Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    peggy95
    09. Listopad 2019. 17:46

Mika111

MalaDi meni se cini da je to plusic, ponovi sutra s prvim jutarnjim urinom
    Kad pricate o godinama i planovima za trudnocu, ja sam prije 7-8 godina prvo mislila da uopce ne zelim imati djecu i to mi je bilo skroz u redu, onda sam se predomislila 😊 i prije 2 smo poceli raditi na bebi, od tada sam imala 2 spontana i sad vec 10 mj.pokusavamo, ali jos nista, imam 32 godine, željela sam imati troje djece, ali cu biti sretna i zahvalba ako uspijem dobiti i jedno, nadam se da me karma nece kazniti jer sam prije govorila da mogu i bez djece😞

I ja sam uvijek govorila da nikad necu imat djecu jer mi idu na zivce 🙄

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Mika111
    09. Listopad 2019. 18:03

peggy95

Mika111

MalaDi meni se cini da je to plusic, ponovi sutra s prvim jutarnjim urinom
    Kad pricate o godinama i planovima za trudnocu, ja sam prije 7-8 godina prvo mislila da uopce ne zelim imati djecu i to mi je bilo skroz u redu, onda sam se predomislila 😊 i prije 2 smo poceli raditi na bebi, od tada sam imala 2 spontana i sad vec 10 mj.pokusavamo, ali jos nista, imam 32 godine, željela sam imati troje djece, ali cu biti sretna i zahvalba ako uspijem dobiti i jedno, nadam se da me karma nece kazniti jer sam prije govorila da mogu i bez djece😞

I ja sam uvijek govorila da nikad necu imat djecu jer mi idu na zivce 🙄

Mislim da nas je dosta u nekom periodu zivota mislilo da ne zeli djecu, ali kako odrastemo (netko prije, netko kasnije😊) i to se promijeni.....nadam se da nas sve uskoro cekaju plusici i veeeeliki trbuščići😊😉

Malamala
    09. Listopad 2019. 18:03

Cure dali je normalno da je lh pozitivan dva dana? 

Mala

Mika111
    09. Listopad 2019. 18:17

Tajchy00

Cure dali je normalno da je lh pozitivan dva dana?

Mislim da je, meni je gin rekla da nakon sto dobijem poz trakicu da ih taj mjesec vise ne koristim

zvjezdica37
    09. Listopad 2019. 18:37

Lagano godina po godina i stiglo 37 laganih godinica.Imam curicu od 6 godina i nisam htjela vise djece te sam se grozila trudnoce ponovno i svega ali kad je proslo neko vrijeme i hormoni se smirili-nisam vise ostajala u drugom stanju..ima sad vec tri godine da nismo uspjeli.Kod mene sve ok a kod muza takodjer...ali puno pusi i nema neki ritam zbog posla...
    Pokusali bezuspjesno ciljanim odnosima injekcijama tabletama propuhivanjem jajovoda...i rekla sam dosta!
    Sve ce bit u svoje vrijeme-ili cu bit sretna s onim sto imam ili nikako😊cure sretno i da bude jos vise plusica‼‼🥰🥰

09. Listopad 2019. 20:56

Pitanje za cure koje su trudne ostale ovaj mjesec ili ove koje vec imaju djecu...
    Jel ste imale implatancijsko krvarenje mozda?

Mikixy
    09. Listopad 2019. 21:07

MarinaI

Pitanje za cure koje su trudne ostale ovaj mjesec ili ove koje vec imaju djecu…

Ja sam trudna i nisam ga imala, hvala Bogu

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

tera_
    09. Listopad 2019. 21:15

Pocelo je malo roskasto, stize moja vjestica.. :/

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Mallla
    09. Listopad 2019. 21:26

MarinaI

Pitanje za cure koje su trudne ostale ovaj mjesec ili ove koje vec imaju djecu…

Imala i poklopilo se s danom očekivane M. Bilo je jako oskudno i rozo sa sluzi, kroz dva dana se javilo u par navrata, bez boli! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    09. Listopad 2019. 21:27

Aaaa tera nema, dogovor je dogovor.... Mi cemo skupa 😀

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.