Martina u principu bi ti sad trebala dobit kroz 15dana ili mozes vec u to doba neki testic probat uradit.
Mallla kako ti se cini vaginalno mjerenje temp?
Dali se snalazis i kako se krecu tvoje twmperature .Totalno sam zapostavila pracenje temperature kao jednu od metoda pomoci.Eh bas sam odgovorna ovaj mjesec.Valjda mi dojadilo non stop neko pracenje
Nitko nam ne moze garantirat dali ce folikul puci to si Martina u pravu ali barem se mozemo nadatt kao da je .Mislim da je veca vjerovatnoca da se desila ovulacija u ciklusima koji su uredni tj 28 do36dana.
Dosta sam citala da se anovulatorni ciklusi zapravo desavaju kad su menge neredovite.Al eto ja imam maltene uredne pa opet nista.
Ej nisam jos piskala jer sam na poslu ali evo necu sad do pola4 ici na wc pa cu javit kakva je trakica.Pila sam ovih dana (na jedvite jade dvije case)marulju.znaci gorka je i grozna.Evo danas mi se sluz cijedi i bas se nelagodno osjecam ,vjetovatno ce bit ovulacija…
Da istina. U nadi je spas :) Najbolja je folikulometrija. To cu sljedeci mjesec ak ovaj ne upali. Da da i ja mislim da jest veca vjerojatnost kod takvih ciklusa. Ja se iskreno nadam necem jer je bila sad na 23 dan pa + 14 dana bi bilo da bi trebala doc na 37 dan. E pa da vidimo
Jer citam da ovaj drugi dio ciklus nakon ovulacije u vecini bude do 14 dana i da se on ne mijenja. Na mom kalendaricu je to istina jer imam 2 trudnoce i pase sve. E sluz je superrrrr toooo se trazi. Tako je bilo i meni. Drzim figeeee. Javi kako je proslo :)
Nitko nam ne moze garantirat dali ce folikul puci to si Martina u pravu ali barem se mozemo nadatt kao da je .Mislim da je veca vjerovatnoca da se desila ovulacija u ciklusima koji su uredni tj 28 do36dana.
Dosta sam citala da se anovulatorni ciklusi zapravo desavaju kad su menge neredovite.Al eto ja imam maltene uredne pa opet nista.
Ej nisam jos piskala jer sam na poslu ali evo necu sad do pola4 ici na wc pa cu javit kakva je trakica.Pila sam ovih dana (na jedvite jade dvije case)marulju.znaci gorka je i grozna.Evo danas mi se sluz cijedi i bas se nelagodno osjecam ,vjetovatno ce bit ovulacija…
Da istina. U nadi je spas :) Najbolja je folikulometrija. To cu sljedeci mjesec ak ovaj ne upali. Da da i ja mislim da jest veca vjerojatnost kod takvih ciklusa. Ja se iskreno nadam necem jer je bila sad na 23 dan pa + 14 dana bi bilo da bi trebala doc na 37 dan. E pa da vidimo
Jer citam da ovaj drugi dio ciklus nakon ovulacije u vecini bude do 14 dana i da se on ne mijenja. Na mom kalendaricu je to istina jer imam 2 trudnoce iza sebe i pase sve. E sluz je superrrrr toooo se trazi. Tako je bilo i meni. Drzim figeeee. Javi kako je proslo :)
Mislim da sam se zbunila ili krivo racunam ili mi vi evo recite.Prve dvije trakice su od jucer a druge dvije od danas popodne s tim da jucer nisam imala vodenkasti iscjedak dok danas se obilno pojavio.Dali je moguce da ne ocitavam dobro trakice tj da je trakica od jucer tamnija od stajanja.
Sori na zutilu to je od b komplexa
Mislim da sam se zbunila ili krivo racunam ili mi vi evo recite.Prve dvije trakice su od jucer a druge dvije od danas popodne s tim da jucer nisam imala vodenkasti iscjedak dok danas se obilno pojavio.Dali je moguce da ne ocitavam dobro trakice tj da je trakica od jucer tamnija od stajanja.
Sori na zutilu to je od b komplexa
Ne vidim bas dobro ali nekako mi se cini da je ova skroz lijeva do prata najtamnija. Nema veze na zutilu sve je to za ljude 🤣🤣
Zvjezdica37 koji ti je ono dan ciklusa? Ja bi na tvom mjestu u akciju i radila jos testica. Pa kud puklo puklo. Ak imas jos testica. Pa cea vidit. Ili ces dobiti 😈 ili + na kraju. Ja navijam za ovo drugo naravno :)
Zadnju mengu imala 26.3 tako da bi moglo doc do ovulacije al sutra cu jos pravit testica.mozda nas ovaj mjesec iznenadi plusmislim da smo samo 2 do3 dana razlike ako cemo racunati da ovuliramo
Zadnju mengu imala 26.3 tako da bi moglo doc do ovulacije al sutra cu jos pravit testica.mozda nas ovaj mjesec iznenadi plusmislim da smo samo 2 do3 dana razlike ako cemo racunati da ovuliramo
Daaaa sam ti radi testice. Hhhhhh stvarno da na par dana razlike smo. Weeeeeee.. Shvati sve to ko neku vrste igre. Ja sam jedva cekala da dodem doma i piskim trakicu 🤣. Sad cu iscekivati jos 2 tjedna, malo se odmoriti od ovih LH testica pa da isprobam onda i oni drugu vrstu testica. 🤣🤣 Ja ti stvarno drzim fige da napokon dobijete +. Jel ovo 37 na kraju zivotnih godina ili ? 😊 Znam da se damu to ne pita, ali ja imam 37. Sad u 3 mj navrsila pa cisto onako...
Zvjezdice jesi nekad uspila na tim trakicama uhvatit pik, meni je ta prva najtamnija ali i dalje daleko od onog što je pik. Jedino ako ti nije razrjrđena mokraća.
Je uspoređujem bazalnu i trakice i poklapaju se tj. Bazalna potvrdi trakicu al tek nakon 3 dana.
Mjerila sam pod pazuhom a sad mjerim vaginalno. Ok mi je vaginalno, izmjeri brže i nije neugodno, samo ovaj mj me stalno nešto "bolucka" al ne vjerujem da je to od mjerenja.
Još mi je niska temp. Oko 36.5.
Znači čajevi vam stvarno pojačaju sluz... Hmmm to mi je privlačno jer nije da imam neku baš sluz.
url=https://lilypie.com]
Ej ma ja nemam problem sa godinama haha bar ne zasada,tako da DAAAAAima veze sa godinama.upravo cu napunit 37 ovih dana.I super se osjecam ,mada ima dana da sam i onako u minus fazi.Sjecam se da sam prije 6godina u ovo vrijeme ostala trudna i bas me vezu uspomene za 3.i4.mjesec sto se toga tice .Pa nekako sve vidim leptire i romantiku u zraku ovih dana i nadam se da bi moglo opet da me tako nesto obraduje.UH bas bi mi dobro doslo da se jedno 9 mjeseci odmorim od posla jurnjave brzog tempa i posvetim se sebi i svojoj curki.Nisam dobroshvatila mozda tvoj post ,imas li do sada djece ?izvini ako smeta to pitanje.Moja curica je 5 godina i iskrwno prve 2godine nisam uopce htjela vise djece iz nekih raznoraznih razloga al se to vremenom promjenilo.eto to je ukratko od mene.
Sortiraj odgovore
Najstariji