Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    07. Listopad 2019. 15:01

Anchy folna kiselina nema utjecaja na na spolne hormone....iako neki gin savjetuju da nakon 3mj.uzimanja napraviš mjesec pauze....koju dozu uzimaš?

• Anchy29
    07. Listopad 2019. 15:03

Mika111

Anchyfolna kiselina nema utjecaja na na spolne hormone….iako neki gin savjetuju da nakon 3mj.uzimanja napraviš mjesec pauze….koju dozu uzimaš?

Folacin od 5 mg jedanput na dan...mislis da bi trebala napravit sad neku pauzu?

Ana_Marija_2019
    07. Listopad 2019. 15:05

Cure, vrh!!!
    Radila sam analizu urina i neke vrijednosti mi malo odstupaju pa sam zvala doktoricu da pitam što to znači i kaže mi ona - točno te vrijednosti odstupaju malo u trudnoći hahahaha

Mika111
    07. Listopad 2019. 15:08

Anchy mislim da mozes jedan mjesec pauzirati i mislim da je ova doza od 5mg bas velika doza i da se daje zenama kod kojih je potvrđen manjak folne kiseline, meni je gin rekla da do trudnoce uzimam 400mcg, a kad dođe do trudnoce da povecam na 800mcg

Napokon 2804
    07. Listopad 2019. 15:09

Ana_Marija_2019

Cure, vrh!!!
    Radila sam analizu urina i neke vrijednosti mi malo odstupaju pa sam zvala doktoricu da pitam što to znači i kaže mi ona - točno te vrijednosti odstupaju malo u trudnoći hahahaha

Koji ti je dan ciklusa? 

• justagirl2201
    07. Listopad 2019. 15:13

Cure jel to to??? 
    https://ibb.co/KsDFBFw
    Danas je 22dc

Breskva
    07. Listopad 2019. 15:14

Ana- Marija, tako je i meni iscjedak vodenast,a 8 dc mi je ...mega zavrsila prije 3 dana doslovno... cak sam isla i ja provjerit s trakicom,crtica je tu ali ne ful jaka...
    Takoder sam sinoc navecer imala probadanje lagano oko desnog jajnika, tem jucer 36.2,a danas 36.6 😮😐
    Ne vjerujem da je O jer crtica je slaba... samo da me ovaj mjesec ciklus ne zeza jer cu poludit 🤔

• justagirl2201
    07. Listopad 2019. 15:16

https://ibb.co/rv6zfbb
    Tu se mozda bolje vidi

Breskva
    07. Listopad 2019. 15:17

Justagirl,ja mislim da je to to.... akcija danas 🤩

• justagirl2201
    07. Listopad 2019. 15:19

Mozda smo zeznuli jer smo zadnja 3 dana akcijali al sta je tu je...bar znam da me O nije preskocila i to me trenutno najvise veseli :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.