MalaDi meni se cini da je to plusic, ponovi sutra s prvim jutarnjim urinom
Kad pricate o godinama i planovima za trudnocu, ja sam prije 7-8 godina prvo mislila da uopce ne zelim imati djecu i to mi je bilo skroz u redu, onda sam se predomislila 😊 i prije 2 smo poceli raditi na bebi, od tada sam imala 2 spontana i sad vec 10 mj.pokusavamo, ali jos nista, imam 32 godine, željela sam imati troje djece, ali cu biti sretna i zahvalba ako uspijem dobiti i jedno, nadam se da me karma nece kazniti jer sam prije govorila da mogu i bez djece😞
I ja sam uvijek govorila da nikad necu imat djecu jer mi idu na zivce 🙄
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
MalaDi meni se cini da je to plusic, ponovi sutra s prvim jutarnjim urinom
Kad pricate o godinama i planovima za trudnocu, ja sam prije 7-8 godina prvo mislila da uopce ne zelim imati djecu i to mi je bilo skroz u redu, onda sam se predomislila 😊 i prije 2 smo poceli raditi na bebi, od tada sam imala 2 spontana i sad vec 10 mj.pokusavamo, ali jos nista, imam 32 godine, željela sam imati troje djece, ali cu biti sretna i zahvalba ako uspijem dobiti i jedno, nadam se da me karma nece kazniti jer sam prije govorila da mogu i bez djece😞
I ja sam uvijek govorila da nikad necu imat djecu jer mi idu na zivce 🙄
Mislim da nas je dosta u nekom periodu zivota mislilo da ne zeli djecu, ali kako odrastemo (netko prije, netko kasnije😊) i to se promijeni.....nadam se da nas sve uskoro cekaju plusici i veeeeliki trbuščići😊😉
Cure dali je normalno da je lh pozitivan dva dana?
Mislim da je, meni je gin rekla da nakon sto dobijem poz trakicu da ih taj mjesec vise ne koristim
Lagano godina po godina i stiglo 37 laganih godinica.Imam curicu od 6 godina i nisam htjela vise djece te sam se grozila trudnoce ponovno i svega ali kad je proslo neko vrijeme i hormoni se smirili-nisam vise ostajala u drugom stanju..ima sad vec tri godine da nismo uspjeli.Kod mene sve ok a kod muza takodjer...ali puno pusi i nema neki ritam zbog posla...
Pokusali bezuspjesno ciljanim odnosima injekcijama tabletama propuhivanjem jajovoda...i rekla sam dosta!
Sve ce bit u svoje vrijeme-ili cu bit sretna s onim sto imam ili nikako😊cure sretno i da bude jos vise plusica‼‼🥰🥰
Pitanje za cure koje su trudne ostale ovaj mjesec ili ove koje vec imaju djecu...
Jel ste imale implatancijsko krvarenje mozda?
Pitanje za cure koje su trudne ostale ovaj mjesec ili ove koje vec imaju djecu…
Ja sam trudna i nisam ga imala, hvala Bogu
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Pocelo je malo roskasto, stize moja vjestica.. :/
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pitanje za cure koje su trudne ostale ovaj mjesec ili ove koje vec imaju djecu…
Imala i poklopilo se s danom očekivane M. Bilo je jako oskudno i rozo sa sluzi, kroz dva dana se javilo u par navrata, bez boli!
url=https://lilypie.com]
Aaaa tera nema, dogovor je dogovor.... Mi cemo skupa 😀
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji