Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Listopad 2019. 15:58

justagirl2201

Imam sad jedno pitanje…buduci da mi je lh pik danas na 22dc a po kalendaru trebam dobit za 7 dana…jel to sad pomiče očekivanu mengu budući da mi je O tak kasno u ciklusu ili?

Ja uvijek dobijem 14 dana od ovulacije,m,tako da ja mislim da ti pomiče 

08. Listopad 2019. 15:59

Tko ceka 16 10,da skupa cekamo 😀

• justagirl2201
    08. Listopad 2019. 17:41

Hoces sigurno tockice!!! Samo hrabro!! 😍😍😍 vidjet ces ti svoj plusić vrlo uskoro!! 😊😊😊

08. Listopad 2019. 17:47

Nemo

Tko ceka 16 10,da skupa cekamo 😀

ja 17.10😂😂😂

08. Listopad 2019. 17:48

Meni je najgore sto imam 35 godina
    i podsvjesno onaj strah da cu cekat par godina da zatrudnim🙉

08. Listopad 2019. 18:09

Ely

Nažalost neće da mi učita sliku :(

Daj preko ibb.co stranice ucitaj sliku. Tamo ju postavis i kopiras link koji stavis ovdje. 

08. Listopad 2019. 18:11

točkicaa

Ja sam bas jako ljuta sto sam radila test i sto sam naravno ugledala negativan, nadajuci se da cu vidjeti tu drugu crticu pa makar najsvijetliju na svijetu..to me bas dotuce, a nemogu si pomoci da ne radim test jer me svaki mjesec ponese nada. 🙄
    Ali i dalje je ne gubim, ugledat cu ja tu drugu crticu kad tad, mozda ne ovaj mjesec ali uskoro sigurno! ☺️💪

Prerano raden test po meni ☺️. Sacekaj bar dan da dode. Ako je nekom pokazalo ranije ne mora znaciti da ce i tebi 😉. Haj jos malo dana ima. Brzo ce to proc i M nece doc i ti ces vidit ➕. Drzim 🤞. 🤗

08. Listopad 2019. 18:13

tera_

Kod mene isto negativan, ocekujem ju danas ili sutra, pa u novi borbu :)

A misa mu..al kazem i tebi mozda je jos rano. Nadajmo se i drzimo 🤞 da je i da M nece ipak doci. Posebno ti zelim da bude sto prije ➕. ☺️🤗

08. Listopad 2019. 18:16

MarinaI

Meni je najgore sto imam 35 godina
    i podsvjesno onaj strah da cu cekat par godina da zatrudnim🙉

Ja imam 37. Za 5 mjeseci cu 38....🤦‍♀️...valjda bu m do 40 zatrudnila i rodila 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈...To sa godinama je predrasuda. Nema pravila. Jest da mozda sanse se smanjuju al ako je sve ok i ako M i dalje dolazi ne vidim razlog da zena ne bi bila produktivna i do 45. Nije da znam jedan slucaj takav. Evo moja mama mene u 39 rodila. Cetvrto djete. Zalomilo im se 🤣🤣🤣. A suseda nam malu u 42 rodila. Sve prirodno. Tako da. Zelim da bude ipak sto prije a u svakom slucaju da bude kad god 🤗

tera_
    08. Listopad 2019. 18:17

Martina1982

tera_

Kod mene isto negativan, ocekujem ju danas ili sutra, pa u novi borbu :)

A misa mu..al kazem i tebi mozda je jos rano. Nadajmo se i drzimo 🤞 da je i da M nece ipak doci. Posebno ti zelim da bude sto prije ➕. ☺️🤗

Hvala draga, ali eto nismo iskoristili dane oko O ni na O pa sam ovako i ocekivala..danas je 14dpo, samo nek procuri da brze zavrsi :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.