto sta sam napisala da ne smije past ispod crte. 🙄😒

09. Travanj 2019. 19:55

Martina1982

zvjezdica37

Martina ja sam u Hrvatskoj.Blizu mi je Srbija tako da ako se odlucim mogu otici kupiti.Btw trakice su i dalje svjetlije .Oba dvije od danas…osjecam plodne dana ali evo jos nece biti ovulacije izgleda koji dan…
    Annika kakva ti je trakica

Bit ce bit ce. Znas da danas moze biti svijetla sutra tamna. Nema pravila. Nekom postepeno tamni nekom odmah. Ma vjerujem da ima tog i u Srbijij. I ja sam iz Hrvataske inace al eto i mi dosli u Njemacku.

Sad sam vidla sta sam napisala.🤣🤣🤣🤣🤣 mislila sam da sigurno tog ima i u Hrvatskoj....🤣🤣🤣🤣😊😊😊😊

zvjezdica37
    09. Travanj 2019. 20:41

Martina1982

Martina1982

zvjezdica37

Martina ja sam u Hrvatskoj.Blizu mi je Srbija tako da ako se odlucim mogu otici kupiti.Btw trakice su i dalje svjetlije .Oba dvije od danas…osjecam plodne dana ali evo jos nece biti ovulacije izgleda koji dan…
    Annika kakva ti je trakica

Bit ce bit ce. Znas da danas moze biti svijetla sutra tamna. Nema pravila. Nekom postepeno tamni nekom odmah. Ma vjerujem da ima tog i u Srbijij. I ja sam iz Hrvataske inace al eto i mi dosli u Njemacku.

Sad sam vidla sta sam napisala.🤣🤣🤣🤣🤣 mislila sam da sigurno tog ima i u Hrvatskoj….🤣🤣🤣🤣😊😊😊😊

Hahha a ja procitala i uopce nisam skuzila nista cudno🤣😂🤣😂 
    Uglavnom razumijemo se

annika
    09. Travanj 2019. 21:11

Mallla

Ja sam znala imati kad mi je bila ovulacija

[iimg]

Mallla
    09. Travanj 2019. 21:14

Ljubičica ne pijem vrkutu, trenutno ne pijem ništa. Mislim se početi s vrkutom opet malo al to je za sad samo ideja. Al evo ova krv mi baš čudna jer nisam nikad imala tako vandredno krvarenje. 
    Martina baš sam pitala jel spavaš zatvorenih usta jer mi se čini dosta niska temp u tvom grafu, ali svaka je žena drugačija pa nije baš neko mjerilo. Da sad ti ne bi trebala padat temp. Ispod crte. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.