Anchy folna kiselina nema utjecaja na na spolne hormone....iako neki gin savjetuju da nakon 3mj.uzimanja napraviš mjesec pauze....koju dozu uzimaš?
Anchyfolna kiselina nema utjecaja na na spolne hormone….iako neki gin savjetuju da nakon 3mj.uzimanja napraviš mjesec pauze….koju dozu uzimaš?
Folacin od 5 mg jedanput na dan...mislis da bi trebala napravit sad neku pauzu?
Cure, vrh!!!
Radila sam analizu urina i neke vrijednosti mi malo odstupaju pa sam zvala doktoricu da pitam što to znači i kaže mi ona - točno te vrijednosti odstupaju malo u trudnoći hahahaha
Anchy mislim da mozes jedan mjesec pauzirati i mislim da je ova doza od 5mg bas velika doza i da se daje zenama kod kojih je potvrđen manjak folne kiseline, meni je gin rekla da do trudnoce uzimam 400mcg, a kad dođe do trudnoce da povecam na 800mcg
Cure, vrh!!!
Radila sam analizu urina i neke vrijednosti mi malo odstupaju pa sam zvala doktoricu da pitam što to znači i kaže mi ona - točno te vrijednosti odstupaju malo u trudnoći hahahaha
Koji ti je dan ciklusa?
Ana- Marija, tako je i meni iscjedak vodenast,a 8 dc mi je ...mega zavrsila prije 3 dana doslovno... cak sam isla i ja provjerit s trakicom,crtica je tu ali ne ful jaka...
Takoder sam sinoc navecer imala probadanje lagano oko desnog jajnika, tem jucer 36.2,a danas 36.6 😮😐
Ne vjerujem da je O jer crtica je slaba... samo da me ovaj mjesec ciklus ne zeza jer cu poludit 🤔
Mozda smo zeznuli jer smo zadnja 3 dana akcijali al sta je tu je...bar znam da me O nije preskocila i to me trenutno najvise veseli :)
Sortiraj odgovore
Najstariji