Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    09. Listopad 2019. 10:00

Ana_Marija_2019

MarinaI

Martina1982

MarinaI

Meni je najgore sto imam 35 godina
    i podsvjesno onaj strah da cu cekat par godina da zatrudnim🙉

Ja imam 37. Za 5 mjeseci cu 38….🤦‍♀️…valjda bu m do 40 zatrudnila i rodila 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈…To sa godinama je predrasuda. Nema pravila. Jest da mozda sanse se smanjuju al ako je sve ok i ako M i dalje dolazi ne vidim razlog da zena ne bi bila produktivna i do 45. Nije da znam jedan slucaj takav. Evo moja mama mene u 39 rodila. Cetvrto djete. Zalomilo im se 🤣🤣🤣. A suseda nam malu u 42 rodila. Sve prirodno. Tako da. Zelim da bude ipak sto prije a u svakom slucaju da bude kad god 🤗

Znam Martina i moje su frendice evo trudne po prvi put s 37 i 40 al mene je onako podsvjesno strah🙉
    Moram malo mozak smirit😂
    Hvala ti na utjehi.
    Nastavit cemo se svi trudit💪💪💪

Razumijem te. Ja imam 34 i užasno me strah, s tim da se ne bih složila s ovim da su žene jednako produktivne do kad imaju menstruaciju. Dokazano je da plodnost opada jako nakon 30., pa onda drugi veliki pad s 35 i ogroman s 37, a nakon 40 se šanse smanjuju drastično. Ne pričam to napamet, može se pročitati na bilo kojoj stranici koja se bavi time. Moja prijateljica je počela tek s 39 pokušavati i nije im išlo pa su se naručili na MPO i istu stvar su im tamo rekli. Sad ima 41 i još ništa, ni umjetna nije pomogla i zadnje su joj savjetovali donirana jajašca. :(
    Imam već jedno dijete, ali isto nam je trebalo dosta tako da…

Što se ove teme tiče, cijela ženska strana moje obitelji u menopauzu krene ulaziti s 40godina, a s 45 već budu finito s tim. Dakle po tome ja imam 10 produktivnih godina ispred sebe i onda pa paaa jajašca, zato sam i zagrizla. Ali to je čak rani ulazak u menopauzu jer većina krene oko 50te.... Ipak moja prva M je stigla u 5om razredu OŠ tako da sam već više reproduktivnih godina pregazila nego što mi ih preostaje. 

url=https://lilypie.com]

Ana_Marija_2019
    09. Listopad 2019. 10:01

Tinas

Hvala curke na lijepim riječima ali već sam se ja naviknula na te svoje faze,
    najčešće je to u pms-u.
    Tada meživcira sve to skupa… radi briseve, vadi hormone, mjeri temperaturu, piškaj trakice, pij čajeve, pa folnu, pa matičnu mliječ….
    Doma imam cijelu ljekarnu i samo se asortiman povećava, a plusa nigdje.
    Mislim znam i ja da ću se na kraju svemu tome smijati i da će mi biti drago što sam prolazila to sve,
    i više cijenimo kad dobijemo nešto nakon puno puno truda… al mislim da svatko ima ovakve faze… pogotovo ako ste malo emotivniji kao ja

Joooj, nije utjeha možda, ali nećeš se smijati tome ni nakon plusa. Meni su tek nakon plusa krenule brige hoće li sve proći u redu, a nisam ni zaboravila da nam je trebalo dugo da do njega dođemo. Definitivno je istina da cijenimo više nakon puno truda, to sam i ja mislila, da sam odmah prvi mjesec ugledala plus da možda ne bih bila toliko sretna, ne znam... Ali da mi je drago ovo prolaziti i čekati, moram priznati da nije haha

Ana_Marija_2019
    09. Listopad 2019. 10:03

Mallla

Ana_Marija_2019

MarinaI

Martina1982

MarinaI

Meni je najgore sto imam 35 godina
    i podsvjesno onaj strah da cu cekat par godina da zatrudnim🙉

Ja imam 37. Za 5 mjeseci cu 38….🤦‍♀️…valjda bu m do 40 zatrudnila i rodila 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈…To sa godinama je predrasuda. Nema pravila. Jest da mozda sanse se smanjuju al ako je sve ok i ako M i dalje dolazi ne vidim razlog da zena ne bi bila produktivna i do 45. Nije da znam jedan slucaj takav. Evo moja mama mene u 39 rodila. Cetvrto djete. Zalomilo im se 🤣🤣🤣. A suseda nam malu u 42 rodila. Sve prirodno. Tako da. Zelim da bude ipak sto prije a u svakom slucaju da bude kad god 🤗

Znam Martina i moje su frendice evo trudne po prvi put s 37 i 40 al mene je onako podsvjesno strah🙉
    Moram malo mozak smirit😂
    Hvala ti na utjehi.
    Nastavit cemo se svi trudit💪💪💪

Razumijem te. Ja imam 34 i užasno me strah, s tim da se ne bih složila s ovim da su žene jednako produktivne do kad imaju menstruaciju. Dokazano je da plodnost opada jako nakon 30., pa onda drugi veliki pad s 35 i ogroman s 37, a nakon 40 se šanse smanjuju drastično. Ne pričam to napamet, može se pročitati na bilo kojoj stranici koja se bavi time. Moja prijateljica je počela tek s 39 pokušavati i nije im išlo pa su se naručili na MPO i istu stvar su im tamo rekli. Sad ima 41 i još ništa, ni umjetna nije pomogla i zadnje su joj savjetovali donirana jajašca. :(
    Imam već jedno dijete, ali isto nam je trebalo dosta tako da…

Što se ove teme tiče, cijela ženska strana moje obitelji u menopauzu krene ulaziti s 40godina, a s 45 već budu finito s tim. Dakle po tome ja imam 10 produktivnih godina ispred sebe i onda pa paaa jajašca, zato sam i zagrizla. Ali to je čak rani ulazak u menopauzu jer većina krene oko 50te…. Ipak moja prva M je stigla u 5om razredu OŠ tako da sam već više reproduktivnih godina pregazila nego što mi ih preostaje.

Moja mama je isto bila finito s 45, a sestri su mi rekli kad je išla na pregled s 40 da je velika šansa da ćemo i mi ranije onda ući, s tim da to ne znači da si plodan do 45, plodnost se smanjuje godinama prije. Zato, nema predaje ni odustajanja! :D

Ana_Marija_2019
    09. Listopad 2019. 10:05

@Mallla, koliko si ti rekla da imaš godina? Lakše mi je što nas ima više preko 30, zadnji put su većinom bile mlađe cure hihi

09. Listopad 2019. 10:11

Mene tjesi jako sto su sve moje sad frendice koje imaju preko 36 godina trudne😂😂😂
    i evo usle u 5mj trudnoce i sve super.
    Cak ova frendica ima i visak muskih hormona,probleme,pa je ostala trudna nakon godinu dana veze.
    Tako da nadam se da cemo i mi svi💪

Mallla
    09. Listopad 2019. 10:20

Ana_Marija_2019

Tinas

Hvala curke na lijepim riječima ali već sam se ja naviknula na te svoje faze,
    najčešće je to u pms-u.
    Tada meživcira sve to skupa… radi briseve, vadi hormone, mjeri temperaturu, piškaj trakice, pij čajeve, pa folnu, pa matičnu mliječ….
    Doma imam cijelu ljekarnu i samo se asortiman povećava, a plusa nigdje.
    Mislim znam i ja da ću se na kraju svemu tome smijati i da će mi biti drago što sam prolazila to sve,
    i više cijenimo kad dobijemo nešto nakon puno puno truda… al mislim da svatko ima ovakve faze… pogotovo ako ste malo emotivniji kao ja

Joooj, nije utjeha možda, ali nećeš se smijati tome ni nakon plusa. Meni su tek nakon plusa krenule brige hoće li sve proći u redu, a nisam ni zaboravila da nam je trebalo dugo da do njega dođemo. Definitivno je istina da cijenimo više nakon puno truda, to sam i ja mislila, da sam odmah prvi mjesec ugledala plus da možda ne bih bila toliko sretna, ne znam… Ali da mi je drago ovo prolaziti i čekati, moram priznati da nije haha

To je ipak kako kod koje žene! Ali slažem se da briga i strah s plusom tek počinje. Npr. Prvi put trud od 10mj, kad sam ugledala plus miješalo se sve sreća, strah, briga i pitanje jesam li stvarno ovo htjela.... Onda malo po malo sam trud "zaboravila" i činilo mi se da 10mj uopće nije tako puno. Okupirala me T i drugi strahovi.... Onda je došla ONA ❤️ a s njom skroz neki drugi svijet.... Ovaj put sam lakše podnjela ovo vrijeme borbe ali me sad malo više frka jer prošla je godina kao metak. 

Mallla
    09. Listopad 2019. 10:23

Ana_Marija punim 30 za mjesec dana! Ali kako godine lete to mi je prilika za sad ili nikad 😉

tera_
    09. Listopad 2019. 10:26

Mallla

Ana_Marija punim 30 za mjesec dana! Ali kako godine lete to mi je prilika za sad ili nikad 😉

A ja 28 za mjesec dana :D izgleda da cu iducu m cekat na rodjendan... ove danas ua sad jos nema :/

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Mallla
    09. Listopad 2019. 10:27

Ali cure bilo kako bilo, sve mi ćemo imati bebice.... Vjerujte! Ja sam sigurna u to. Bilo je cura što su bile tu na forumu po 2 ili 3 godine i dobile su svoj zamotuljak.... I mi ćemo uopće ne sumnjam! 

Mallla
    09. Listopad 2019. 10:28

Tera koji datum?
    Ja sam 24.11. 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.