Ja sam dala mail :) mislim si…sta mi mogu? :D
Onda cu i ja😉😉
Ovo sto si pitala o kasnijoj o, mislim da m nastupa 12-14 dana nakon o, tako da ce ti se ovaj ciklus malo produljiti…..odnosno najbolje da se produlji na iducih 9 mj☺😉
Dala sam i ja. Isto imam ime i prezime u emailu. 👍
Ja sam dala mail :) mislim si…sta mi mogu? :D
Onda cu i ja😉😉
Ovo sto si pitala o kasnijoj o, mislim da m nastupa 12-14 dana nakon o, tako da ce ti se ovaj ciklus malo produljiti…..odnosno najbolje da se produlji na iducih 9 mj☺😉
Tako je 12 do 14 dana od O nastupa M zato sto zuto tjelo ima rok trajanja od 14 dana. Drzimo 🤞 da ne dode iducih 9 mjeseci 😉😎
Cure mala pomoc,
Nije vezano ni za trakice ni trudnocu. Zadnjih par dana sam osjetila kod prepona neku tockicu. Nisam bas obracala puno paznje na nju mislila sam pristic mali od depilacije. Jucer dodem kuci sa puta, odem se otusirati i skuzim sa se taj "pristic" pretvorio u kvrgu. Malu sitnu i boli na dodir. Neke crveno/ljubicaste boje. Pogledam naravno na google i analiza mi je da umirem za koji dan hahahaha
Salu na stranu, kuma mi kaze da je moguce da je urasla dlacica. I s obzirom da je stalno u doticiju sa gacama i hlacama da se malo upalila. Danas cijeli dan na poslu u trapericama i dodem kuci skuzim da mi curi krv iz te kvrge (valjda od uskih hlaca, mislim ne puno krvi nego par tockica pogotovo kada stisnem)
Ginekologica mi ovaj tjedan na godisnjem. Ne mogu na pregled da ju pitam.
S obzirom da ja nemam bas nigdje puno dlaka 😋 nije mi se nikada do sada dogodila urasla dlaka pa neznam jel to to. 😏
Dali se kojoj od vas to dogodilo? Jer ni sama neznam koga bi pitala. Kvrga je sitna skroz i tamnije boje. Ali kazem google me dotukao i analize sa njega, pa se iskreno nadam da me koja od vas moze malo smiriti 🤣🤣
meni je to bilo vec dva puta
ne brini se to ti od dlacice i od brijanja bude.
Cure mala pomoc,
Nije vezano ni za trakice ni trudnocu. Zadnjih par dana sam osjetila kod prepona neku tockicu. Nisam bas obracala puno paznje na nju mislila sam pristic mali od depilacije. Jucer dodem kuci sa puta, odem se otusirati i skuzim sa se taj "pristic" pretvorio u kvrgu. Malu sitnu i boli na dodir. Neke crveno/ljubicaste boje. Pogledam naravno na google i analiza mi je da umirem za koji dan hahahaha
Salu na stranu, kuma mi kaze da je moguce da je urasla dlacica. I s obzirom da je stalno u doticiju sa gacama i hlacama da se malo upalila. Danas cijeli dan na poslu u trapericama i dodem kuci skuzim da mi curi krv iz te kvrge (valjda od uskih hlaca, mislim ne puno krvi nego par tockica pogotovo kada stisnem)
S obzirom da ja nemam bas nigdje puno dlaka 😋 nije mi se nikada do sada dogodila urasla dlaka pa neznam jel to to. 😏
Dali se kojoj od vas to dogodilo? Jer ni sama neznam koga bi pitala. Kvrga je sitna skroz i tamnije boje. Ali kazem google me dotukao i analize sa njega, pa se iskreno nadam da me koja od vas moze malo smiriti 🤣🤣
Hvala 😊😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Cure mala pomoc,
Hvala 😊😘
Hej ja ti to često imam, na usnama, na prrponi, na prednjoj strani, na unutarnjim usnama i to stisnem kad dozrije. A imala sam i nateknutu bartolinijevu žljezdu pa sam i tu sama sebi očistila gnoj tj istiskala ga prije nego je otišlo daleko. Nemaš straha. Mi žene nosimo uske farmerice a zapravo je to jedna od najgorih stvari što same sebi radimo pa izmeđuostalog zaradimo urasle dlake i slična veselja.
url=https://lilypie.com]
Cure ja koristim isto tu aplikaciju za Lh trakice. Nikako mi nije jasno ovo, trakica u nedjelju mi je bila dosta tamna, ali mi na aplikaciji samo pokazao visok LH, ali ne i peak. Je li moguće budući da je ovo moja trakica?
Ja sam jutros radila test, uzela sam onaj od 10mlu osjetljivost i negativan je ☹️ Imam jos pet dana do menge, ali ja se kontam da bi mi barem sjenicu neku pokazao da sam trudna…etoo
Tockica mislim da je jos rano za plus....ima nade sve dok ne dođe m, samo hrabro😊
Kod mene isto negativan, ocekujem ju danas ili sutra, pa u novi borbu :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji