Ja na prvom ne vidim ništa, ali na drugom se vidi definitivno.
Napravi ujutro s digitalnim.
Sretno! 🍀🍀
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
https://ibb.co/NtSwY78
Ja na ovom vidim isto sjenu, a na onom drugom je vidljivi plus. Probaj opet sutra, drzim fige 😍
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Ako ćep raditi clearblue digitalni čekaj dan očekivane M. A ako ćeš neki drugi možeš i ujutro.
Pretpistavljam da su to 10ml\u i vidi se sjena. Što znači da 25ml\u možda ne bi ništa pokazao. Strpljivo sačekaj ili izvadi betu. Sretno!
url=https://lilypie.com]
Hej cure drago mi je za vase plusice 😊
Ja sam se malo smirila. 😊
Ne pratim koji mi je dan ciklusa, nit pravim lh trakice, nit me zanima kad cu dobit.. seksamo se kad nam se seksa 🤣 neki dan sam otisla odmah piskit nakon seksa a muz se zacudio sav 🤣
Citam vas skoro svaki dan al nisam imala snage nista napisati. Vidim da ste pisale za godine i koliko ste djece htjele imati do odredene godine, eto mi smo bili sigurni da cemo imati 3 djece do 30. Dobro,tek mi je 24,muzu 26 ali jbg kad imamo problem i molim Boga sada da imamo barem jedno do 30.
MalaD ja mislim da je to plusic 😊
Sad ce biti duga zima pa cemo se svi vise grijat sa svojim muzicima 🤣
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Pozdrav cure,vidim sve smo si tu negdje s godinama ☺️
Ja ulazim u 30-u jos malo,moj dragi 35,trudimo se evo 3 ciklusa ovo je sad 4 ciklus,uz to da sam tek prosli mjesec skuzila da mi je O 15 dc 2 mjeseca za redom,
Ja sam danas 10 dc,a od petka sam na bolovanju pa cu se maknut od stresa s posla i vise psihicki odmorit i taman mi padaju plodni dani pa vjerujem da cu biti opustenija. Tako da cure ne odustajmo,zelim svima da sto prije ugledamo plusice i nastavimo se druziti u carima trudnoce. 💋❤️❤️
Curama koje su ugledale plusice cestitam ❤️🙃
MalaD i meni se cini da je to plusic, ponovi sutra s prvim jutarnjim urinom
Kad pricate o godinama i planovima za trudnocu, ja sam prije 7-8 godina prvo mislila da uopce ne zelim imati djecu i to mi je bilo skroz u redu, onda sam se predomislila 😊 i prije 2 smo poceli raditi na bebi, od tada sam imala 2 spontana i sad vec 10 mj.pokusavamo, ali jos nista, imam 32 godine, željela sam imati troje djece, ali cu biti sretna i zahvalba ako uspijem dobiti i jedno, nadam se da me karma nece kazniti jer sam prije govorila da mogu i bez djece😞
https://ibb.co/rMnsnQz
Evoo. Danas mi je xrtica najtamnija. 16. Dan ciklusa. Mislite da sam uspjela uloviti pik? Prvi mjesec ke da koristim trakice
Akcijanjeee….danas..sutra…prekosutraa…wuhuuuuu🤭🤭😉😉
Nadam se da ce ovaj mjesec biti plusic😁☺️
Mala
Kada pricamo o godinama i ja cu za 3 mjeseca 30.
Da me netko prije par godina pitao sta cu i kako cu sa 30, odgovorila bi mu pa vec cu imati jedno 2 bebe do tada. Kada ono sipak 😏
Nadam se da ce uskoro plus kod svih nas. Moramo vjerovati 😊
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Hvala vam.. Eh ja sam stara koka ovdje.. :-( 35 godina i imam vec jedno dijete od 6 godina..
Pa evo cure,meni je 32,suprugu 43,zajedno smo 10 godina,u braku godinu i pol!
Prije nekih 3 mjeseca smo poceli kao tempirati nesto i ja sam pocela koristiti trakice,plusa jos nema!
Nismo ni prije koristili zastitu ali nismo ni imali ciljane odnose,pa cemo vidjeti kako ce biti!
Planiram da pokusavamo jos par mjeseci,pa ako do kraja godine ne bude nista,onda cu krenuti polako s pretragama,buduci da je suprugov spermiogram uredan!
Sortiraj odgovore
Najstariji